+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Vinn en fiskeweekend med Top Catch Fishing Guide!
Vinn en fiskeweekend med Top Catch Fishing Guide!
Fotograf: Privat

Vinn en fiskeweekend med Top Catch Fishing Guide!

Efter att vi kört många småtävlingar genom åren så kör vi nu istället en stor per år. Så under detta inlägg har ni chansen att vinna en weekends gäddfiske med oss. Allt ni behöver göra är att lägga en kommentar varför just DU ska vinna resan.

En femmans jury av diverse fiskeprofiler kommer välja varsin kommentar som vi sedan live drar en vinnare från 1 Februari 2019.

Ingår:

- Två och en halv dags guidning fre-lör
- Boende i stuga (självhushåll)

VÄRDE: 12750kr

Tävlingen startar nu 1 Nov 2018 och avslutas 24 Januari 2019 kl 23:59.

Kolla in filmen nedan för hur du tävlar...
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

8 kommentarer...
Per Holfve skrev...
Ett minne för livet
Jag vet inte om jag just är värd det här mer än någon annan. Avundas er verkligen inte att behöva välja mellan alla fina kommentarer. Jag läser och ser saker som förenar alla oss som älskar att fiska: avkopplingen, närheten till naturen, respekten för fiskarna och ekosystemet. Jag skulle gärna vilja åka på den här resan för att få en inblick i något som jag annars inte skulle ha råd med. Att fiska handlar om så mycket mer än att bara fånga fisk och det tycker jag filmklippet visar. Att få åka med en kär vän på ett sånt här äventyr vore en upplevelse för livet. Lycka till mig och lycka till alla andra deltagare.
Klockan 12:12, 03 Nov 2018

bengt ruuda skrev...
Man kan aldrig få för mycket kunskap
Hej jag är en pappa med väldigt fiske intresserad barn Jobbar 12-13 timmar varja dag och har tyvärr ont om tid Skulle vara fantastiskt att få ta med ett av dom för att lära sig mer om fiske. Vi fiskar när vi kan och jag har haft fiske som avslappning men är själv lärd amatör och vire roligt om ett av barnen kunde få uppkeva detta och föra det vidare till dom andra
Klockan 11:42, 03 Nov 2018

Niklas Boqvist skrev...
Fiske= tanka energi
Hej, som pappa till en son som nyligen fått Autism diagnos och min fiskevän som är pappa till tvillingar som fyller 2 år hade verkligen behövt detta.Det har varit ett tufft år.Vi försöker komma iväg och fiska ibland men det blir mer och mer sällan.
Klockan 21:18, 02 Nov 2018

Toni Hellgren skrev...
Börja om från noll och sluta nolla..
Jag och min polare älskar gäddfiske och har dom 3 senaste åren börjat delta i tävlingar med mindre bra resultat, eller rättare sagt vi har inte fått ett skit. Än så länge har vi hållt modet uppe genom att intala oss själva att det beror på ”materialfel”, så nu har vi mer prylar än vad någon människa hinner använda. Det vi behöver är helt enkelt en erfaren mentor, en helg på sjön och lite spösprattel för att få igång rock n roll-känslan igen och förhoppningsvis börja klättra i resultatlistorna :)
Klockan 20:54, 02 Nov 2018

Lolita andersson skrev...
Vill få napp
Jag är en ”tant” som börjat fiska på äldre dagar tack varr min son och nu min sambo. Älskar att vara ute på sjön och vänta på storgäddan, problemet är att jag nästan aldrig får napp och är det något som hugger är det bara en liten rackare. Så det här skulle ju va chansen att visa att jag med kan och vinna över min son och min sambo😉
Klockan 20:29, 02 Nov 2018

Adam Simon skrev...
Ungdom som vill lära sig mer om gäddfiske
Jag är en 19-årig kille som precis kommit in på just det specifika gäddfisket och tycker det är väldigt intressant. Vill utveckla och lära mig mer om hur gäddfisket fungerar och lära mig hur man ska hitta gäddan, var man ska leta efter för struktur och hur gäddan lever. Detta hade därför varit en ypperlig möjlighet för mig att få lära mig från proffsfiskare som har mycket kunskap och sen kunna förmedla vidare detta till andra ungdomar som vill lära sig fiska.
Klockan 19:20, 02 Nov 2018

Jerry lindberg skrev...
Gäddfiske
Som småbarnsförälder har man inte kunnat fiska gädda dom senaste 2 åren så vore fint som en 10kg på kroken med en fiskehelg
Klockan 15:17, 02 Nov 2018

Jimmy urpilainen skrev...
Drömgäddan
Jag har försökt få min drömgädda i 35år men ingen över 10kg än ,min bäste vän fiskekompis å systerson gick bort 27 september ,för att hedra han så vill ha en över 10kg !
Klockan 15:04, 02 Nov 2018

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 119 Nästa SistaFrån besvikelse till glädje - Epperlein slår till igen!

Från besvikelse till glädje - Epperlein slår till igen!

Mete Mattias Epperlein är en av Karlstad å Värmlands skickliga sportfiskare som ofta ses med stora fiskar, nu är det dax igen!

Inga kommentarer
Ny fiskväg ska byggas i Boulognern i Gävle!

Ny fiskväg ska byggas i Boulognern i Gävle!

Eko/ Miljö Strömdalens kraftverk i Boulognern i Gävle hindrar lax, öring och ål från att vandra högre upp i Gavleån. Men redan om ett par år kanske fisken kan passera kraftverket utan problem..

Inga kommentarer
Lewen vann Sportfiskarnas båt!

Lewen vann Sportfiskarnas båt!

Notiser Nu är det klart att Lewen Ronero, 34 år från Uppsala har vunnit Sportfiskarnas båt genom sitt medlemskap!

Inga kommentarer
Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Vertikalfiske En perfekt vertikaldag utan störande vind och på tredje ekot fanns vinstlotten! En galet vacker gös på 96 cm drog i ett riktigt stumhugg, som bara storgös kan göra!

Inga kommentarer
iFiske utvecklar nytt digitalt verktyg för förvaltning av fiskevatten i samarbete med Sommens FVO!

iFiske utvecklar nytt digitalt verktyg för förvaltning av fiskevatten i samarbete med Sommens FVO!

Press/ reklam iFiske tillsammans med Sommens fiskevårdsområde utvecklar nytt digitalt verktyg för fångstrapportering och förvaltning för vattenägare...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.