+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten!
Buda på båt för fiskevården!
Fotograf: Privat

Traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten!

Traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten! Auktionen startar måndag 25 mars på Tradera och avslutas söndag 31 mars. 

Mojoboats skänker tillsammans med Evinrude Sverige, Navico/Lowrance, Respo Trailers, Comstedt/Minn Kota, Marine Floor/Broberg Sweden och Make A Brand en

• Tracker Grizzly 1448
• Evinrude E-tec 25hk DGTE med elstart
• Frontmonterad MinnKota Powerdrive BR 55lbs med Micro i-Pilot
• Lowrance Elite Ti2 9” Ekolod/Plotter med givare
• Cisco Elektronikfäste
• Respo 750 Pioneer trailer
• Marine Floor custom EVA-matta i för och akter med logos.
• 1 år fri försäkring via Atlantica Båtförsäkringar

Paketet har ett nypris av 185.220kr.

Båten kommer finnas i Sportfiskarnas monter under Sportfiskemässan på Elmia i Jönköping. Vinnaren av auktionen annonseras på söndagen klockan 14:00 i montern (och på Tradera såklart)!

Fakta om Tracker Grizzly 1448: Den helsvetsade båten är 4,27 lång och 1,83 bred och väger 200kg. Med sin relativt stora bredd och sin stadiga vikt blir den riktigt, riktigt sidostabil. Akterspegeln är i aluminium helt utan trä. Det snålas inte på aluminium när det kommer till Grizzly. 2,54mm tjock aluminium som minst i det helsvetsade skrovet, vilket är ovanligt rejält i detta segment.

I fören finns ett stort kastdäck, perfekt för spinn och jerkbaitfiske. Nytt på 2019 års modeller är även det låsbara luckan och stuvfacket på kastdäcket. Både kastdäcket och aktertoften har stolsfästen. Ett fullängds, longitudinellt, stringersystem ger absolut vridstyvhet. Den här båten håller. Länge. Och precis som de större båtarna har den Versatracks exklusiva monteringssystem i relingen, där du kan montera ett antal tillbehör, bl.a spö och verktygshållare.
Grizzly har ett Mod V-skrov för mjuk och torr transport - vilket inte är standard på så små och billiga båtar.

Lura dig inte av första anblicken. Det här är en av de tuffaste, mest mångsidiga och lättmanövrerade fiskebåtar som finns. Grizzlys modeller täcks av Trackers Tracker Promise-garanti vilket bl.a innebär äkta livstids skrovgaranti utan åldersavdrag. Vi har marknadens bästa garantier på Trackers aluminiumbåtar.

Ge Fan I Våra Vatten är ett fiskvårdsprojekt som förvaltas av Sportfiskarna där all vinst går direkt till konkreta åtgärder för att gynna livet i Svenska sjöar och vattendrag. Projektet skapades av Svenska rockmusiker från bl.a Millencolin, Backyard Babies, Weeping Willows, The Hellacopters år 2007 och har till dags datum dragit in mer än 2 miljoner kronor oavkortat till fiskevård.

Läs mer här -> Mojoboats

 


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 119 Nästa SistaSååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Sååå nära 10-kilosgränsen för Oskar Pettersson!

Vertikalfiske En perfekt vertikaldag utan störande vind och på tredje ekot fanns vinstlotten! En galet vacker gös på 96 cm drog i ett riktigt stumhugg, som bara storgös kan göra!

Inga kommentarer
iFiske utvecklar nytt digitalt verktyg för förvaltning av fiskevatten i samarbete med Sommens FVO!

iFiske utvecklar nytt digitalt verktyg för förvaltning av fiskevatten i samarbete med Sommens FVO!

Press/ reklam iFiske tillsammans med Sommens fiskevårdsområde utvecklar nytt digitalt verktyg för fångstrapportering och förvaltning för vattenägare...

Inga kommentarer
Swedish Anglers - 12 Snabba Frågor till Elis Wessmark!

Swedish Anglers - 12 Snabba Frågor till Elis Wessmark!

Notiser Elis Wessmark är en riktigt duktig sportfiskare och betesbyggare, en av Karlstads grymma! Läs intervjun hos Swedish Anglers...

Inga kommentarer
Svensk dokumentär på SVT - Torsken - havets hopp!

Svensk dokumentär på SVT - Torsken - havets hopp!

Eko/ Miljö Från ett på tok för lågt torskbestånd i Östersjön för några år sedan till något lika illa! I dag är torsken tillbaka men mår sämre än någonsin den är liten, mager och full av mask...

Inga kommentarer
SuperSizegös över 10-strecket för Henrik Johansson!

SuperSizegös över 10-strecket för Henrik Johansson!

Vertikalfiske En fisk som Henrik Johansson jagat länge är gösen över drömgränsen tio kilo! Igår blev det verklighet...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.