+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!
Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!
Fotograf: Privat

Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!

Svenska Meteträffen är en privat anordnad träff där alla meteintresserade oavsett ålder, kön eller erfarenhet är välkomna. Träffen vill främja och sprida intresset för metet i Sverige där duktiga föreläsare, butiker och olika intressegrupper ger dig som deltagare möjlighet att köpa de senaste prylarna, lära dig mer om fisket samt diskutera och dela erfarenheter med varandra.

Olika företag som säljer utrustning för mete finns på plats och ger dig möjlighet att köpa med dig meteprodukter hem. Dessutom kommer flera duktiga och inspirerande föreläsare att hålla olika föredrag och visa upp metet på träffen för att inspirera och dela kunskaper med dig.

Träff med inriktning på social samvaro
En stor del av träffen kommer ligga på den sociala biten där metare träffas för att diskutera metet och dela med sig av sina erfarenheter.

En happening på kvällen med föredrag av Birger Holmqvist gör att både besökare och utställare kan stanna och snacka fiske och umgås vilket knyter ihop träffen och gör den unik i sitt slag. Här blir det också grillbuffé, fest och tävlingar för den som är med kvällen ut.

Föredrag och föreläsare
Träffen är tänkt att visa upp metets allra bästa sida och inspirera både blivande och gamla ”metare” att ge sig ut att ge sig ut och fiska mer men också öka kunskapen och förhoppningsvis även fångstresultaten för besökarna.

Flera välkända och inspirerande föreläsare kommer under träffens gång att hålla olika föredrag och visa upp bilder och filmer och dela med sig av sina tips och erfarenhet. Det blir också fiske ”live” i Helgeå där olika tekniker visas och diskuteras.

Förköp inträde
Det krävs att du förköper ditt inträde för att få deltaga. Du får då ett personligt medlemsnummer som ger dig tillträdde till meteträffen och en massa spännande aktiviteter. Träffen som äger rum den 7-8 mars 2020 i Knislinge, Nordöstra Skåne. Träffen riktar sig till meteintresserade i alla åldrar.

Läs mer här -> Svenska Meteträffen
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 138 Nästa Sista11:årig superhjälte rensade vandringshinder!

11:årig superhjälte rensade vandringshinder!

Notiser Så här ska det vara! Fiskevård i unga år! Bara elva år gamle Elias med pappa Tomas rycker in o städar vandringshinder...

Inga kommentarer
Jobba som Fiskehandläggare!

Jobba som Fiskehandläggare!

Notiser Drömjobbet för någon som älskar fiskar och fiske! Fiskehandläggare på Länsstyrelsen i Blekinge...

Inga kommentarer
Nu släpps del 2 av Sportfiskarnas artfilmer och arthäften!

Nu släpps del 2 av Sportfiskarnas artfilmer och arthäften!

Notiser Nu lanserar Sportfiskarna artfilmer och arthäften om flertalet svenska fiskarter! Nu kommer del två, öringen...

Inga kommentarer
Unik upptäckt i Sagån förvånar experter!

Unik upptäckt i Sagån förvånar experter!

Eko/ Miljö Via DNA test har man hittat förekomst av fisken sandkrypare i Sagån, en smått unik upptäckt! Nu startar sökandet efter själva fisken...

Inga kommentarer
Regnbåge i Glasriket - Kosta!

Regnbåge i Glasriket - Kosta!

Fluga Andreas Olsson, Flugfiskaren i Småland besöker nya vatten. Att fiska är inte så dumt i dessa tider...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.