+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Swedish Game Fair - Mässans sportfiskesatsning bäddar för succé
Swedish Game Fair - Mässans sportfiskesatsning bäddar för succé
Fotograf: Privat

Swedish Game Fair - Mässans sportfiskesatsning bäddar för succé

Swedish Game Fair har i år gjort en storsatsning på sportfiske och bland annat köpt in bryggor för att erbjuda möjlighet att testa båtar i vattnet direkt på mässan. Söder Sportfiske, Rapala, Mojoboats, ABU Garcia, Kayakstore, Upplev och Garmin är några av de som redan är inbokade och utställarlistan växer hela tiden.

– Mässan kommer att bli större än någonsin. Vi växer över 30% i yta och vi ser redan nu tendenser att vi kommer slå besökarrekord, säger Robin Norlén på Swedish Game Fair.
Fisket har alltid varit en naturlig del av mässan som även har områden för jakt och hund, men i år görs en storsatsning för att verkligen göra Swedish Game Fair som den självklara mötesplatsen för den som gillar fiske.

Huvudtemat är predatorfiske och utrustning för detta, sportfiskebåtar med tillbehör, barn och ungdomsaktiviteter m.m. Fokus kommer alltså att ligga på fiske efter abborre, gädda och gös. Oavsett om man är nybörjare eller proffs – ung eller gammal, så kommer man att få nyttiga fisketips från fiskekändisar och företag från redskapsbranschen.
– Vi har fått en fantastisk respons från utställarna. Man vill ha en sportfiskemässa utomhus där det finns chans att prova båtar och kajaker på riktigt, säger Johan Åkerman på Swedish Game Fair.

FISKETÄVLING MED 100 000 KRONOR I FÖRSTAPRIS

Platsen för mässan är Tullgarns Slott vid Tullgarnsviken där det genom åren fångats många riktigt stora gäddor. Därför arrangeras även Swedish Game Fair Predator Open, predatorfisketävlingen med sveriges största cashpris, 100 000 till vinnaren.

– Det kommer bli en spännande tävling med ett helt nytt upplägg. Man får fiska efter gädda, gös och abborre som poängsätts med ett nytt poängsystem. Det finns två klasser, båt samt kajak. Vinnaren i båtklassen kammar hem hela 100 000 kronor och vinnaren i kajakklassen får 25 000 kronor. Intresset är stort och vi har begränsat antal startplatser, så det gäller att anmäla sig snabbt om man vill få chansen att vara med, säger Robin Norlén.


Läs mer om mässan på http://swedishgamefair.se
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 113 Nästa SistaProjekt Skolbäcken igång på Gotland!

Projekt Skolbäcken igång på Gotland!

Eko/ Miljö Sportfiskarnas satsning på fiskevård på skoltid har nu startat även på Gotland där eleverna nu får förbättra för havsöringen i olika åar...

Inga kommentarer
Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Tävling Den tredje deltävlingen gick av stapeln i lördags i Nora där Sporting från Örebro var värdbutik. Norasjön visade sig redan från början sin bästa sida när...

Inga kommentarer
Fisketillsynskurs hösten 2018!

Fisketillsynskurs hösten 2018!

Notiser Nu har Österåkers Sportfiskeklubb fastställt hösten omgång av de uppskattade 1-dags fisketillsynskurserna....

Inga kommentarer
Forskningskritiken - Norska laxodlingar hotar räkor!

Forskningskritiken - Norska laxodlingar hotar räkor!

Eko/ Miljö Norsk laxodling i blåsväder igen! Stora mängder blekmedel som används mot laxlus dödar vilda räkor i havet...

Inga kommentarer
Platser kvar på kurs i laxfiske i Forshagaforsen!

Platser kvar på kurs i laxfiske i Forshagaforsen!

Fluga Sportfiskarna tillsammans med Tellis Katsogiannos arrangerar till helgen en exklusiv kurs i laxfiske och flugkastteknik. Anmäl dig snarast!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.