+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskarna söker två nya tjänster till huvudkontoret i Alvik!
Sportfiskarna söker två nya tjänster till huvudkontoret i Alvik!
Fotograf: Sportfiskarna

Sportfiskarna söker två nya tjänster till huvudkontoret i Alvik!

Sportfiskarna rekryterar nu en redovisningsassisten och en medarbetare till medlemsservice. Välkomna att ansöka!

Redovisningsassistent till Sportfiskarna
Har du sinne för siffror och ekonomiska detaljer och är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en expansiv och trivsam organisation med huvudkontor i Bromma? Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsfirman First.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieutbildad med ett par års erfarenhet av redovisning. Du har tidigare arbetat med avstämningar, löpande bokföring och leverantörs-/kundreskontra. Du har god förståelse för hela det ekonomiska flödet, har allmänt goda systemkunskaper och talar och skriver svenska väl. Har du erfarenhet av implementation av e-faktura är det ett plus. Du har ett glatt humör, är service-minded, noggrann och flexibel. Du är van vid externa kontakter (leverantörer, myndigheter etc) likväl som interna.

Arbetsuppgifter
Exempelvis löpande hantering av fakturor och utbetalningar, hämtning och inläsning av bankfiler, rättning av fellistor, hantering av autogiron, arkivering, löpande redovisning mm mm.

Läs mer om tjänsten här: First

Medarbetare till medlemsservice på Sportfiskarna
Har du en stark kommunikativ förmåga och är professionell i ditt bemötande? Är du dessutom en god lyssnare och vill arbeta i en supportande roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sportfiskarna söker en kollega med god servicekänsla till medlemsenheten på huvudkontoret i Bromma. Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. Rekryteringen sker i samarbete med rekryteringsfirman First.

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 138 Nästa SistaSportfiskarna - Vinn medlemsbåten!

Sportfiskarna - Vinn medlemsbåten!

Notiser Något man bara inte får missa, bli medlem! Alla medlemmar i Sportfiskarna har nu chansen att vinna ett fiskefärdigt båtpaket!

Inga kommentarer
Avsnitt två av Predator Fight ute nu!

Avsnitt två av Predator Fight ute nu!

Press/ reklam Söders Sportfiskes nya filmkoncept Predator Fight har snabbt blivit en succé! Här bjuds på det andra spännande avsnittet! Inte missa!

Inga kommentarer
Sportfiskarna - Anmälan till Sommarfiskeskolan börjar den 15 april!

Sportfiskarna - Anmälan till Sommarfiskeskolan börjar den 15 april!

Notiser Nu är det snart dags att anmäla sig till sommarfiskeskolan! Något som man inte får missa om man är mellan 7-14 år gammal...

Inga kommentarer
De bästa fisketipsen för havsöring i Skåne!

De bästa fisketipsen för havsöring i Skåne!

Notiser Snart är det dags för den efterlängtade havsöringspremiären på Sydkusten. Sportfiskarna har intervjuat en riktigt erfaren havsöringsräv, öringbloggaren Linus Holmgren, och bett honom ge sina bästa fisketips för silvret i syd...

Inga kommentarer
Blygsamt 80-årsjubileum för Mörrums Kronolaxfiske!

Blygsamt 80-årsjubileum för Mörrums Kronolaxfiske!

Press/ reklam En annorlunda premiär och 80:års jubileum i fina Mörrumsån. Fisken finns där och nu är reglerna "Coronaanpassade" för alla som vill fiska på ett världsberömt vatten...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.