+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Träffa Comstedt på Båtmässan - massor med spännande båtelektronik!
På Båtmässan i Göteborg kan du träffa Comstedt på två olika ställen, företaget visar ny spännande marinelektronik.
Fotograf: Comstedt

Träffa Comstedt på Båtmässan - massor med spännande båtelektronik!

Tack vare företagets grundare Jan Comstedt så ställer vi ut för 60:e gången på Båtmässan i Göteborg. Som tidigare år är det med två montrar, en i tillbehörsavdelningen på andra våningen (monter nr F01:12) och en i sportfiskeavdelningen på första våningen (monter nr D01:12). Välkomna att besöka oss och se våra nyheter 2019.
 
Nedan följer några exempel på de nyheter som presenteras på mässan.
 
 

Humminbird MEGA Imaging+

MEGA Imaging+ utökar räckvidden i marknadens bästa Imaging ekolod. Humminbird var först att ta ekolod in i Megahertz frekvenser med lanseringen av MEGA Imaging 2016. Nu lanserar Humminbird MEGA Imaging+ som ger fiskare möjlighet till längre räckvidd och den mest exakta presentationen av strukturer någonsin.
 

Humminbird SOLIX G2

Humminbird SOLIX G2 nu med uppdaterat MEGA Imaging+ ekolod och användarinterface. När Humminbird introducerade sin prisvinnande SOLIX serie var det som marknadens mest avancerade Imaging ekolod. Men ny uppdaterad ekolods teknologi, nytt användarinterface och utökad kompatibilitet med bland annat Minn Kota trolling motorer presenteras generation 2 av SOLIX. 
Läs mer om SOLIX.
 
 

Humminbird HELIX G3/G3N

HELIX G3 och G3N, nu med MEGA Imaging+ och Dual Spectrum Chirp. I många år har fiskare litat på att Humminbird HELIX hjälper dem att hitta fisk. Nu har Humminbird uppgraderat serien med MEGA Imaging+ och Dual Spectrum Chirp ekolod för att göra det ännu bättre.
 
 

Fusion ARX70 fjärrkontroll

Fusion ARX70 trådlös fjärrkontroll är vattentålig (IPX6) och lättplacerad ombord. Den styr trådlöst Fusion marinstereo som är kompatibla med ANT. Funktionerna omfattar val av källa, låt, radiostation, volym samt play och paus.
 
 
 

Fusions nya högtalare

Fusion utökar sortimentet och skapar förmodligen marknadens största urval av högtalare för marint bruk. XS serien är skapad för att ge användaren en bättre ljudupplevelse och EL serien är skapad för utrymmen där det är ont om plats bakom högtalaren. Båda serierna har Classic och Sport utförande där Sport har LED RGB belysning.
 
 
 

Fusion Panel-Stereo

All-In-One högtalare och förstärkare med Bluetooth funktioner. Fusion från Nya Zeeland lanserar nu nya kompakta Panel-Stereo i två versioner, för montering inne i båt eller ute. Det är en "plug and play" lösning med Bluetooth stereohögtalare, radio, MP3 spelare och förstärkare i en enhet.


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 119 Nästa SistaSååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Vertikalfiske En perfekt vertikaldag utan störande vind och på tredje ekot fanns vinstlotten! En galet vacker gös på 96 cm drog i ett riktigt stumhugg, som bara storgös kan göra!

Inga kommentarer
iFiske utvecklar nytt digitalt verktyg för förvaltning av fiskevatten i samarbete med Sommens FVO!

iFiske utvecklar nytt digitalt verktyg för förvaltning av fiskevatten i samarbete med Sommens FVO!

Press/ reklam iFiske tillsammans med Sommens fiskevårdsområde utvecklar nytt digitalt verktyg för fångstrapportering och förvaltning för vattenägare...

Inga kommentarer
Swedish Anglers - 12 Snabba Frågor till Elis Wessmark!

Swedish Anglers - 12 Snabba Frågor till Elis Wessmark!

Notiser Elis Wessmark är en riktigt duktig sportfiskare och betesbyggare, en av Karlstads grymma! Läs intervjun hos Swedish Anglers...

Inga kommentarer
Svensk dokumentär på SVT - Torsken - havets hopp!

Svensk dokumentär på SVT - Torsken - havets hopp!

Eko/ Miljö Från ett på tok för lågt torskbestånd i Östersjön för några år sedan till något lika illa! I dag är torsken tillbaka men mår sämre än någonsin den är liten, mager och full av mask...

Inga kommentarer
SuperSizegös över 10-strecket för Henrik Johansson!

SuperSizegös över 10-strecket för Henrik Johansson!

Vertikalfiske En fisk som Henrik Johansson jagat länge är gösen över drömgränsen tio kilo! Igår blev det verklighet...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.