+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskarnas regionkontor i Jämtland har öppnat!
Projektledaren Andreas Karlberg, regionchefen Joel Norlin, projektledaren Johan Rudin och ungdomsansvariga Eva Nordin-Svedlund.
Fotograf: Sportfiskarna

Sportfiskarnas regionkontor i Jämtland har öppnat!

Sportfiskarnas senaste regionkontor har dragit igång verksamheten. Kontoret ligger i Ås i Krokoms kommun, strax utanför Östersund.

Medarbetarna Eva Nordin-Svedlund som är regionalt ungdomsansvarig och Andreas Karlberg som är projektledare vatten- och fiskevård har nu båda påbörjat respektive verksamhetsområden.
Eva ska bland annat dra igång projektet Skolbäcken mot olika skolor i Jämtlands län. En uppgift som inte är helt enkel just nu när skolorna har stort fokus på att hindra spridningen av coronaviruset.

-Det är såklart lite svårt att påbörja verksamhet riktad mot skolor just nu då man inte vet hur förutsättningarna ser ut framöver. Men jag har fått mycket positiv respons från de skolor jag hittills har varit i kontakt med. Det finns uppenbart ett stort behov av mer utomhuspedagogik, så jag är övertygad om att detta kommer att bli bra, säger Eva Nordin-Svedlund.

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 150 Nästa Sista110 ton fiskeredskap stoppat från att bli skräp!

110 ton fiskeredskap stoppat från att bli skräp!

Eko/ Miljö Hela 110 ton uttjänta fiskeredskap har sedan slutet av 2019 tagits omhand och återvunnits för att inte riskera att bli skräp. Men framtiden är oviss för projektet Fiskereturen...

Inga kommentarer
Storabborre stod i gräset - Över båda drömgränserna för David Axelsson!!

Storabborre stod i gräset - Över båda drömgränserna för David Axelsson!!

Spinn David Axelsson slår till med sin sjätte SuperSizeabborre! Inte illa! Den här fisken har fina måtten 50 cm och prick 2000 gram!

Inga kommentarer
Jättehaj på grund i svenska vatten!

Jättehaj på grund i svenska vatten!

Eko/ Miljö Linda Johansson fick minst sagt ett minne för livet när en Brugd, världens näst största hajart, simmat in i en grund vik vid Styrsö...

Inga kommentarer
Linköping satsar på fisken - Största investeringen i natur någonsin!

Linköping satsar på fisken - Största investeringen i natur någonsin!

Eko/ Miljö Det är hela 150 år sedan fisken kunde vandra fritt genom Linköping! Stångåns sluss och kraftverk mitt inne i staden får nu en fiskväg...

Inga kommentarer
Film - Galna fighter med svenska blåfenade tonfiskar!

Film - Galna fighter med svenska blåfenade tonfiskar!

Eko/ Miljö Närmare 100 fantastiska blåfenade tonfiskar har i år fångats och märkts av svenska och danska team. Ett fiske som bara kan kallas för fantastiskt! I den här filmen finns massor av tonfisk, grymma fajter och mängder med adrenalin...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.