+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
FishEco slår nya läsarrekord!
FishEco slår nya läsarrekord!
Fotograf: Sebastian Wiman +FishEco

FishEco slår nya läsarrekord!

Kära läsare, lite osvenskt vill vi berätta att saker och ting går bra nu. Under 2016 satt vi nytt besöksrekord med nästan 2.700.000 besökare...

Denna vecka i slutet på november har vi med råge passerat dessa siffror för 2017! VI tror att hårt arbete, nyheter och artiklar sju dagar i veckan är det som gör att vi går framåt och resultat som dessa gör att det fortsätter att vara roligt och intressant för oss som arbetar med detta dagligen att göra än bättre ifrån oss.

Så, stort tack för att ni läser vad vi skriver, gillar oss och följer oss via sociala medier, tipsar oss om nyheter och för all positiv och negativ kritik, Tack!!!

//Jan O FishEco 

Ps, vi tar och lottar ut en rulle på det, skriv i kommentarsfältet nedan vad just du tycker att vi kan bli bättre på.

Rullen är en absolut unik Ambassadeur FishEco Edition, UT Trimmad. Läs mer om den här... Vi lottar ut rullen den 15:e december.Dela denna artikel...

   


Kommentarer

163 kommentarer...
Jan O skrev...
vinnaren
Vinnaren annonserades 3:e januari :) http://fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=11951
Klockan 16:18, 20 Jan 2018

Till Nyfiken skrev...
Och vinnaren är:
Vinnaren 15:e december, 2018, så håll ut i några månader till :)
Klockan 14:35, 19 Jan 2018

Nyfiken skrev...
Rulle
Vem har vunnit? 😀😀😀
Klockan 12:53, 16 Dec 2017

Lars Håkan Larssson skrev...
Ut lottning av rulle
Jag visste inte om att ni fanns som tidning jag har bara sett på livesändningarna. men det är lika bra att läsa. fortsätt med en bra och intressant sida.
Klockan 18:51, 14 Dec 2017

Viktor Sundsten skrev...
Utlottning av rulle
Livefisket är ju guld som så många andra säger. Kanske att variera platser mer, kanske längre upp i norr ibland hm fast det kanske ni har gjort nån gång. Mer klädtester på olika jackor/byxor, vinter/sommarprylar. Jag gillar allmänt produkttester :D.
Klockan 14:43, 14 Dec 2017

Felix Frey skrev...
Utlottning av rulle
Tjo mina underbara Fisheco <3 Tips på möjliga förbättringa eller nya grejer -> Mer video på sociala medier, mer intervjuer och egna unika artiklar, "behind the scenes" på instagramstories samt kanske en vlog serie? Varför inte en fish-eco podcast? ni är bäst!
Klockan 11:33, 12 Dec 2017

Magnus Lind skrev...
Utlottning av rulle
Ni gör ett mycket bra jobb, min favorit är era livesändningar. Ni visar att det går att livesända med relativt enkla medel och inte behöver en omnibuss ala SVT för flera miljoner. Sändningarna visar också att proffsen inte halar upp stor fisk i parti och minut. Ger en rättvis spegling av verkligheten och att fiske är fiske. Det som kan bli bättre är utformningen av hemsidan, upplevs lite rörig i dagsläget. Reklamen är ett nödvändigt ont jag vet men kan den intergreras snyggare, det vinner både annonsör och läsare på. Keep up the good work!
Klockan 20:07, 10 Dec 2017

Fredrik Karlsson skrev...
Lite smått och gott
* Mera Livefiske! * Mera Produkttester i video format (inte bara teasers) Finns stora möjligheter här. Finns ett stort sug där ute efter vettiga produkttester. Ett mål skulle kunna vara att det är just era klipp som postas i facebookgrupper och fiskewebbshoppar. Skulle lyfta hela kanalen. * Passa på att spela in lite korta tips/tricks- och produkttestvideos när ni är ute och livefiskar som sedan kan bli korta klipp på eran youtube-kanal. * Mobil anpassad hemsida samt magazine. * Ta fram ett verktyg som underlättar läsandet av tittarfrågor under livefiske. Man kan med ganska enkla medel utveckla en app/webbtjänst som gör detta smidigare. Ni skulle på så sätt hinna med flera frågor och göra livefisket ännu bättre.
Klockan 10:58, 08 Dec 2017

Björn Clarqvist skrev...
Ni har en grym potential!
Hej, grymt jobbat med livefiske etc! Det svårt att hitta genomgående och pålitlig information angående fisk och fiske (utöver diverse forum) samlat på ett ställe och det är något som ni kan utnyttja. Ett sätt som jag tror att ni kan profilera er på är att skapa en fiskeportal, där man som amatörfiskare kan gå in och läsa om olika fiskar och fiskemetoder. Hur fungerar exempelvis en gädda biologiskt? Vilka sinnen använder den mest för att jaga? Hur snabbt växer den? Vart finns den i små och stora vatten, och vid vilka temperaturer är den mest aktiv? Vilka fiskemetoder är effektiva vid vilka årstider? Ett intressant sätt att ta sig an detta kan vara att intervjua- eller låta experter och sportfiskeprofiler som exempelvis Tobias Fränstam skriva om olika ämnen. Det kan också generera reklamintäkter om man gör samarbeten med deras sponsorer: Vilka beten och utrustning föredrar de i olika vattentyper och fiskemetoder? Nyheter kring utrustning etc. Sen kan man fråga sig vilka medel en fiskare har med sig på fisketuren för att läsa på internet --> Mobilen! En fisheco-app som innehåller värdefull information skulle vara guld värd. En sådan app skulle också kunna öppnas upp för fishecos community med ett separat forum direkt i mobilen. Det skulle också ge företag möjlighet att skicka erbjudanden via fisheco ut mot potentiella kunder. Kort sagt, möjligheterna är oändliga och jag tror verkligen att fisheco kan utvecklas till en one stop shop när det gäller information kring fisk och fiske.
Klockan 09:17, 08 Dec 2017

Erik Håff skrev...
Utlottning av rulle
Jag tycker att ni behöver jobba med layout/ design och läsbarhet/struktur. Sidan känns plottrig och stökig även om mycket av innehållet är bra. Blir lätt att det röriga intrycket avhåller läsning. Integrera reklamen på ett snyggare sätt där man intresseras av den istället för att störas av den. ++För att ni belyser arbeten mot vattenkraften och reglering av vattendrag! Keep up the good work! BTW så fyller jag år den 15dec! ;)
Klockan 13:40, 07 Dec 2017

Viktor Sundkvist skrev...
Reklam!
Det här låter kanske konstigt. Men mer reklam. Det blir förhoppningsvis högre intäkter för er. Fast min mening och budskap här är: få fram mer reklam till läsaren! Då menar jag givetvis reklam om fiske och ja, allt runt fiskegenren. Det är allt för oftast intressant!
Klockan 08:59, 07 Dec 2017

Willy p skrev...
Utlottning av rulle
hej måste säga att ni gör ett mycket bra jobb med många bra artiklar kämpa 👍🏻
Klockan 22:21, 06 Dec 2017

Johan Hettevik skrev...
Utlottning av rulle
Era livefisken är grymma, tidningen också! Var tvungen att fundera länge över den konstruktiva kritiken, men skulle tycka det var kul med lite olika typer av fiske. Lite mete, trolling och kanske flugfiske! Samt skulle det vara kul att se mer kajakfiske, tyckte att livefisket med Felix var riktigt bra! Skulle också vara roligt med isfiske-live nu i vinter. Även komplettera live-fisken med vanliga klipp på youtube. Men som sagt, ni är verkligen grymma och gör det riktigt bra som det är! Mvh Johan 14 år
Klockan 21:58, 06 Dec 2017

Thomas Johansson skrev...
Utlottning av rulle
Fortsätt med snabba dagliga notiser om fiske ur flera perspektiv, fiskaren, miljön, vad händer med utrustning och längre mer djupdykande reportage. Tycker det är en bra blandning med tips och idéer för både nybörjare och proffs, på så sätt ökar intresset för sportfiske.
Klockan 11:27, 06 Dec 2017

Hannes Scott skrev...
Rullen alla vill ha!
Tjoho.. Tycker ni kan köra många fler livesändningar, småklipp och vloggar med mycket fiske men även mycket info om fiskevård och havsbilogi.Kanske inte ens behöver vara aktivt fiske i allt utan även mer som små dokumentärer. Vad sportfiskarna arbetar med i nuläget och framåt är väldigt relevant men även vad vi andra kan bidra med. Kortfattat, mycket mer \"videoinfo\" då betydligt fler personer har lättare att snappa upp mer klipp än text. Tror det blir mer intressant, lättare att förstå och att ni kan nå ut till fler.. Mvh Hannes Scott
Klockan 17:38, 05 Dec 2017

Christopher Saarinen skrev...
Utlottning av rulle
Att öka kunskapen och promota miljövänliga beten då många fortfarande innehåller bly samt miljöfarliga och hormonpåverkande plaster. Påverka företag/återförsäljare att välja miljövänliga/nedbrytbara material i beten.
Klockan 16:00, 04 Dec 2017

Daniel skrev...
Utlottning av rulle
Skulle uppskatta om ni ägnade en tanke åt oss hörselskadade och vände ansiktena mot kameran under livesändningarna. Skulle också uppskatta en textad sändning i efterhand.
Klockan 22:21, 03 Dec 2017

Mikael Salin skrev...
Utlottning av rulle
Tycker ni har det mesta men hasse varit skoj med en ”blogg” yta och forum del :)! Keep it up!
Klockan 00:51, 03 Dec 2017

Christian Falk skrev...
Utlottning av rulle
Grymt fin tidning och bra live fiske :) Älskar gäddfiske men ibland lite mycket av det kanske, skulle kunna varieras lite mer på vad som fiskas på liveshowerna :) Annars 10/10, härliga fisheco
Klockan 13:23, 02 Dec 2017

Niclas andersson skrev...
Utlottning ambassadeur
Grymt bra sida, men kanske lite mer av fiske i strömmande vatten o mindre insjöar. Gärna att det blir gäddfiske med några av alla duktiga gäddfiskare som inte syns överallt hela tiden
Klockan 21:43, 01 Dec 2017

Totte Kristiansson skrev...
Gärna mer mete.
Hejsan. Jag följer främst ert livefiske vilket alltid är en höjdpunkt. Sköna fiskare och en lagom blandning av fiske och frågor. Skulle gärna vilja se mer livefiske med mete, allt från karp till gädda vore mumma! Skitfiske! Med vänlig hälsning Totte
Klockan 11:02, 01 Dec 2017

Glenn Olsson skrev...
Utlottning av rulle
Hej! Fisheco är en supersida. Skulle vilja ha mer utav ”gör det själv” artiklar. Alltifrån utrustning till hur man exempelvis tar hand om sin båt eller motor. Även mera tester. Fiskeutrustning har blivit så sjukt dyrt nuförtiden, beten för flera hundralappar är inget ovanligt, men hur står de sig mot beten från lågprisförsäljarna såsom Biltema och Dollarstore. Vi måste pressa ner priserna på beten, syna dem.
Klockan 06:05, 01 Dec 2017

Dennis Strandberg skrev...
Utlottning av rulle
Hej! Jag tycker ni skall få mer fokus på miljö och hållbarhet inom sportfisket som när ni startade upp för några år sedan oavsett art eller metod. Tycker också ni borde plocka bort några bloggar som varit inaktiva länge. Gärna någon tävling som inte handlar om störst eller flest fiskat som är i tråd med hållbarhet, hur nu det kan utformas? Jag tycker era långa livesändningar är riktigt bra. Man snappar alltid upp något och för min del hade de gärna fått vara ännu längre. Skitfiske på er!
Klockan 19:24, 30 Nov 2017

Martin Weidinger skrev...
Utlottning av rulle
Tack för ett otroligt bra arbete 2017 och mycket go läsning. Jag går in varje vecka på er hemsida. Några saker som skulle kunna utvecklas till det bättre är er hemsida. Den är uppbyggd på ett gammalt sett. Det borde vara mer som ett flöda och inte som en tidning som är digitaliserad, jag tror detta skulle få er sida att lyfta och få ännu fler besökare samt att de stannar längre. Ni är grymma som sprider spännande nyheter gällande fiske och natur. Vore det inte intressant om även ni gjorde förstahands journalistik ännu mer? Ni har grymma livesändningar och tester av olika prylar etc. Men tänk om ni utökade er journalistiska ådra? Intervjuer med forskare och politiker gällande fiskepolitik och de senaste rönen? Jag tror det skulle bli riktigt intressant och det skulle även leda till att ämnet lyfts upp och uppmärksammas. Detta skulle kunna bli banbrytande och göra att ni sticker ut ännu mer från andra fisketidningar/hemsidor. Skitfiske på er alla :)
Klockan 22:34, 29 Nov 2017

Alexander Eriksson skrev...
Mer rörligt.
Tack för ert jobb! Jag har följt er sedan starten och det har varit ett nöje. Beundrar verkligen ert slit och förstår att branschen inte kan vara lätt. Men om man skulle få önska något skulle det vara mer rörligt content.
Klockan 16:44, 29 Nov 2017

Toni Hellgren skrev...
Förbättring
Jag tycker att ni kan ha fler produkttester, alltid kul att läsa om och jämföra nya prylar (prylnörd som man är när det gäller fiske). Jag skulle även vilja ha med lite resetips, eller livefiske utan hemligheter om man säger så. Tips på platser, boenden, båt-/guidehyra, iläggningsramper för egen båt etc. Tack för ett grymt jobb för övrigt! =)
Klockan 16:27, 29 Nov 2017

Philip Jacobson skrev...
Utlottning av rulle
Tack för en grymt bra tidning! Blandningen av artiklar och reportage om olika fiskemetoder, blogg-inlägg, tävlingar, rekordfiskar samt forskning och nyheter angående fisk och vatten gör FishEco unikt och jag går in varje dag för att hålla mig uppdaterad. Som många andra har skrivit så är tester alltid trevligt att läsa om. En annan sak skulle kunna vara intervjuer med fiske-profiler, betes-byggare, forskare eller förvaltare, till vilka vi läsare kan skicka in våra frågor och funderingar till.
Klockan 07:59, 29 Nov 2017

Hampus Ahnfeldt skrev...
Utlottning av rulle
Mer tester av prylar. Det är alltid intressant. Våga såga om det skulle behövas.
Klockan 23:23, 28 Nov 2017

Hans Lundblom skrev...
Utlottning av rulle
Skulle kunna ha med Henrik på Söders Sportfiske.
Klockan 12:10, 28 Nov 2017

Peter Wennersten skrev...
Utlottning av rulle
Ni ligger på topp vad avser nyheter om fiske. Att lotte ut entopprulle (Amb UT) är också att ligga på topp. Ännumera nyheter om miljöhot mot fisket vill jag ha. Problemen med säl och skarv och politikers ovilja att ta i detta. Det är dags att ni jagar våra politiker att svara på dessa akuta frågor. Keep the good work up
Klockan 08:49, 28 Nov 2017

Gustav Martinsson skrev...
Isfiske
Mer livefiske från isarna. Ser väldigt mycker fram emot det
Klockan 06:34, 28 Nov 2017

Magnus Larsson skrev...
Utlottning av rulle
Ni är grymma,så fortsätt på detta sätt. Visst kan man önska mer av de jag brinner mest för men de tycker jag är fel. Ni gör fiske för alla. 🎣
Klockan 06:07, 28 Nov 2017

Sara Holmberg skrev...
tävling rulle
Hej jag skulle vilja se mer live fiske uppe i norr t ex Sundsvall och uppåt. Jag skulle gärna vilja se mer live fiske med Evelina Henriksen.
Klockan 21:56, 27 Nov 2017

Erik Börjesson skrev...
Utlottning av rullen
Först och främst, Ni är grymma och vi uppskattar ert hårda arbete otroligt mycket, fortsätt med det ni gör!! Visst är aborre, gädda och gös det populäraste i Sverige, men jag skulle gärna se lite mer bredd på det om det går i livesändningarna. Gillade t.ex. Öresundsinslagen med Markus Lundgren och Bo hall enormt mycket.
Klockan 18:01, 27 Nov 2017

Morgan Persson skrev...
Utlottning av rulle
Fortsätt med det ni gör!! Vrakfiske på västkusten \"live\" med Bo Hall vore trevligt
Klockan 14:28, 27 Nov 2017

Johan Nordborg skrev...
Utlottning/förbättring
Jag tycker ni nog skulle kunna vara lite bättre på att få ut påminnelser om livefiske typ dagen/dagarna innan ni ska sända, så man har bättre chans att kunna titta, för ni är grymma och jag vill inte missa era livesändningar :)
Klockan 13:17, 27 Nov 2017

Pelle Johansson skrev...
Utlottning av rulle
Som de flesta andra, TACK för suveränt LIVE-fiske. Två små saken man skulle kunna se som förbättringspotential. 1. Ni skriver om er själva så här på sidan "... Här kommer du inte att läsa "köpta" reportage, här kommer du inte att se gynnade produkter mot pengar eller uppblåsta läsarsiffror, vi tror att vi kan verka genom våra egna meriter. Här ser du istället det senaste inom sportfisket, oavsett metod, land, fabrikat eller producent ..." Som förbättring är mindre inslag av köpta produktplaceringar och reklam. Man förstår att man behöver at in sponsorer till varje sändningav LIVE-fisket, absolut men senaste året har det blivit lite väl mycket med efterföljande annonser, produktfilmer och tester från samma tillverkare på hemsida och youtube. Det riskerar att bli lite lite för kommersiellt och ni riskerar vara det fria ordet i fiskesammanhang som våga sticka ut hakan tidigare. 2. LIVE-fiske med lite med udda fiskesätt och profiler. Vet att det blir svårare att finansiera en sådan sändning men den där hungriga upptäckande fisket som inte är överpolerat och sponsrat men verkligen ifrågasätter och testar nya saker vore spännande. Svår balansgång, men kanske kan ha som mål att 1/4 LIVE-fiske ska vara LOW-budget, back to basic och ta något utanför det modernaste som är inne och hippt.
Klockan 11:17, 27 Nov 2017

Erik Andersson skrev...
Utlottning Rulle
Lite bredare produkttester. Kanske jämföra lite billigare märken mot de dyrare. Vore väldigt intresssant och se hur tex Fladen spöna funkar jämfört med andra dyrare märken under hårdtestning. Sen så måste ni fortsätta med "Betesbyggarna" serien på Youtube. Avsnittet med JW-lures var svinbra.
Klockan 09:21, 27 Nov 2017

Tommy Meijer skrev...
Utlottning rulle
Filmer och reportage som vänder sig till den yngre generationen. Återväxten inom sportfisket är en viktig punkt. Framför allt att det kommer in mer tjejer/kvinnor inom sportfisket. Jag har en 13 årig dotter som fortfarande hänger med farsan och fiskar ibland, vilket jag älskar. Och reportage från mindre sjöar, hur man bäst söker av en sjö ifrån land. Många yngre sportfiskare och äldre för den delen har inte tillgång till båt. Tips om billig bra nybörjar utrustning. Prylar som håller men inte kostar skjortan.
Klockan 08:26, 27 Nov 2017

Jan Knutsson skrev...
Betesbygge .
är ju nått som eskalerat också precis som fisket i övrigt. Skulle va kul om det uppmärksammades lite. Samt vad enskild individ kan göra för Miljö fiskevård förutom c&r då.
Klockan 07:26, 27 Nov 2017

Mikael Lindahl skrev...
Fiskevård
Först vill jag bara gratulera till framgångarna... Det jag skulle vilja se mer om är fiskevård. Dels är det intressant att se hur sportfiskarna arbetar men framförallt vore det intressant att se vad den enskilda fiskaren kan göra för att förbättra fisket i just sina vatten... Om alla Sveriges sportfiskare gjorde nånting skulle det ge jättemycket...
Klockan 07:11, 27 Nov 2017

Perra Engström skrev...
Utlottning av rulle
Hejsan alla ni är bäst. Något jag önskar skulle kunna bli bättre är. Jag har 2 tonårsdöttrar som är lika sålda på fiske som jag. Skulle behöva tips på bra men ändå billigare fiske prylar. Är ensam med dem och har inte möjlighet att köpa alla fina och dyra saker som ni använder. De ser alla era live fisken osv gissa pressen på mig mvh en lycklig fiske tok
Klockan 06:39, 27 Nov 2017

Andreas Vougt skrev...
Utlottning
Vi har ett landslag i mormyrska, kanske köra livefiske med någon av dem? Finns inte alls mångra program om just isfiske. Skulle vara roligt att lära sig mer om just alla olika fisketekniler på isen. Simma lugnt ocj fortsätt i samma takt :)
Klockan 06:01, 27 Nov 2017

Mats Henricson skrev...
Utlottning av rulle
Får börja med att tacka. Jag är intresserade av att följa hur våra olika arter av fiskar klarar sig i sina olika miljöer. Tips på hur man kan få barn att intressera sig för fiske utan att vuxna ska styra o peka. Lämpliga fiskeredskap att börja med. Någon uppföljning kanske. Fiskeresor. Tack för nu.
Klockan 05:51, 27 Nov 2017

Mikko Kunnari skrev...
Utlottning av rulle
Skulle vara kul att få in de mindre grenarna inom fiske sä som mete och ha med det i en livesändning. Även standardfiske i mindre sjöar skulle uppskattas. En guide på hur man tar sig an ett nytt vatten skulle vara kul också 👍
Klockan 23:43, 26 Nov 2017

Kristoffer Karlsson skrev...
Saltvatten
Ni är grymma. Hade varit kul med mer livesändning från västkusten samt trolling. Ni får gärna starta en podd också. Tror det gått hem i stugorna. Keep up the Good work.
Klockan 23:35, 26 Nov 2017

Andreas Ekstrand skrev...
utlottning rulle
Skulle vara roligt att få in någon mer okänd ibland i livefisket.Mer insjö efter gädda dessutom,finns fantastiska små vatten i vårat land. mvh
Klockan 23:32, 26 Nov 2017

Antonio skrev...
Okända fiskare
Hej. Ni är grymma! Skulle dock gärna se live-fiske med icke-kändisar också. Är övertygad om att det finns mycket att lära av många okända fiskare runt om i landet. Mvh Antonio
Klockan 22:05, 26 Nov 2017

Staffan skrev...
Mer videos
Livefisket är grymt och titta på men det hade varit kul om ni hade gjort fler vanliga videos där ni fiskar mer o klipper ihop. Alternativt lite hopklippsfilmer från livefisket o förfisket för där brukar ni få en del som inte kommer med i programmet.
Klockan 21:55, 26 Nov 2017

Helena wiklund skrev...
Utlottning av rulle
Mer reportage med fiskande tjejer...vi finns! 😆 Annars är ni toppen som ni är!
Klockan 21:32, 26 Nov 2017

Alexander Mattisson skrev...
Ta in metet!
Ni är grymma men skulle gärna ta del av lite mete. Ta med någon i programmet som kan visa hur man tex metar gädda/gös. Kanske ha ett avsnitt där ni tittar närmare på specimenmete efter brax, sutare eller karp! /Alex
Klockan 21:29, 26 Nov 2017

Tobias Sigvardsson skrev...
Livefiske vs Fiskevideor
Livefisket kan bli lite långdraget ibland, kör några videor som ni redigerar och klipper ner till 40-50min och lägg upp emellanåt. När det gäller reportage så tycker jag det är väldigt få som handlar om fjällfiske, både sommar och vinter.
Klockan 21:00, 26 Nov 2017

patrik wännström skrev...
Utlottning av rulle
skulle vilja se lite mer av blivande/mindre profiler som ex Erik Petersson som får otroligt fina abborrar, om möjligt utlottningar av beten eller liknande som i början saknar det ibland. nu kring vinter tider pimpel med någon tävlingsfiskare i pimpel landslaget, ismete
Klockan 20:47, 26 Nov 2017

Pathric Eriksson skrev...
Lotteri
Mer livefiske!
Klockan 20:42, 26 Nov 2017

Hannes Fock skrev...
Utlottning
Har egentligen bara en sak som jag kan ge som förbättringsförslag; i vissa artiklar måste man klicka sig in via en minilänk på er sida efter att ha klickat på inlägget på facebook, att istället komma direkt till artikeln hade underlättat! Speciellt på mobiltelefon. :)
Klockan 20:41, 26 Nov 2017

Christer L skrev...
Lotteri
Sjukt roliga livesändningar och bra reportage om div utrustning. det ända jag kan komma på som skulle vara dåligt är att dom kommer för sällan. Grymt jobb ni gör. Chrille.
Klockan 20:18, 26 Nov 2017

Joel Larsson skrev...
Utlottning av rullen
Nu gör ett sådant enormt bra jobb inom denna bransh! Att ni alltid betonar vikten av c&r & ett etiskt fiske. Jag är ett abborrefreak själv så det ser jag gärna mer av. Tack för ett superbt år! Jag vågar även tro att ni kommer att toppa det till 2018. Tight Lines! Mvh Joel
Klockan 20:11, 26 Nov 2017

Erik Byström skrev...
Lotteri
Tja! Gillar livefisket såklart och alla artiklar ni skriver om miljön i och kring alla vattendrag det är verkligen viktigt att få ut till allmänheten, det är en viktig sak ni sysslar med. Vet inte vad ni kan göra bättre direkt. Just keep up the good work! Tack! Erik
Klockan 20:10, 26 Nov 2017

Patrik Sköldblom skrev...
Utlottning av rulle
Mera livefiske och gärna kring mete. Lyft metet till högre höjder.
Klockan 19:56, 26 Nov 2017

Mathias Oskarsson skrev...
Mera mete
Mer mete! Varför inte bottenmete efter diverse arter på ett livefiske? Borde kunna bli lite fisk på bild av det! :)
Klockan 19:25, 26 Nov 2017

Jörgen Karlsson skrev...
Utlottning av rulle
Det skulle vara kul med livefiske med mindre kända människor, finns gott om duktiga fiskare med mycket kunskap och ideer, men förstår om det blir svårare att hitta sponsorer till det.
Klockan 18:21, 26 Nov 2017

Tobias Moqvist skrev...
Editering
Livefisket är lysande! Men jag tycker det vore riktigt bra om det efter varje sändning också läggs upp en klippt version där godbitarna ur fisket och de mest relevanta frågorna samlades. Ca10-15 min långt. Typ en komprimerad version som man i efterhand kan återkomma till när man söker tips inför sitt kommande fiske. Eller se igen bara för nöjets skull :)
Klockan 17:44, 26 Nov 2017

Fredrik Andersson skrev...
Synpunkter - rullen
Kör gärna några LIVEfisken med de fiskegrenar som inte är "hetast" för stunden (gädda o abborre). Internationellt mete, mormyska, djuphavsmete på Bratten, ismete efter abborre etc. Klipp gärna in animeringar på tackel etc i slutet av LIVEsändningen.
Klockan 16:37, 26 Nov 2017

Britt-Liz Hayward skrev...
Kvinnor o Fiske/Lotteri
Gärna lite fler reportage om oss kvinnor, som gillar fiske, i alla de former. Vill så gärna delta i utlottningen av mbassaor Fish Echo......
Klockan 16:19, 26 Nov 2017

Joel Cronander skrev...
Utlottning av rulle
Någon form av system där läsare/tittare kan sponsra livesändningar med olika fiskeprofiler. På så vis kan man få ett bredare utbud av livesändningar!
Klockan 16:01, 26 Nov 2017

esko ikäläinen skrev...
utlottning rulle
fixa ett veckans tips typ där alla kan va med och skicka in förslag och den som har något bra får synas med sitt tips på så vi delar vi med oss av kunskapen fiskare emellan kan va vad som helst som är knutet till fisket
Klockan 15:53, 26 Nov 2017

Linus Ahlberg skrev...
Utlottning av rulle
Mer live fiske såklart :) Men även mer information om hur man ska tänka och för att hitta fisk.
Klockan 15:45, 26 Nov 2017

Thomas Murén skrev...
Utlottning av rulle
Hej. Hör artiklar som är riktade för dem som ännu inte lärt sig allt eller har all utrustning, typ en nybörjarkursen men lite mer fördjupad. Kanske också lite om fiskevård. Vad kan man själv göra i sjön/tjärnen hemma? Med vänlig hälsning, Thomas
Klockan 15:20, 26 Nov 2017

Alexander Persson skrev...
Mer eco
Information i olika former om miljövänliga alternativ till traditionella utrustningar för att bättre spegla ert namn. Tex bly, fluorokarbon och plastmjukgörare är sådant jag hoppas många funderar över
Klockan 14:52, 26 Nov 2017

Fredrik Lind skrev...
fisheco livepodd
Klart ni slår läsarrekord! ni gör grymma reportage. Dock saknas verkligen en vettig fiskepodd i Sverige! så det är en utökning ni skulle kunna jobba på. fisheco livepodd?😀 mvh Fredrik
Klockan 14:18, 26 Nov 2017

Thomas Barreflod skrev...
Ut lottning av rulle
Mera live och videos :-)
Klockan 14:10, 26 Nov 2017

Robert Sjödén skrev...
Keep it up (och ge mig rullen)
FishEco är den tidning jag gillar skarpast av fisketidningar där ute, grymma artiklar, mindre med "fantastiskt fiskeresa på Cuba" artiklar än alla andra tidningar (otroligt få som har råd/möjlighet att åka på den typen av resor) så fortsätt som ni gör med riktigt bra artiklar om fiske i Sverige, påvisa hur allt vi gör påverkar miljön. Ja, bara fortsätt som ni gör nu, grymt bra jobb!! PS, Jag tar gärna rullen ;) Ds
Klockan 13:55, 26 Nov 2017

Erik Lindvall skrev...
Miljöaspekten
Få med lite mer av miljöaspekten i intervjuer. De som visar på socialt/miljömässigt ansvar kommer då stärka sina varumärken ännu mer. I övrigt fortsätt med det ni gör!
Klockan 13:07, 26 Nov 2017

Henrik strid skrev...
Utlottning
Mer livfiske från insjöar hade varit trevligt, kanske strömmande vatten med. Keep it up.
Klockan 13:00, 26 Nov 2017

Ola Frykmo skrev...
Fortsätt som ni gjort
Det jag skulle önska ärsom så många abdra skrivit mer livefiske. Det är otroligt givande att lyssna på alla proffs och få deras syn på fisket.
Klockan 12:51, 26 Nov 2017

Nisse Månsson skrev...
Rullen
Lite mer ingående testfiskar olika artiklar.
Klockan 12:40, 26 Nov 2017

Victor Bergdahl skrev...
Utvecklingspotential och nya infallsvinklar.
Hej, Jag gillar er nuvarande upplägg med artiklar, YouTube filmer och reportage. Dock skulle jag vilja se och läsa lite mer vinklade eller mer inriktade reportage. Till exempel om fiske i olika delar av landet för fiskare i olika åldrar. Eller kanske en serie om fiskevård, miljö och ansvaret som vilar på oss som fiskare. Tack för ett grymt medie och keep it coming. Thight lines!
Klockan 12:28, 26 Nov 2017

Thomas Elfström skrev...
Utlottning av rulle
Tack för en trevlig sida och det kula livefisket som förgyller kvällarna. Ja tycker att det skulle göras mer jämförande tester av produkter. Det är alltid bara en produkt (sponsor) som alltid är grymt bra i era tester. Mer fiske från land och inte bara i dyra båtar med värsta utrustningen. Reseskildringar skulle vara kul. Saknar natur och känsla över naturupplevelsen i era repotage.
Klockan 12:23, 26 Nov 2017

Arvid Elenäs skrev...
Rulle
Hej! Jag önskar två grejer. Mer live fiske med kvinnor, tycker det är så viktigt att inte fiske bara blir en kill aktivitet. Sen önskar jag hårda tester av rullar och spön. Finns alldeles för lite av detta. Lite råd och rön ;) Ni är grymma! :D Mvh Arvid
Klockan 12:11, 26 Nov 2017

Pierre Göransson skrev...
Utlottning av rulle
Livefiske med ungdomar. Fokus på att lära dom tekniker, fiskevård och hitta utrustning dom har råd med. Dom är trotts allt framtidens ansikte utåt i fisket.
Klockan 12:02, 26 Nov 2017

Göran sushi danielsson skrev...
Rullen
Tjena janO en livesändning m fokus på ekolodet inställningar och side image mm. Och fördjupning av dom olika teknikerna för borre . Kanske en livesändning från rügen 😀
Klockan 11:50, 26 Nov 2017

Jörgen Lindstrand skrev...
Fisheco
Tycker grymt mycket om era liberiskes och fortsätt gärna med dem. Ta gärna med någon icke profil någon gång också. Annat fortsätt med era filmer som lyser upp de mörkt ruggiga kvällarna som kommer nu. 👍
Klockan 11:50, 26 Nov 2017

Gustav Kindberg skrev...
Livefiske med ”vanligt” folk
Jag älskar verkligen livefiske men det vore kul att höra tips, trix och erfarenheter av folk runt om i Sverige som inte är stora profiler och proffs.
Klockan 11:30, 26 Nov 2017

Mattias Ekroth skrev...
Grym rulle!
Ni har verkligen lyft branschen med det ni gör. Livefisket är ju helt underbart. Jag hoppas att ni fortsätter med ännu mera film! Det enda jag kan hitta att förbättra är formatet på magasinet. Innehållet är ofta världsklass men man önskar att det var lättare att läsa i smartphone. Kör hårt!
Klockan 11:19, 26 Nov 2017

Anders Magnusson skrev...
Rullen
Kan tycka att det blir väldigt mycket teknik, dvs att man ska ha avancerade ekolod, elmotorer mm, sådant som en normal fiskare inte har råd med utan bara kan drömma om. Så gärna visa mer om ekolod och sådant i lägre prisklasser och hur man nyttjar dessa på bästa sätt. Annars är det alltid lika kul med livefiske!!
Klockan 11:10, 26 Nov 2017

Peder Zeuthen skrev...
Betesbyggare
Hej til jer på Fisheco, jeg synes i gør det rigtig godt og jeg ser altid frem til den nye udgave. Et nyt tiltag, kunne være en artikelserie om betesbyggare, lidt i stil med den du lavede til SportfiskeTV, Jan O, den var magnifique...... gode hilsner fra en dansk fan
Klockan 11:00, 26 Nov 2017

Alexander Nilsson skrev...
Utlottning av rulle
Tjena! Tack för grym läsning och grymma livesändningar! Kanske "hemma hos" reportage vore något att göra med kända fiskeprofiler? :) Mvh Alex
Klockan 10:52, 26 Nov 2017

Jimi Jonsson skrev...
Stadsfiske
Hej Tack för en sjukt bra sida, mycket bra jobbat :) Jag tycker att det skulle vara kul med lite reportage kring stadsfiske
Klockan 05:50, 26 Nov 2017

Fredrik Magnusson skrev...
Utlottning av rulle
Jag tycker att ni gör det riktigt bra så fortsätt bara på det spåret MVH Fredrik
Klockan 04:28, 26 Nov 2017

Mats Näsöunz skrev...
Rullen
Först och främst tack för både tidning och livefisken. Jag skulle gärna se att ni fiskade mer från land, strömmande vatten och helst med fluga. Gädda och Havsöring. Gör lite hemma hos reportage för att lära känna våra köra fiskeprofiler.
Klockan 23:05, 25 Nov 2017

Jon Wilund skrev...
Utlottning av rulle
Livefisken med mycket tips och tricks vill jag se, gärna lite mer udda fisken som lake eller sik och nån gammal filur och inte en sportfiskeprofil hade varit grymt!
Klockan 22:45, 25 Nov 2017

Joakim Hofverberg skrev...
Rulle
Mera live fiske gärna något program från Norrland
Klockan 20:56, 25 Nov 2017

Robin J skrev...
FishEco
Ni är superduktiga allihopa på redaktionen. Jag kollar varje morgon 3 sidor.DN, NWT och FishEco.Vad tror ni om ett enkelt reportage om lite mete. Färna,ruda,id mm.. Kravlöst,enkelt och bara roligt.. Forsätt som ni gör nu. Ni är bäst
Klockan 20:47, 25 Nov 2017

Per Vinsth skrev...
Mera film
Jag skulle vilja se mer film om utrustning och gärna nåt live med betesbyggare där de beskriver hur de tänker
Klockan 20:33, 25 Nov 2017

Christer Henriksson skrev...
Ni är på gång
Det märks att ni verkligen lyssnar på oss läsare, live fiske är verkligen på uppgång,tack för en mycket bra nät-tidning
Klockan 18:13, 25 Nov 2017

Karl Sjöström skrev...
Bra program
Landfiske skulle vara skoj, både i å och kust. Kanske stadsfiske?
Klockan 17:53, 25 Nov 2017

Simon Kristoffersson skrev...
Podcast
Hej och tack för en bra tidning och innehåll! 😊 Något som jag tror skulle göra Fisheco bättre är ett podradioprogram. Kanske som alternativ till livefiske, när det inte går att genomföra. Vore perfekt att lyssna på när man behöver ha ögonen på annat. Hälsningar, Simon
Klockan 16:45, 25 Nov 2017

Niklas Töndel skrev...
Extra allt!
Tycker ni gör allt bra som det är så varför inte lite extra av allt :)
Klockan 16:29, 25 Nov 2017

Martin Janérs skrev...
Livefiske
Jag tycker att de skulle vara grymt om ni skulle göra livefiske med någon mindre etablerad fiskare som folket fick rösta fram, antingen om ni skulle välja ut 10st intressanta team/personer och hade efter det en omröstning om vem som folket skulle vilja se i ett livefiske. Dom slutord vill jag berömma er för ett grymt jobb och hemskt roligt med era livesändningar! Puss
Klockan 15:35, 25 Nov 2017

Martin Klemedsson skrev...
Mer Livefiske
Hejsan svejsan! Vill först och främst tacka för ett suveränt jobb ni gör!👍🏻 Det jag skulle önska är ännu mer Livefiske om möjligt😃
Klockan 15:17, 25 Nov 2017

Erik Letfors skrev...
Livefiske
Mera bra livefiske Järna vardagar spinn i småsjöar på gädda o abborre!!
Klockan 14:15, 25 Nov 2017

Kristoffer Stenebrand skrev...
Multi-live!
Skulle vara kul med lite båttester. Annars ännu mer livefiske. Skitkul och intressant att kolla på!
Klockan 13:36, 25 Nov 2017

Jon Nordquist skrev...
Gäddfajten
FishEco är en av få fiskenyhetssidor jag fortfarande läser. En sak jag tidigare tänkt på men inte delgivit er är täckningen av Gäddfajten, den skulle kunna göras bättre. Lite livesändning av finalen osv. kunde öka intresset för tävlingen som ändå är en av få tävlingar man kan deltaga i oavsett vart man bor i Sverige.
Klockan 12:44, 25 Nov 2017

Patrik Eklund skrev...
Live från land
Lite mer livefiske från land vore trevligt för oss som inte har båt. T.ex. havsöring i Stockholms skärgård.
Klockan 12:05, 25 Nov 2017

Andreas skrev...
Tävling
Specimenmete skulle vara kul att se på en livesändning och även lrf fiske.
Klockan 10:12, 25 Nov 2017

Johannes Lundkvist skrev...
Fisheco
Jag tycker att det skulle vara kul med en typ Sverigeresa , artikelserie eller livefiske från stora delar av landet. fiskehistoria är också intressant ! Mvh
Klockan 09:23, 25 Nov 2017

Dennis Sågström skrev...
Mobilanvändare
Till och börja med är ju Fisheco+ ett litet paradis för oss fiskare som behöver en liten trigger i tröga dagar, eller varför inte som toalett lektyr där vi ofta möts på. Livefisket brukar man kolla med bröderna fast från olika hem såklart, vilket är grymt roligt, Men! Till det lite "sämre" är framförallt siten ni använder för oss mobilare/pad användare tyvärr totalt värdelös, oftast läser jag bara 2-3sidor innan jag ledsnar på att den bläddrar hit och dit när man försöker zooma in för att kunna urskilja bokstäver, detta är väldigt tråkigt då era artiklar oftast tilltalar mig väldigt mycket. Så istället för att läsa hela så plockar man bara ut det absolut viktigaste vilket gör att man garanterat missar artiklar man hade kunnat åtnjuta i fler timmar! Hoppas ni finner en lösning på detta. Skitfiske på erkära Fisheco+
Klockan 08:52, 25 Nov 2017

Christoffer Mellqvist skrev...
Röstning
Hej. Det hade varit kul om vi läsare fått vara med och rösta fram den person vi tycker borde få ta plats i livefisket och val av metod för att på så sätt kanske få se denne i en miljö som inte är den man först förknippar. Tänk er Håkan Fransson i kajak på ett blåsigt vättern vertikalandes röding med en snygg peruk samtidigt som han sjunger för Jan-o! GULD!
Klockan 08:42, 25 Nov 2017

Ola Persson skrev...
Utlottning av rulle
Tycker att ni gör ett fantastisk jobb! Det jag skulle önska mer av är livefiske från land. Det finns många fiskare därute, särskilt den yngre generationen, som inte har tillgång till båt. Keep up the good work!
Klockan 08:31, 25 Nov 2017

Tomas Davidsson skrev...
Livefisket!
Livefisket äger! Jag tycker att livefisket är så himla bra och hade gärna sett mer utav den varan och då gärna med lite nya profiler på intressanta platser. Flugfiske i fjällen hade varit kul eller vrakfiske på västkusten kanske.
Klockan 07:57, 25 Nov 2017

NIkolas alsterlund skrev...
Bra jobbat
Allt ni gör är grymt men en sak som skulle vara trevligt för mig som metare vore helt klart mer specimen mete på livefisket :)
Klockan 01:30, 25 Nov 2017

Fredrik Gösakrok Johansson skrev...
Utlottning av rulle
Tycker det ni gör är grymmers. Tycker att duktiga Jan O kan ha lite mer plats i rutan. Mer fiske med Jan O, då med lite recensioner på prylarna som används och ekolods tips och lite mer allmänt funderingar/tankar kring fisket. Fortsätt med det ni gör, en bra och lärorik kanal för fiskeintresserade. //Fredrik
Klockan 00:43, 25 Nov 2017

Per Lennartsson skrev...
Utlottning av rulle
Underbara FishEco! Fantastiskt roligt att se att ni växer snabbt och hjälper till att utbilda oss fantastiska sportfiskare och miljövänner. Det jag önskar se i framtiden är en livesändning med Claes Claesson och hans passion för musky fisket. Därtill få se Jan O bekänna färg och dra en 50" krigare😁. // Pelle
Klockan 00:42, 25 Nov 2017

Urban Elenäs skrev...
Utlottning rulle
Finns inte mycket övrigt att önska men det skulle vara intressant med mer jämförande tester av spön, rullar etc
Klockan 00:08, 25 Nov 2017

Emil larsen skrev...
Lotteri
De jag saknar nu för tiden är när ni testar olika prylar och filmar dessa. Va mer sådant förr kommer jag ihåg. Va då många bra och nya prylar som man fick upp ögonen för. För övrigt så är de den absolut bästa tidningen man kan läsa. Tack för att ni står ut och håller allt flytande så ses vi åter igen under någon av alla tävlingar under 2018 :)
Klockan 23:40, 24 Nov 2017

Fredde Bolin skrev...
Vi följer livefisket ! Ni leder den
Är man nummer 1 på livefiske så ska man fortsätta med det! Det handlar inte om att nästa livefiske måste prestera mycket fisk utan intressanta, roliga , bra människor som driver för fisket. Kotten är bra så är det. Finns ingen som kan scrolla med kalla fingrar som jan-o,,, Ni kan lämna rullen vid nästa kaffestopp😉
Klockan 23:07, 24 Nov 2017

Christian Stenhoff skrev...
Förbättring
Det är kul med alla fiskekändisar och lärorikt samt inspirerande att se dessa i livesändningar och magasin. Ett kul inslag vore att både få se på film och läsa om vad "alla" i andra änden har att erbjuda! Alltså era läsare och tittare... Det finns ju massor av kompetens i stugorna som Inte är fiskekändisar.
Klockan 23:01, 24 Nov 2017

Urban Waltersson skrev...
Utlottning av rulle
Tråkigt nog säger jag också MER LIVE FISKE. Mer produkt tester av fiskeutrustning, ekolod, elmotorer, båtar, m.m. Fortsätt med att vara breda på jag besöker er sida flera gånger i veckan för att hålla mig uppdaterad om vad som händer inom fisket.
Klockan 22:39, 24 Nov 2017

Anders Eriksson skrev...
Utlottning av rulle
Ser alltid fram mot livefiske med trevliga, roliga och lärorika diskussioner. Även de gånger ni går bom så är programmen suveräna. Sen hittar man varje dag någon intressant artikel som lyser upp dagen. Skulle vara bra om ni tipsar oss vanliga fiskare ännu mer med viktiga saker att tänka på för att öka chanserna till fisk. Stort plus för miljötänket!
Klockan 22:10, 24 Nov 2017

David Bolin skrev...
Något att bli bättre på...
Livefisket är det ni gör bäst i mina ögon. Jag hade dock velat se ett livefiske utan tittarnas frågor, där man istället kan ställa frågor som svaras på i efterhand. Då går mer av tiden till fiske, och med era grymma journalistiska kunskaper så litar jag fullständigt på att ni hade hållt programmet underhållande ändå!
Klockan 21:50, 24 Nov 2017

Erik häll skrev...
Fisheco ambassadeur
Framförallt ett stort tack för denna goa nät tidning, grymt jobb! Ser gärna mer tester av spön och gärna test av linor om möjlighet finns och kanske lite mer live med våra olika otroligt duktiga betesbyggare hur dom tänker och funderar när dom tillverkar sina beten.. Ni ligger helt klart i rött bana så keep up the good work!
Klockan 21:45, 24 Nov 2017

Marko Määttä skrev...
kanon
Kanonsida som belyser den ekologiska förstörelsen under ytan. Detta vill jag se att ni utvecklar. Egna undersökande journalister som sätter press på företag och personer som inte värnar vår natur. Kanske en utopi men det skulle passa er nisch.
Klockan 21:28, 24 Nov 2017

Jakob Silow skrev...
Utlottning ambassadeur
Ni har ett mycket gott koncept i livefisket. Något ni borde göra för att utveckla det är att ta med någon läsare/följare då och då. Det skulle nog kunna knyta oss vanliga dödliga lite tätare till de fullblodsproffs ni live-fiskar med. Mvh Jakob
Klockan 21:08, 24 Nov 2017

Jörgen Andreasson skrev...
Utlottning av rulle
Ert livefiske är grymt, fortsätt med det och bredda det. T ex fiske i nordnorge, fiske på andra kontinenter etc. Jag hade gärna sett inngående produkttester på youtube. Fortsätt i samma stil. Bra jobbat!!
Klockan 21:04, 24 Nov 2017

Fredde Lamu skrev...
Utlottning av rulle
Mera livefiske. Era livefisken är det bästa som hänt Youtube 😃🎣.
Klockan 20:54, 24 Nov 2017

Simon Mallander skrev...
Utlottning av rulle
det hade varit rolig med mer live fiske och mer produkt videor :)
Klockan 20:45, 24 Nov 2017

Micke Breding skrev...
Live fiske
Det vore grymt med lite olika tävlingar under live fisket, eller ett par st i båten som tävlar mot varandra samtidigt som dom svarar på våra frågor :)
Klockan 20:34, 24 Nov 2017

Jacob Faith Rasmussen skrev...
Ambassadeur “Fisheco” multirulle tävling
I Think you guys are doing a very great job. Love reading your magazine and all the testing of new gear. Like the combo of a magazine and your videos as well. Keep it up. Best regards A danish reader👍🎣🐊😇
Klockan 20:11, 24 Nov 2017

Jakob skrev...
Tävling
Livefiske tävling hade varit coolt
Klockan 20:06, 24 Nov 2017

Jens Björling skrev...
Stör
Skulle vilja se något om störfiske i Danmark.
Klockan 19:50, 24 Nov 2017

Jonas Nilsson skrev...
Utlottning av rulle
Egna projekt där ni spräcker myter om fiske.
Klockan 19:39, 24 Nov 2017

Dennis Hermansson skrev...
Samarbeta med betesbyggare
Gör gärna fler reportage och samarbeten med betesbyggare där man får följa med och se hur de tänker när de bygger sina beten. Självklart underbart med fler livefisken också!
Klockan 19:21, 24 Nov 2017

Pär Hald skrev...
Beteshantverk
Jag önskar fler filmer/artiklar om våra svenska betesbyggare!
Klockan 19:19, 24 Nov 2017

Alexander Andersson skrev...
Recensioner
Jag skulle önska större och mer djupgående recensioner utav den uppsjö utav spön, beten, rullar och fiskemetoder o dyl som finns. För en amatör som en själv så är det guld värt att få mer information än vad föremålet är gjort utav och vad det kostar. Glöm inte bort amatörerna, som precis återfunnit kärleken till fisket. Och så mer livefiske. Helst varje dag.
Klockan 19:14, 24 Nov 2017

Christian Brady skrev...
Utlottning av rulle.
Ni gör ett superbra jobb men det vore kul att se lite fler kvinnor på livesändningarna, vet att vi har många duktiga ute i landet. Ha det bäst, skitfiske!
Klockan 19:12, 24 Nov 2017

Christian Tintin Johansson skrev...
Specimenmete
Det behövs mycket mer mete efter arter som är populära bland specimenmetare här i Sverige. Ruda, sutare, sarv, mört.
Klockan 19:10, 24 Nov 2017

Viktor Haglund skrev...
Mete
Spinnfiske efter predatorer i all ära MEN det finns så mycket mer. Där många av oss fiskare börjar - mete. Det är så djupt ämne och mycket att ta i. Allt från toppknutet med röd/vitt flöte till komplicerade karpriggar. Vi är många metade i landet och vi får för lite film och för lite artiklar i tidningar. Så ut med några sköna lirare och meta. Spelar ingen roll om det är brax, sutare, ruda, karp, gädda, gös. Passar bra att det är passivt fiske då ni har mer tid att svara på olika frågor. ;) Mycket kärlek till det ni gör, Mvh
Klockan 19:07, 24 Nov 2017

Daniel Selldin skrev...
Tips och trix
Förutom att sända mera live, som nog ingen fiskenörd kan få nog av, skulle de vara kul med nå längre reportage eller en reportageserie om betesbygge! Framförallt då vi i Sverige har så sjukt många fantastiska betesbyggare!
Klockan 18:52, 24 Nov 2017

Fredrik skrev...
Artfiske
Det vore kul med ett livefiske där fokus ligger på det enkla men roliga fisket längs med västkusten och med speciellt fokus på artfiske.
Klockan 18:40, 24 Nov 2017

Pierre Nordlander skrev...
Mer film
Självklart vore mer live kul men även mer film i största allmänhet vore skoj. Filmen ni gjorde med JW-lures tyckte jag var riktigt bra. Gör fler såna filmer med duktiga betesbyggare och då får filmerna gärna vara längre och grotta mer i själva betesbyggandet.
Klockan 18:35, 24 Nov 2017

Niklas skoglund skrev...
Livefiske med betesbyggare
Vore kul att följa betesbyggare live med typ test av gång och liknande och även vanligt fiske. Ni e bäst! Mvh /Niklas
Klockan 18:26, 24 Nov 2017

Anders Lopakka skrev...
Utlottning av rulle
Vill se mer tungt fiske! Tyngre gäddor , tyngre drag, tyngre fiske! 👊😃
Klockan 18:18, 24 Nov 2017

Anders Lopakka skrev...
Utlottning av rulle.
Tack för bra live-fiske! Vill se mer tungt fisk, mer tyngre livefiskad fisk! 😃
Klockan 18:08, 24 Nov 2017

Christoffer Johansson skrev...
Skit fiske
Bra sida med det senaste intressanta fiske nyheterna! Saknar dock mera live. När inte jag är i live! 😀 Bra jobbat!
Klockan 18:05, 24 Nov 2017

Tommy Smeds skrev...
Utlottning rulle
Som andra också har skrivit så kan det aldrig bli för mycket livefiske.Det sköna med Fisheco är att ni inte tvingar på någon något och att ni hänger med i tiden och säsongerna. Ni snöar heller inte in er på ett visst sorts fiske utan man får läsa det man inte visste att man ville veta om all sorts fiske. Om något skulle JAG kanske vilja se mera intruktioner eller lärande skrifter t.ex. om betesbygge av alla slag eller beten för all sorts mete, riggar, spöbygge, rullservice för olika rullar och sånt. Men fortsätter ni i samma stil är jag ändå väldigt nöjd. Fortsätt i samma stil!
Klockan 17:55, 24 Nov 2017

Andreas M skrev...
Live live live
Tycker ni är superbra! Det enda jag skaknar är fler livesändningar, men förstår också att det tar tid och planering att genomföra. Men det är det enda jag kan komma på som skulle göra fisheco bättre än va de är
Klockan 17:48, 24 Nov 2017

Alexander Vikström skrev...
Lottning
Fört och främst, grymt bra jobb alla ni som jobbar med fisheco, framförallt uppskattar jag live fisket med alla grymma fiske profiler, väldigt underhållande och lärorikt. En annan del som jag uppskattar är nyhetsflödet, jag tycker att ni är väldigt snabba och duktiga på att förmedla nyheter, av alla dess slag som kommer ut inom fiske. Något som skulle kunna utvecklas är livefisket. Det skulle vara kul om ni kunde bredda er lite, exempelvis genom att köra flugfiske efter harr i fjällen live, eller andra typer av fiske som kanske inte får lika mycket medialt utrymme. Det skulle även vara kul och intressant att få hänga med och kika på betesbygge ned någon av alla de duktiga betesbyggarr vi har här i Sverige Oavsett grymt jobbat, jag har haft väldigt många roliga, intressanta och lärorika timmar med er
Klockan 17:34, 24 Nov 2017

Tony Fredriksson skrev...
Den rullen vill man ju äga
Tycker faktiskt att ni gott o väl kan göra mer live med våra eminenta tjejer ifrån GIRLS FISHING CREW ,, tycker dom får synas alldeles för lite i era annars superba o lärorika program och tidnings reportage,,,, Mvh Tony,,
Klockan 17:27, 24 Nov 2017

Gustav Månsson skrev...
Flera och större gäddor!
Vill se fler och större gäddor, gärna livefiskade😁
Klockan 17:25, 24 Nov 2017

Rickard Johansson skrev...
Bara nöta
Tycker sändningarna är grymt bra och lärorika, Så fortsätt på samma sätt. Kanske nått live om året med en läsare vore nått.
Klockan 17:21, 24 Nov 2017

Mikael Liljeholm skrev...
Samarbeten och ungdomar.
Ni gör ett otroligt bra jobb, jag tycker er dagliga nyhetsrapportering är otroligt viktig, att ni lägger stor vikt vid olika miljöproblem men även visar på framsteg som görs. Det finns ett antal otroligt duktiga youtube kanaler som producerar filmer och som ni, live fisken, det vore kul att se fler samarbeten eller kanske någon form av tävling mellan kanalerna, då menar jag inte att man ska tävla om vem som producerar bäst utan kanske en rolig fisketävling. Jag tror att alla skulle tjäna på samarbeten, speciellt vi tittare. Det vore även roligt om ni kunde köra någon form av ungdomssatsning, kanske Live Fiske med olika unga profiler, ungdomar i tonåren. Jag förstår att det är svårt att få sponsorer att ställa upp på det men det vore kul att se som tittare, jag tror även att det skulle bredda er tittarskara och kanske göra så att ni får fler ungdomar som läser era nyheter. Ni gör ett grymt bra jobb. Tack
Klockan 17:18, 24 Nov 2017

Mikael Norberg skrev...
Filmer
Tjo - livefiske är kul....men vore najs om ni kunde komplettera livefiskesändningarna med tradionella redigerade/ihopklippta filmer på 45-60 min.
Klockan 17:12, 24 Nov 2017

Andreas Wikström skrev...
Förbättringsområde
Hejsan Tack för ett mycket bra, trevligt, lärorikt program. Någonting som jag tycker hade varit intressant de var om ni stack utomlands och provade exotiskt fiske. Typ som malfiske eller nått coolt bassvatten nere i europa. Kanske lite svårt att göra en livesändning av det, det blir mer som en filminspelning och de kanske inte är de ni vill syssla med. Jag hade annars uppskattat att man kunde belysa lite enklare fisket, allt behöver inte vara från en båt med ett dyrt ekolod. Jag tror man skulle kunna göra ett minst lika bra program sittandes vid bryggan och meta mört och brax. Eller varför inte ute på havet fiskandes makrill och visat enklaste sättet att tillreda osv:) Tack för mig och fortsätt med ert grymma jobb :)
Klockan 17:07, 24 Nov 2017

Emil Tidstrand skrev...
Utlottning av rulle
Mer live är det enda. Gärna med mer anders krusstil dvs mindre vatten med grymma fångster som resultat. Det riktas dessutom till en bredare publik som är duktiga fiskare men som inte har råd med de slagskepp tillexempel tobbe och team storm kör med. Ett livefiske med jan-o himself från rugen är för mig drömmen. Ni får stå för sponsringen själva och snacka engelska med rico eller balkov eller nån! 1 love fisheco!!
Klockan 17:00, 24 Nov 2017

Gustav sturesson skrev...
Tävlingen
Ni skulle kunna skriva mer om det sveska betesbygget och köra fler live sändningar
Klockan 16:48, 24 Nov 2017

Fredrik Friberg skrev...
Allt ni gör är grymt.
Älskar era livesändningar o det är med intressanta fiskeprofiler. Skulle gärna se som ngn annan skrivit att ni har längre program med test av fiskeprylar. Sen att ni kanske utvidgar med lite up and coming betesbyggare/fiskeprofiler. Hade varit riktigt intressant. Men keep up the Good work Fisheco. ❤🎣
Klockan 16:37, 24 Nov 2017

Ingemar Eriksson skrev...
Utlottning rulle
Tack för en bra produktion. Något ni skulle kunna kolla upp är olika betesbyggare och tillbehörsbyggare, t ex Ask Lasse med sina otroliga flugaskar.
Klockan 16:37, 24 Nov 2017

Wictor Magnusson skrev...
Grymt jobbat!
Tycker ni är grymma och förbättrar er hela tiden. Fortsätt så. Mer live fiske och mer frågor till fiskeprofilerna. Kanske ett "kort" live möte med profiler eller annat folk i och runt sportfiske.
Klockan 16:26, 24 Nov 2017

Gustav Sundqvist, Finland skrev...
Utlottning av rulle
Mera livefiske. -dessa sändningar och program har förgylt mången natt och kvällstimme på jobb och hoppas på många nya framöver. Mera natur-mera belysa naturen och alla naturupplevelser man får genom fisket. Att fokuset inom fisket inte bara sku vara på rekordfisken utan att alla vi sportfiskare också skulle kunna glädja oss åt vägen fram till den stora
Klockan 16:21, 24 Nov 2017

Buster jonsson skrev...
Konstruktiv kritik (fick fundera länge för att hitta någon)
Först och främst tack för en grym tidning, den enda som riktigt hänger med i tiden enligt mig! Nu gällde det ju att berätta något som jag tycker ni kunde förbättra och det var inte det lättaste. Men om det skulle vara något så saknar jag att där ni visar nyheter och när ni testfiskar/provar nya produkter att ni också kanske skulle kunna testa likvärdiga produkter från olika märken mot varandra i lite hårdtestar och liknande. Förstår dock att detta kanske kan vara svårt att genomföra beroende på hur tillverkarna som förser er med produkterna från första början ställer sig till detta men en rolig tanke är det! Simma lugnt!
Klockan 16:21, 24 Nov 2017

Elias skrev...
Lotteri
Jag tycker det är sjukt kul att titta på era live fisken. Kommer kntr på något som ni kan bli bättre på för tillfället... ni är grymma☺️
Klockan 16:19, 24 Nov 2017

Patrick Thelin skrev...
Utlottning av rulle
1 gång om året ha livefiske med nån som inte räknas som en profil vore skojj:)
Klockan 16:18, 24 Nov 2017

Christer Sundström skrev...
Ut lottning av rulle
MER LIVE FISKE, Ni är grymma.
Klockan 15:32, 24 Nov 2017

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 138 Nästa SistaSportfiskarna - Fiska för 1 krona i Stockholm och Göteborg!

Sportfiskarna - Fiska för 1 krona i Stockholm och Göteborg!

Notiser Fiska mer! Sportfiskarna vill ge fler möjlighet att uppleva naturen vid vattnet och sänker därför priset på fiskekorten i Stockholm och Göteborg...

Inga kommentarer
Hemkära laxar har skapat genetiskt unika laxälvar i Västsverige!

Hemkära laxar har skapat genetiskt unika laxälvar i Västsverige!

Eko/ Miljö Det forskas på atlantlaxen! Spännande nya kunskaper visar bland annat att laxarna "felvandrar" oftare än man trott men det är inte bara dåligt...

Inga kommentarer
Senaste nytt från Swedish Pike League!

Senaste nytt från Swedish Pike League!

Tävling Senaste nytt från Swedish Pike League! regelverket kompletterat för pågående Coronapandemi och tips för hur du genomför din tävling enligt nya regler...

Inga kommentarer
Hjälp forskarna - Fånga en sandkrypare i Sagån!

Hjälp forskarna - Fånga en sandkrypare i Sagån!

Eko/ Miljö För en kort tid sedan hittades DNA spår efter arten sandkrypare i Sagån! Något som förbryllar forskare. Nu kommer man att via elfiske försöka hitta ett fysiskt exemplar...

Inga kommentarer
Jenzza Lures - Ett bete med Extra Allt blir till!

Jenzza Lures - Ett bete med Extra Allt blir till!

Notiser Jens Norblad, Jenzza Lures, bjuder här på processen att bygga ett bete med "extra allt". Kolla in en av Sveriges skickligaste betesbyggare in action...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.