+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Carl Sterner ny försäljningschef för fiske Shimano!
Carl Sterner ny försäljningschef för fiske Shimano!
Fotograf: Privat

Carl Sterner ny försäljningschef för fiske Shimano!

Carl Sterner har blivit utsedd till Shimanos nya försäljningschef inom segmentet fiske i Norden (Norge, Island, Sverige, Finland och Danmark). Carl Sterner, som tillträder posten den 1 juni, kommer att implementera Shimanos nya marknadsstrategi och fortsätta bygga Shimanos starka varumärke och organisation i Norden.

- Jag är glad och hedrad över att få leda försäljningsteamet i Norden, eftersom varumärket Shimano är känt för sina kvalitetsprodukter och innovativa lösningar. Genom att själva hantera distributionen kan vi bättre utnyttja vår produktportfölj och erbjuda ett sortiment som passar en ännu bredare grupp av fiskeintresserade i Norden. Det känns också inspirerande att vi har många nya produkter under utveckling som passar in i en föränderlig återförsäljarbransch, säger Carl Sterner.

Återförsäljarbranschen är en bransch som Carl Sterner är välbekant med i sin nuvarande roll som försäljningschef för bland annat fiskesegmentet på XXL Sport och Vildmark i Sverige.

Sterners första uppgift är att bygga upp ett försäljningsteam samt etablera starka relationer med branschen.

- Vår prioritering är att bygga starka relationer med återförsäljarledet. På så sätt säkerställer vi att slutanvändarna inte bara får de kvalitetsprodukter de efterfrågar och förtjänar, utan också den personliga service de förväntar sig. Jag kommer från Dalarna och har vuxit upp med ett starkt fiskeintresse. Att få arbeta med en produkt som också är min passion, känns enormt inspirerande. Det är också den typen av drivkraft som kommer att vara viktig i kommande rekryteringsprocess av vårt blivande Shimano Nordic Sales Team. Jag är taggad och ser verkligen fram mot denna utmaning, säger Carl Sterner.

Andrew Cowan, VD för Shimano Nordic, är också mycket positiv till att fiskesegmentet nu tar plats i verksamheten:

- Jag ser verkligen fram mot att utveckla vår affärsverksamhet i dessa prövande tider och samtidigt få sprida passionen och ”Shimanokänslan” bland våra konsumenter och återförsäljare. Samtidigt vill jag tacka vår tidigare partner Normark som har förvaltat vårt varumärke de senaste åren. Ett stort tack riktas också till fiskeambassadörerna, som har spelat en viktig roll för oss.

Shimano Nordic kommer att börja försäljning av Shimanos fiskeprodukter den 1 oktober 2020. Rekryteringen av det nya försäljningsteamet kommer att påbörjas under april 2020.

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 156 Nästa SistaBlack Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Black Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Press/ reklam Vid tolvslaget i natt startar Black Weekend på EL-GE Sportfiske. Det innebär mängder av erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor. Så passa på att fynda nu...

Inga kommentarer
Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Press/ reklam Med nya APEX-serien lanserar Humminbird sin största skärm någonsin, exceptionell ekolodsprestanda och med fokus på nätverksfunktioner utlovas något alldeles extra...

Inga kommentarer
Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Eko/ Miljö Ölands största sjö, Hornsjön, kommer nu att få en faunapassage så att fisk kan vandra upp och leka i sjön.

Inga kommentarer
Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Eko/ Miljö Det fanns en bred enighet om ekosystemets betydelse bland talare och medverkande vid sista upplagan av Östersjöfiske 2020...

Inga kommentarer
Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Notiser Ny teknik och fler kontroller har fått ner tjuvfisket efter den rödlistade ålen. Bland annat startade övervakning med drönare under 2018.

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.