+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Norrbyströmmen erbjuder Familjefiske!
Norrbyströmmen erbjuder Familjefiske!
Fotograf: Privat

Norrbyströmmen erbjuder Familjefiske!

Nu kan kunderna boka för en egen liten grupp, så gästerna kan åka med sin familj, vänner eller kollegor som de ändå träffar. Fiske är bland det bästa man kan ägna sig åt, frisk luft och stora avstånd - men man vill kanske inte bo med folk men normalt inte träffar.

Vanligen bokas bara stora grupper, speciellt nu när under bästa kläckningstid, snart börjar vulgata- och danicasäsongen. Familjefiske kan bokas under maj - juli och priset är 1200 kr per person minimum 3 personer, inklusive exklusivt boende. Tiden är kl 15 den bokade dagen till kl 13 dagen efter - lodgen städas noga efter varje grupp. Bokas fler dagar kostar det 1000 kr per person för de efterföljande dagarna.


"Först tänkte jag kalla det Coronafiske, men tröttnade själv på begreppet. Det har varit tufft, många kompisgäng och företagsgrupper har bokat av och vi har inte fått nya gruppbokningar på länge. Det här blir en bra ersättning, vi får lite intäkter och fler får chansen att fiska till en rimlig kostnad under högsäsong när det är toppfiske och vanligen svårt att få plats. Har man planerat en längre resa som inte kan genomföras kan det här vara ett alternativ för några dagar. Vi har en praktikant på plats en stor del av maj och kan därför erbjuda kurser i flugfiske för de som vill lära sig - jag hoppas på många nya flugfiskeentusiaster! Norrbyströmmen är perfekt för att lära sig flugfiske, man ser hur fisken reagerar på flugan, det finns gott om plats för bakkasten och man behöver inte kasta långt."

Om Norrbyströmmen
Norrbyströmmen är en till större delen anlagd put and take-ström som tar sitt vatten från Motala Ström vid Nääs som ligger mellan sjön Boren och Norrbysjön. Vattnet kommer från Vättern, vilket för det mesta betyder klart, grönskimrande vatten. Strömmen erbjuder "sightfishing" i ett vackert mellansvenskt kulturlandskap med ängar, åkrar, parksoffor och grusade gångar och ska inspirera till att ta på tweedkavaj istället för Gore tex-jacka vid tjänlig väderlek. Sträckan är ca 700 meter lång och har en fallhöjd på fem meter. De sex poolerna har ett medeldjup på en meter. Läs mer här!

Välkomna!
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 156 Nästa SistaBlack Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Black Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Press/ reklam Vid tolvslaget i natt startar Black Weekend på EL-GE Sportfiske. Det innebär mängder av erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor. Så passa på att fynda nu...

Inga kommentarer
Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Press/ reklam Med nya APEX-serien lanserar Humminbird sin största skärm någonsin, exceptionell ekolodsprestanda och med fokus på nätverksfunktioner utlovas något alldeles extra...

Inga kommentarer
Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Eko/ Miljö Ölands största sjö, Hornsjön, kommer nu att få en faunapassage så att fisk kan vandra upp och leka i sjön.

Inga kommentarer
Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Eko/ Miljö Det fanns en bred enighet om ekosystemets betydelse bland talare och medverkande vid sista upplagan av Östersjöfiske 2020...

Inga kommentarer
Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Notiser Ny teknik och fler kontroller har fått ner tjuvfisket efter den rödlistade ålen. Bland annat startade övervakning med drönare under 2018.

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.