+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Swedish Pike Open - Tävla mot alla i hela Sverige!
Swedish Pike Open - Tävla mot alla i hela Sverige!
Fotograf: FishEco

Swedish Pike Open - Tävla mot alla i hela Sverige!

Nästa vecka lanseras Swedish Pike Open! Ett koncept likt Gäddfajten men med fler priser, roligare upplägg och ny finalplats.

Swedish Pike Open! Tävla var du vill, när du vill. En individuell tävling som vi hoppas kommer att utvecklas till inofficiellt SM i gäddfiske individuellt. Kval från mitten av maj till slutet av september, final i oktober. Tävlingen kommer att finnas på www.fishy.nu och läggs upp under nästa vecka. Prisbordet kommer att toppas med ett kontantpris på minimum 10.000 kr, vi hoppas på mer! Utöver det med fiskeprylar och teknik för det mångdubbla.

Vi är mycket glada att kunna arrangera finalen i Swedish Pike Open på professionella sportfiskeanläggningen Camp Dragsö i Blekinge i mitten på oktober.  

Tävlingen arrangeras av FishEco och iFiske genom det gemensamt ägda utvecklingsbolaget Fishy Tech Sweden AB. Mer information om sponsorer, tävlingsregler och inbjudan kommer mycket snart.

//Fishy Tech AB
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 142 Nästa SistaSenaste nytt och stora abborrar i Gunki Iron Perch!

Senaste nytt och stora abborrar i Gunki Iron Perch!

Tävling Då var det dax för en ny uppdatering i Gunki Iron Perch. Många fina fiskar har lagts in och i toppen har vi fortfarande Mikael Herbertsson...

Inga kommentarer
Rekordstort intresse för sportfiske!

Rekordstort intresse för sportfiske!

Notiser En populär hobby bland semestrande svenskar är fiske och rekordmånga har löst fiskekort genom Sportfiskarna under maj månad...

Inga kommentarer
Förvaltningsplan för skarv i Stockholms län beslutad!

Förvaltningsplan för skarv i Stockholms län beslutad!

Eko/ Miljö Efter konstruktiva diskussioner med skärgårdens jakt-, fiske- och viltvårdsföreningar, miljöorganisationer, kommuner och andra aktörer har Länsstyrelsen nu beslutat om en förvaltningsplan för skarv i Stockholms län...

Inga kommentarer
Förtydligande om Evinrude!

Förtydligande om Evinrude!

Press/ reklam Nu kommer lugnande besked om garantier och åtaganden för Evinrudeägare i Skandinavien...

Inga kommentarer
SuperSize - Lång och tung för Claes Rosell!

SuperSize - Lång och tung för Claes Rosell!

Spinn Det är bara att gratulera Claes Rosell till sin första registrerade SuperSizegädda! På första stället för dagen och kanske 10:e kastet var det klart...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.