+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Succé för Swedish Perch Tournament 2020!
Totalsegrarna i SPT! Suveräna Team Högvarv/Millerod!
Fotograf: Privat

Succé för Swedish Perch Tournament 2020!

Nu är den första upplagan av Swedish Perch Tournament avgjord! Den fjärde och sista deltävlingen avgjordes som bekant i helgen i Västerås där Team Högvarv/Millerod gick hem segrande.

Inför den sista deltävlingen fanns det totalt sett 10 team som var med och slogs om pallplaceringarna. De tre lag som var i den toppen av totaltabellen inför den sista deltävlingen var Team Högvarv/Millerod, Surböle och Team Sniper/Älgen.

Under årets tour har det totalt sett varit 64 st unika deltagande lag och totalt sett så har 22 st av dessa lag varit med i minst 3st deltävlingar. Utifrån de förutsättningar som har varit rådande under året med avseende på COVID19-pandemin kan man inte annat än säga att det är riktigt grymt och imponerande!

Samtliga deltagare har visat stor tillförsikt och förhållit sig till de åtgärder som har tagits fram, för att touren ska kunna ha genomförts.

När den fjärde och sista deltävlingen avgjordes skulle det visa sig att Team Högvarv/Millerod skulle stå som slutlig segrare i den första upplagan av Swedish Perch Tournament!

Med ett grymt fiske igenom hela touren, med topplaceringar i stort sett varje deltävling har de även vunnit priser för störst abborre inte minst två gånger om!

De 5 lagen som hamnade i topp var följande:

1)      Team Högvarv/Millerod

2)      Surböle

3)      Fremdling/AHN Fishing

4)      Team Sniper/Älgen

5)      Team BBL

Vi vill i samband med touren tacka alla samarbetspartners och värdbutiker som har ställt upp! Självklart till alla deltagare som har varit med under touren, utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra årets roligaste tour.

Vi i teamet bakom Swedish Perch Tournament önskar samtliga en fantastisk höst och ett grymt fiske. Planeringen inför nästa års upplaga är redan igång och vi hoppas snart kunna presentera detta för er!

Skitfiske!

/ Viktor Veiksaar, Sebastian Veiksaar och Johnny Henning

www.swedishperchtournament.seDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 155 Nästa SistaSå fiskar du Buster Jerk - Jan O tipsar!

Så fiskar du Buster Jerk - Jan O tipsar!

Magazinet Jan Olsson är FishEcos och MagazineFishEcos chefredaktör, hängiven gäddfiskare och har alltid med sig en eller flera Buster Jerks på fiske. Här tipsar Jan O om hur han når framgång med Bustern, favoritfärger...

Inga kommentarer
Upp till 12.000 i böter för catch and release bild?

Upp till 12.000 i böter för catch and release bild?

Notiser Det händer grejer i vårt grannland Norge! För inte så länge sedan antogs en ny lag i Stortinget som avsiktligt eller oavsiktligt gör det lite vanskligt för norska sportfiskare...

1 kommentar
Black Week erbjudanden hos Borgs Motor!

Black Week erbjudanden hos Borgs Motor!

Press/ reklam Dax för Black week erbjudanden hos Borgs Motor mellan den 23-29 november! Kanonerbjudande på Meritsun lithium LIfePo4 batterier...

Inga kommentarer
Historien om ett av världens bästa gäddbeten!

Historien om ett av världens bästa gäddbeten!

Magazinet Buster Jerk! Ett av världens bästa gäddbeten! Här hittar du hela historien om hur det blev till, hur du fiskar det och vad proffsen väljer för färger och mycket mycket mer!

Inga kommentarer
Oskar Wilnersson gör det igen - abborre över båda drömgränserna!

Oskar Wilnersson gör det igen - abborre över båda drömgränserna!

Spinn Oskar Wilnersson är utan tvivel en av Sveriges skickligaste abborrfiskare! Nu kan han bocka av ännu en drömabborre över båda drömgränserna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.