+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Glassen som räddar Östersjön...
Kul och bra initiativ från glasstillverkaren...
Fotograf: Ben & Jerry´s

Glassen som räddar Östersjön...

Glasstillverkaren Ben & Jerry´s hjälper WWF Världsnaturfonden att rädda Östersjön med ny glass. Glassen som heter Nordic Water Peace ska enligt glasstillverkaren vara ett försök att öka medvetenheten om den allvarliga miljösituationen i Östersjön. Tillsammans med världsnaturfonden kommer glasstillverkaren under året att genomföra insamlingar och aktiviteter för att skydda fiskbestånden, och för att minska övergödning och oljeutsläpp i Östersjön. En samvetsglass kanske man skulle kunna säga, även om magen kanske växer en smula extra ändå.

Läs mer här -> Ben & Jerry´s

//Sebastian Wiman

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

2 kommentarer...
Gunnar Berglund skrev...
Mhhmm
Skulle kunna vara en kanongrej. WWF måste dock börja med att få balans i ekosystemet ex minska ner bestånden av inplanterad mellanskarv. WWF är mer intresserad av fiskens fiender, tyvärr.
Klockan 09:14, 30 Juli 2011

Team Gorans Fishing skrev...
Tummen upp
Bra initiativ och tummen upp för Ben&Jerry`s, stack ner till affären och köpte en direkt. Schysst glass förresten skynda er innan den tar slut !!!
Klockan 21:30, 23 Juli 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:















Sida: [1] 2 3 4 ... 151 Nästa Sista



Olika åsikter om varför lax och öring dör i åarna!

Olika åsikter om varför lax och öring dör i åarna!

Eko/ Miljö Statens veterinärmedicinska anstalt och fiskforskaren Stellan Hamrin är inte överens om vad som orsakar fiskdöden i åar och älvar...

Inga kommentarer
Påminnelse - missa inte 08 ABBORREN 31 oktober!

Påminnelse - missa inte 08 ABBORREN 31 oktober!

Tävling Lördag den 31 oktober är det dags för den årliga och mycket prestigefyllda båtfisketävlingen 08 ABBORREN! Anmäl dig nu!

Inga kommentarer
Rönne å ska bli en självklar fiskedestination!

Rönne å ska bli en självklar fiskedestination!

Notiser Rönne å och Ringsjöarna ska bli en självklar och attraktiv destination för laxfiske i Skandinavien. Nu startar sex kommuner en gemensam förstudie som ska kartlägga tänkbara platser för fiske och friluftsliv längs ån och ge underlag för hur naturturismen kan utvecklas...

Inga kommentarer
Sportfiskarna lanserar nytt fiskekort i Uppland!

Sportfiskarna lanserar nytt fiskekort i Uppland!

Notiser Lagom till höstlovet lanseras Sportfiskarnas nya Uppsalakort som ger tillgång till fiske i ett 10-tal sjöar i Uppland. Välkomna att prova fiskelyckan på våra vatten...

Inga kommentarer
Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Press/ reklam Hela Båtsverige jublar över regeringens förslag att ge tullen utökade befogenheter att stoppa misstänkt stöldgods...

1 kommentar

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.