+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Ny försäljningschef på Pure Fishing Sverige -  Micael Lindh!
Ny försäljningschef på Pure Fishing - Micael Lindh!
Fotograf: Privat

Ny försäljningschef på Pure Fishing Sverige - Micael Lindh!

Vi vill uppdatera er om en ny förändring i vår verksamhet och presentera er för Micael Lindh. Sportfiske har varit Micaels stora fritidsintresse sedan unga år och redan 1992 började han arbeta inom sportfiskebranschen som säljare på det svenska grossistföretaget Fladen Fishing.

Men efter 20 år sökte han nya utmaningar har därefter jobbat som klubbchef i Varbergs Innebandyklubb och de senaste fem åren inom motorbranschen på AD Sverige som försäljning och marknadschef. Micael har hela tiden följt sportfiskebranschen på avstånd och det har alltid funnits ett sug om att hitta tillbaka.

- Jag är nu mycket stolt över att kliva in i rollen som försäljningschef för Pure Fishing i Sverige och ser med spänning fram mot att jobba med en paljett av världsledande och starka varumärken tillsammans med teamet.

Vi ska gemensamt jobba vidare med att bygga och stärka våra kundrelationer för att ta nästa steg i utvecklingen och tillgodose våra kunders behov.

John Hendersson - kommersiell chef för Norden.

- Jag är mycket glad att välkomna Micael till teamet, han förstår helt och hållet våra styrkor i våra varumärken, produkter och tror på framtiden. Han bistår även med sina ledarskapskvaliteter för att stödja vårt fantastiska säljteam här i Sverige och han förstår vikten av att bygga kundrelationer och ge bästa möjliga service.

//Pure Fishing/ Abu Garcia


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 156 Nästa SistaBlack Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Black Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Press/ reklam Vid tolvslaget i natt startar Black Weekend på EL-GE Sportfiske. Det innebär mängder av erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor. Så passa på att fynda nu...

Inga kommentarer
Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Press/ reklam Med nya APEX-serien lanserar Humminbird sin största skärm någonsin, exceptionell ekolodsprestanda och med fokus på nätverksfunktioner utlovas något alldeles extra...

Inga kommentarer
Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Eko/ Miljö Ölands största sjö, Hornsjön, kommer nu att få en faunapassage så att fisk kan vandra upp och leka i sjön.

Inga kommentarer
Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Eko/ Miljö Det fanns en bred enighet om ekosystemets betydelse bland talare och medverkande vid sista upplagan av Östersjöfiske 2020...

Inga kommentarer
Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Notiser Ny teknik och fler kontroller har fått ner tjuvfisket efter den rödlistade ålen. Bland annat startade övervakning med drönare under 2018.

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.