+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!
Sveriges första abborrtour Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!
Fotograf: Privat

Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Gunki Perch Tournament Swedish Edition 2018, Sveriges första tourtävling där man spinnfiskar efter abborre, är nu genomförd! Sammanlagt 46 team har deltagit under de 4 deltävlingarna som ägt rum, fantastiskt!

De team som till slut gick segrande ur striden blev team Ismo Zandy/Böjda Spön, Högvarv/Scandica. Teammedlemmarna är Niklas Pettersson, Robert Klarre Klarström och Jens Byholm . STORT GRATTIS!  På andra plats kom Team G2 Fishing/StockholmsfiskeTeam och på en tredjeplats hittar vi Team Sportfiskeboden Västerås 2. Stort tack till alla som deltagit!  

Här hittar ni fullständig leaderboard

Jens från vinnarteamet Ismo Zandy/Böjda Spön, Högvarv/Scandica berättar att deras upplägg har varit att studera sjökort och testfiskat vattnet innan tävlingsstart. Väl på plats har dem fått jobba sig igenom hela beteslådan för att hitta det som funkat bäst. 

Vad funkade då bäst för teamet? Jo, hårdbeten! Så som Illex Deracoup, Gunki Jiger och Kaiju Blade. 

Jens Byholm fortsätter:

 "Vi vill tacka Jonny, Viktor och Sebastian i tävlingsledningen för ett fantastiskt genomfört arrangemang! Ni har gjort ett otroligt jobb grabbar! Vi tackar huvudsponsorn Mikael Tono på Splash för otroligt fina priser från Gunki! 

Vi vill också tacka alla deltagande teammedlemmar för roliga stunder och trevliga bekantskaper under hela touren - vi har fått vänner för livet och det är ju framförallt det en sådan här tourtävling handlar om! ” 

Det är redan klart att det genomförs en Gunki Perch Tournament Swedish Edition 2019! Vi vill uppmuntra alla abborrfantaster i Sverige att delta i detta fantastiska arrangemang!

//Splash International GunkiDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 114 Nästa SistaNytt avsnitt av Gäddfemman - Avsnitt åtta på Vättern!

Nytt avsnitt av Gäddfemman - Avsnitt åtta på Vättern!

Press/ reklam Då var det dags för avgörandet i sjön Vättern! Kommer Upplev behålla ledningen eller kommer de andra lagen komma ikapp! Det återstår att se i det åttonde avsnittet av gäddfemman!

Inga kommentarer
Sportfiskemässan går mot rekord - biljetterna släpps 1:a dec!

Sportfiskemässan går mot rekord - biljetterna släpps 1:a dec!

Mässor Sportfiskemässan 2019 går mot rekord. Aldrig har så många utställare bokat upp sig så tidigt och den 1:a december släpps biljetterna...

Inga kommentarer
NyttFiske återuppstår - premiär den 29:e november!

NyttFiske återuppstår - premiär den 29:e november!

Press/ reklam NyttFiske återuppstår! Den populära webshowen med Robert Robbo Jonsson startar den 29 november, inte missa det...

Inga kommentarer
Vad är Light Rock Fishing...

Vad är Light Rock Fishing...

Salt/ hav Vad är LRF - Light Rock Fishing. Häng med Mattias Isaksson när han berättar om tjusningen med lätta beten, lätta spön och rullar i salta vatten...

Inga kommentarer
Andreas Ingrids - Dessa vackra skapelser!

Andreas Ingrids - Dessa vackra skapelser!

Spinn Nytt på Andreas Ingrids blogg, det blir mycket abborrfiske, nu är vackraste och kanske bästa tiden...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.