+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Succé för tävlingen Nyårsgäddan - 9000 kr skänks till Sportfiskarna!
Tävlingens längsta fisk fångades av Björn Uddman.
Fotograf: Oskar Erlandsson

Succé för tävlingen Nyårsgäddan - 9000 kr skänks till Sportfiskarna!

Tävlingen Nyårsgäddan som arrangerades av Fishingday, fiskeguide i Västervik, lockade hela 22 båtteam vilket resulterade i att 9000 kr från startavgifter och bidrag skänktes till förbundets verksamhet.

På självaste nyårsafton arrangerade Fishingday, fiskeguiden i Västervik, fisketävlingen Nyårsgäddan för sjunde året i rad. Tävlingen är en rolig och avslappnad träff där antalet juniorer och tjejer, som ofta är underrepresenterade i branschen ökar bland de som deltar. Vädret var gynnsamt med hela 9 °C och soligt väder även om vindarna tidvis var hårda. För andra året i rad blev tävlingen fullbokad, vilket innebär 62 betalande gäddfiskare fördelat på 22 båtar, två team lämnade båten på land och valde att landfiska vilket de gjorde med framgång. Vi följer Sportfiskarnas regler för gäddfiske och vi har valt att sätta en maxgräns för att arrangemanget inte ska bli för stort säger initiativtagaren Johan Skoglund. Fisket var bra och flera stora gäddor fångades men mest var det kul att så många fick fisk, säger Johan. Vinnare av årets träff blev Björn Uddman med en präktig gädda på 106 cm, den näst största i tävlingens sjuåriga historia.

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 136 Nästa SistaKustkommunerna kraftsamlar - för att komma undan sillfiskestoppet!

Kustkommunerna kraftsamlar - för att komma undan sillfiskestoppet!

Eko/ Miljö Det kommande sillfiskestoppet för att skydda torsken är hårt kritiserat av yrkesfisket och turismintressen...

Inga kommentarer
Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj!

Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj!

Notiser Detta år satsar Sportfiskarna på två nationella ungdomsledarutbildningar. Den första av dessa går av stapeln i metemeckat Älvkarleby i maj. Ni kan redan nu anmäla er!

Inga kommentarer
Danska forskare - Fiskolja ger större kulor!

Danska forskare - Fiskolja ger större kulor!

Notiser Fisk är gott och nyttigt men att fiskolja var en sådan fantastisk produkt för just män är det inte alla som känner till...

Inga kommentarer
Välkomna på tillsynskurs i Nyköping!

Välkomna på tillsynskurs i Nyköping!

Notiser Något för fiskeklubben? Sportfiskarna Region Mitt anordnar kurs i fisketillsyn!

Inga kommentarer
Vi söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss!

Vi söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss!

Notiser Sjöräddningssällskapet RS Stockholm söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.