+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Ny medlem i Team Abu Garcia - Mattias Åström!
Ny medlem i Team Abu Garcia - Mattias Åström!
Fotograf: Privat

Ny medlem i Team Abu Garcia - Mattias Åström!

Vi välkomnar Mattias Åström till Team Abu Garcia! Mattias är en inbiten predatorfiskare som har många fina fiskar och bra tävlingsresultat på sin meritlista. Vi ser fram emot ett givande samarbete och låter Mattias själv presentera sig närmare.

Jag heter Mattias Åström och är 34 år gammal. Är uppvuxen och bor i Skövde tillsammans med min underbara familj som består av mina två barn och sambo.

Jag har fiskat sen barnsben och det är något jag brinner för idag mer än något annat. Geografiskt ligger Skövde precis mellan de två största sjöarna vi har i Sverige – Vänern och Vättern och det är där jag bedriver merparten av mitt fiske, som allt som oftast är efter gädda, abborre och vertikalfiske efter röding.

Att få komma med i Team Abu Garcia är såklart en stor ära för mig och något jag är otroligt stolt över. Abu och deras produkter har följt mig genom hela livet och märket "Abu" är inpräntat i svensk folksjäl sedan urminnes tider. Jag minns hur jag som liten grabb gick ut till förrådet och rotade i min pappas fiskeväska. Där låg en massa wobblers med ställbara skedar, andra stod det "Killer" på. Det fanns även massor av små fina spinnare i olika färger och diverse skeddrag. Där stod även en hel drös med glasfiberspön. På ett av dem satt det en grön/vit haspelrulle vid namn 444, på ett annat satt en svart rulle där texten Cardinal 755 prydde sidan – samt ett par inkapslade rullar som stod där och glänste.

Min första fisk, som var en lake, fick jag på en Abu-utrustning. En Abumatic 110, ett flöte och en krok utan agn var receptet hahaha!

Det ska bli väldigt spännande och otroligt kul att få representera Abu Garcia. Jag är fostrad av mina nära och kära att ha båda fötterna på jorden, hjälpa andra, men framförallt att vara glad, trevlig och ge kärlek. Lite så som jag uppfattar vad ABU står för.

Följ gärna mig och mitt fiske på Instagram: @tittfint

Skitfiske på er !!Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 156 Nästa SistaBlack Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Black Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Press/ reklam Vid tolvslaget i natt startar Black Weekend på EL-GE Sportfiske. Det innebär mängder av erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor. Så passa på att fynda nu...

Inga kommentarer
Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Press/ reklam Med nya APEX-serien lanserar Humminbird sin största skärm någonsin, exceptionell ekolodsprestanda och med fokus på nätverksfunktioner utlovas något alldeles extra...

Inga kommentarer
Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Eko/ Miljö Ölands största sjö, Hornsjön, kommer nu att få en faunapassage så att fisk kan vandra upp och leka i sjön.

Inga kommentarer
Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Eko/ Miljö Det fanns en bred enighet om ekosystemets betydelse bland talare och medverkande vid sista upplagan av Östersjöfiske 2020...

Inga kommentarer
Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Notiser Ny teknik och fler kontroller har fått ner tjuvfisket efter den rödlistade ålen. Bland annat startade övervakning med drönare under 2018.

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.