+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Ta Regeringen i örat! Anmäl till EU!
Ta Regeringen i örat! Anmäl till EU!
Fotograf: Frankie Fouganthin

Ta Regeringen i örat! Anmäl till EU!

Greenpeace är en organisation som alltid handlar! För att Sverige skall gå från hyckleri till handling sätter man nu press på regeringen, å vi som vill kan hjälpa till. Nu får det vara färdigt med skydd som inte fungerar, yrkesfiske i naturskyddade områden osv. Du kan hjälpa till genom att be EU om hjälp! 

Snälla EU Ta vår regering i örat

"Sverige bryter mot EU-lag genom att inte skydda känsliga marina områden mot destruktivt fiske. Över hälften av våra marina Natura 2000-områden har arter och miljöer som är direkt hotade. Trots det har de ansvariga myndigheterna inte ens brytt sig om att kolla upp hur det egentligen står till.

Därför har vi beslutat att anmäla Sverige till EU-kommissionen för brott mot miljölagarna. Ju fler vi är desto större är chansen att kommissionen tar Sverige i örat och att regeringen faktiskt lever upp till sin uttalade ambition att “prioritera havsmiljön”.

Skriv under härDela denna artikel...

   


Kommentarer

2 kommentarer...
Anders von Brömssen skrev...
Ni måste inse att naturresurser är ÄNDLIGA
Kommersiella intressen inom fisket måste med nödvändighet balanseras mot den bärkraft och hållbarhet de naturliga ekosystemen uppvisar. Ni politiker visar ett alldeles för svagt intresse (och kunskap?) inför allvaret om överlevnaden av våra känsliga marina ekosystem!
Klockan 13:10, 05 Nov 2011

Lars green skrev...
Skandal
Kommentar överflödig
Klockan 10:36, 05 Nov 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 136 Nästa SistaKustkommunerna kraftsamlar - för att komma undan sillfiskestoppet!

Kustkommunerna kraftsamlar - för att komma undan sillfiskestoppet!

Eko/ Miljö Det kommande sillfiskestoppet för att skydda torsken är hårt kritiserat av yrkesfisket och turismintressen...

Inga kommentarer
Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj!

Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj!

Notiser Detta år satsar Sportfiskarna på två nationella ungdomsledarutbildningar. Den första av dessa går av stapeln i metemeckat Älvkarleby i maj. Ni kan redan nu anmäla er!

Inga kommentarer
Danska forskare - Fiskolja ger större kulor!

Danska forskare - Fiskolja ger större kulor!

Notiser Fisk är gott och nyttigt men att fiskolja var en sådan fantastisk produkt för just män är det inte alla som känner till...

Inga kommentarer
Välkomna på tillsynskurs i Nyköping!

Välkomna på tillsynskurs i Nyköping!

Notiser Något för fiskeklubben? Sportfiskarna Region Mitt anordnar kurs i fisketillsyn!

Inga kommentarer
Vi söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss!

Vi söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss!

Notiser Sjöräddningssällskapet RS Stockholm söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.