+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!
Sveriges första abborrtour Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!
Fotograf: Privat

Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Gunki Perch Tournament Swedish Edition 2018, Sveriges första tourtävling där man spinnfiskar efter abborre, är nu genomförd! Sammanlagt 46 team har deltagit under de 4 deltävlingarna som ägt rum, fantastiskt!

De team som till slut gick segrande ur striden blev team Ismo Zandy/Böjda Spön, Högvarv/Scandica. Teammedlemmarna är Niklas Pettersson, Robert Klarre Klarström och Jens Byholm . STORT GRATTIS!  På andra plats kom Team G2 Fishing/StockholmsfiskeTeam och på en tredjeplats hittar vi Team Sportfiskeboden Västerås 2. Stort tack till alla som deltagit!  

Här hittar ni fullständig leaderboard

Jens från vinnarteamet Ismo Zandy/Böjda Spön, Högvarv/Scandica berättar att deras upplägg har varit att studera sjökort och testfiskat vattnet innan tävlingsstart. Väl på plats har dem fått jobba sig igenom hela beteslådan för att hitta det som funkat bäst. 

Vad funkade då bäst för teamet? Jo, hårdbeten! Så som Illex Deracoup, Gunki Jiger och Kaiju Blade. 

Jens Byholm fortsätter:

 "Vi vill tacka Jonny, Viktor och Sebastian i tävlingsledningen för ett fantastiskt genomfört arrangemang! Ni har gjort ett otroligt jobb grabbar! Vi tackar huvudsponsorn Mikael Tono på Splash för otroligt fina priser från Gunki! 

Vi vill också tacka alla deltagande teammedlemmar för roliga stunder och trevliga bekantskaper under hela touren - vi har fått vänner för livet och det är ju framförallt det en sådan här tourtävling handlar om! ” 

Det är redan klart att det genomförs en Gunki Perch Tournament Swedish Edition 2019! Vi vill uppmuntra alla abborrfantaster i Sverige att delta i detta fantastiska arrangemang!

//Splash International GunkiDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 116 Nästa SistaDokumentation från Sportfiskarnas infokväll Vänern!

Dokumentation från Sportfiskarnas infokväll Vänern!

Notiser Sportfiskarna har haft infokväll i Karlstad och närmare 45 personer fanns på plats på stadshotellet Där myndigheter, forskare, Sportfiskarna, kraftbolag mfl presenterade projekt och...

Inga kommentarer
Världens coolaste sportbil och fiskebåt i ett till salu!

Världens coolaste sportbil och fiskebåt i ett till salu!

Notiser Har du koll på dina filmer? Tillbaka till framtiden gjorde det gamla bilmärket Delorean poppis igen, nu kan du buda på en kombinerad \"Delorean + sportfiskebåt\"...

Inga kommentarer
230 ton kalkgrus ska gynna öringen i Oxsjöån!

230 ton kalkgrus ska gynna öringen i Oxsjöån!

Eko/ Miljö Bergs kommun lägger ut kalkgrus för att förbättra reproduktionen för öring i Oxsjöån, ett biflöde till Ljungan...

Inga kommentarer
Havsöringsvägen - drygt 900 000 kronor satsa på sportfiskeprojekt!

Havsöringsvägen - drygt 900 000 kronor satsa på sportfiskeprojekt!

Press/ reklam Havsöringsvägen är ett samarbetsprojekt där man vill utveckla Bohuslän till en sportfiskedestination i världsklass!

Inga kommentarer
Herpes ligger bakom åldöd!

Herpes ligger bakom åldöd!

Eko/ Miljö Som om ålen inte har det svårt nog, i år har ett okänt antal dött i den ovanliga sjukdomen ålherpes...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.