+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Senast nytt från Bait Bash 2019 - Westins Bait Bash nytt koncept!
Senast nytt från Bait Bash 2019 - Westins Bait Bash nytt koncept!
Fotograf: Privat

Senast nytt från Bait Bash 2019 - Westins Bait Bash nytt koncept!

Vi älskar Westin-Fishing!! För att hylla svenska betesbyggare och visa att Sverige är bäst i världen så har Westin skapat en riktigt cool tävling, ”Westins Bait Bash”. Alla betesbyggare som är med på Bait Bash får deltaga i tävlingen.

Dom som vill vara med kommer att få två st blanks av den nya Swim 15cm. tävlingen går ut på att måla en färg för klarvattensfiske och en för grumligt vatten och göra färgen i en så personlig stil som möjligt. Av alla bidrag så kommer en jury att välja två st vinnare, en klarvattensfärg och en för grumligt vatten.

Dom två färgerna kommer att bli varsin riktigt exklusiv ”limited edtion” med betesbyggarens signatur på ryggen och kommer att erbjudas till alla Westins kunder i hela Europa! Startskottet går på Bait Bash och alla tävlande har tills på sportfiskemässan på sig att göra klart och skicka in sina bidrag. Juryn kommer inte att veta vem skaparen är så alla kommer att dömas rättvist och opartiskt.

Om mässan! Sun City Predator Show blir Bait Bash! Ur askan från Sun City börjar nu en ny resa med en nytt koncept och nu med en ännu större besättning vid rodret. Det blir en hyllning till hantverket, beten, flugbindning, prylarna och allt där i mellan. Föredrag och fiskesnack. Ett riktigt fiskekalas helt enkelt! Härmed är Bait Bash 2019 sjösatt!! Bara att Boka in helgen 23-24 Februari 2019

Läs mer här -> Bait Bash 2019


 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 119 Nästa SistaPåsken - en fiskehögtid!

Påsken - en fiskehögtid!

Notiser Hela Sverige bjuder på fantastiska fiskemöjligheter under påskhelgen. Från pimpelfiske efter röding i norr till hett havsöringfiske och gäddspinn i söder. Och allt däremellan...

Inga kommentarer
Från besvikelse till glädje - Epperlein slår till igen!

Från besvikelse till glädje - Epperlein slår till igen!

Mete Mattias Epperlein är en av Karlstad å Värmlands skickliga sportfiskare som ofta ses med stora fiskar, nu är det dax igen!

Inga kommentarer
Ny fiskväg ska byggas i Boulognern i Gävle!

Ny fiskväg ska byggas i Boulognern i Gävle!

Eko/ Miljö Strömdalens kraftverk i Boulognern i Gävle hindrar lax, öring och ål från att vandra högre upp i Gavleån. Men redan om ett par år kanske fisken kan passera kraftverket utan problem..

Inga kommentarer
Lewen vann Sportfiskarnas båt!

Lewen vann Sportfiskarnas båt!

Notiser Nu är det klart att Lewen Ronero, 34 år från Uppsala har vunnit Sportfiskarnas båt genom sitt medlemskap!

Inga kommentarer
Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Vertikalfiske En perfekt vertikaldag utan störande vind och på tredje ekot fanns vinstlotten! En galet vacker gös på 96 cm drog i ett riktigt stumhugg, som bara storgös kan göra!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.