+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskarna - Mycket nöjda medlemmar i medlemsundersökning!
Det går bra för Sportfiskarna - Mycket nöjda medlemmar i medlemsundersökning!
Fotograf: Sportfiskarna

Sportfiskarna - Mycket nöjda medlemmar i medlemsundersökning!

Närmare 4000 medlemmar deltog i slutet av 2018 i Sportfiskarnas medlemsundersökning. Svaren visar bland annat att 99% av medlemmarna är nöjda eller mycket nöjda med förbundets verksamhet.

I undersökningen ställdes bland annat olika frågor om verksamheten, om medlemstidningen Svenskt Fiske och om vilka fiskerelaterade webbsidor man besöker. Deltagarna fick även möjlighet att ge förslag på aktiviteter som förbundet kan genomföra under jubileumsåret 2019....

Mer åtgärder mot skarv och säl efterfrågas
Att skarvens och sälens påverkan på fiskbestånden är en fråga som starkt engagerar är tydligt i undersökningen. På frågan ”Vilken fråga skulle du helst vilja att Sportfiskarna arbetade ännu mer med?” (bara ett svarsalternativ möjligt) angav närmare 20% av de svarande ”Skarv och säl”, vilket då var det alternativ som fick flest svar. Jämfört medlemsundersökningen 2017 då samma fråga ställdes har svarsfrekvensen för alternativet ”Skarv och säl” ökat med 5 %.

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 119 Nästa SistaPåsken - en fiskehögtid!

Påsken - en fiskehögtid!

Notiser Hela Sverige bjuder på fantastiska fiskemöjligheter under påskhelgen. Från pimpelfiske efter röding i norr till hett havsöringfiske och gäddspinn i söder. Och allt däremellan...

Inga kommentarer
Från besvikelse till glädje - Epperlein slår till igen!

Från besvikelse till glädje - Epperlein slår till igen!

Mete Mattias Epperlein är en av Karlstad å Värmlands skickliga sportfiskare som ofta ses med stora fiskar, nu är det dax igen!

Inga kommentarer
Ny fiskväg ska byggas i Boulognern i Gävle!

Ny fiskväg ska byggas i Boulognern i Gävle!

Eko/ Miljö Strömdalens kraftverk i Boulognern i Gävle hindrar lax, öring och ål från att vandra högre upp i Gavleån. Men redan om ett par år kanske fisken kan passera kraftverket utan problem..

Inga kommentarer
Lewen vann Sportfiskarnas båt!

Lewen vann Sportfiskarnas båt!

Notiser Nu är det klart att Lewen Ronero, 34 år från Uppsala har vunnit Sportfiskarnas båt genom sitt medlemskap!

Inga kommentarer
Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Vertikalfiske En perfekt vertikaldag utan störande vind och på tredje ekot fanns vinstlotten! En galet vacker gös på 96 cm drog i ett riktigt stumhugg, som bara storgös kan göra!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.