+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nytt i båtbranschen - Mojoboats.se

Nytt i båtbranschen - Mojoboats.se

Nytt i båtbranschen - Mojoboats.se
TRACKER SPORTFISKEBÅTAR – ÄNTLIGEN I SVERIGE

Det skandinaviska sportfisket blir mer och mer specialiserat och allt fler sportfiskare kräver båtar som verkligen ger dem det de behöver. Nu finns äntligen amerikanska Trackers välkända och uppskattade sportfiskebåtar i Sverige. Via nystartade Mojoboats AB kommer svenska sportfiskare nu få möjligheten att fiska från smidiga, prisvärda och sportfiskeanpassade båtar av högsta kvalitet.

Mojoboats AB startades av och drivs av de välkända sportfiskeprofilerna David Lundqvist och Robert Bertrandt. Mojoboats affärsidé är att förse svenska fiskare med de bäst anpassade fiskebåtarna till de bästa priserna. Mojoboats importerar Trackerbåtar, med tillbehör och motorer, direkt från USA och säljer båtarna, främst till krävande och seriösa sportfiskare i Sverige och övriga Norden.

Det finns många båtmärken på marknaden.
Men, få är så specialanpassade för sportfiske och få är så välutrustade redan från början, till ett så bra pris. − Dagens moderna sportfiske kräver mer än bara ”en båt”. Sportfiskets olika grenar är specialiserade och olika typer av modernt sportfiske har unika krav på båtens funktion och kapacitet. Genom att sälja färdiga paket, framtagna av sportfiskare för sportfiskare kan vi erbjuda marknaden något helt nytt och efterlängtat. Dessutom till en bra prislapp, säger David Lundqvist för Mojoboats AB.

Om Tracker Boats − the world's best selling fishing boats.
Tracker Boats grundades på 1970-talet och är nu världens största tillverkare av specialanpassade fiskebåtar. Båtarna bygger på en helsvetsad konstruktion i marinaluminium som ger en bergfast struktur. Skrovet, det formpressade längsgående spantsystemet och akterspegeln är helt i aluminium. Interna stöd är utformade för att ge hållfasthet och styvhet. Trycksatt, injicerat skum ger maximal flytkraft och hela konstruktionen minskar böjning och förbättrar prestandan i gropig sjö. Allt på Tracker är anpassat för pålitlighet och funktion.

OM MOJOBOATS AB

David Lundqvist
- en av Sveriges absolut mest meriterade gäddfiskare och överlag en mycket driven predatorfiskare och båtexpert. Fartygsingenjör med hög teknisk kompetens och välkänd i många sportfiskesammanhang.

Robert "Jenk" Bertrandt – flitig sportfiskare och förgrundsfigur inom det moderna gäddfisket i Sverige. Har bidragit till att nya produkter både uppmärksammats och hamnat i Sverige. Robert är född i Sverige, men bor i USA och ansvarar för inköp, export/import och kontakt med tillverkare/distributör. 15 års erfarenhet av finansmarknaden i USA.

Kontakta oss gärna för mer information

Mojoboats AB
Nilsby Högbacka 665 91 KIL
Tel: (+46)708-29 35 05
David Lundqvist - david@mojoboats.se - telefon (+46) 708-29 35 05
Robert Bertrandt - robert@mojoboats.se
Mojoboatswww.mojoboats.se
Tracker Boats USAwww.trackerboats.com

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

4 kommentarer...
Bobbo skrev...
Linder ?
Är det en UBÅT....
Klockan 19:34, 22 Nov 2011

Dave skrev...
Var det quintrex som startade importkriget!?!
Coolt! så najs att sverige ÄNTLIGEN!!!!! kommer in i matchen. Nu blir det ännu svårare för Linder! (linder who!!??)hehe /
Klockan 22:54, 21 Nov 2011

Patrick E.Olsson skrev...
Kul
Härlgit med Tracker i Sverige, en oöverträffad båt när det gäller möjligheter till anpassning!
Klockan 17:18, 21 Nov 2011

Olala skrev...
Mojo
Nu snackar vi båtar. Blir å se vad dom kommer med för finansieringar.
Klockan 14:03, 21 Nov 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 135 Nästa SistaInga nya tillstånd för fiskodling i Kramfors kommun!

Inga nya tillstånd för fiskodling i Kramfors kommun!

Eko/ Miljö När tillstånden för fiskodling i Kramfors kommun går ut inom kort kommer dessa inte att förnyas av miljöskäl...

Inga kommentarer
Dramatik när båtmotortjuvar fångades!

Dramatik när båtmotortjuvar fångades!

Notiser De senaste åren har stölderna av båtar och motor ökat dramatiskt men den här gången kom dom inte undan...

Inga kommentarer
Film - Aspmärkning och restaurering i Lövstaån!

Film - Aspmärkning och restaurering i Lövstaån!

Eko/ Miljö Under 2019 genomförde Sportfiskarna en aspmärkning och restaurering i Lövstaån som filmatiserades, för att visa upp hur ett märkningsprojekt kan gå till....

Inga kommentarer
Sportlovsfiske i region syd!

Sportlovsfiske i region syd!

Eko/ Miljö Nästa vecka är Sportlovet här och det betyder fiske! Sportfiskarnas regionkontor i syd arrangerar fyra kostnadsfria aktiviteter för barn och unga i regionen från måndag till torsdag...

Inga kommentarer
Fiskare kritiska till videoövervakning, men kastar allt mer torsk överbord!

Fiskare kritiska till videoövervakning, men kastar allt mer torsk överbord!

Eko/ Miljö För varje 100 kg fångad torsk kastar danska fiskare dessutom 12 kg torsk tillbaka i havet, trots att det strider mot EUs regler...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.