+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Det krävs 500 000 döda hajar för vaccin mot Corona!!!
Det krävs 500 000 hajar för att bota Corona!!!
Fotograf: https://commons.wikimedia.org/wiki/Carcharodon_carchari

Det krävs 500 000 döda hajar för vaccin mot Corona!!!

Flera vaccin mot coronaviruset är under utveckling just nu, dom har gemensamt att dom innehåller det naturliga ämnet squalen.

Squalen finns naturligt men i större mängder hos hajar! Nu befaras att upp till en halv miljon hajar krävs för att tillfredställa behovet av squalen. Något som skulle vara helt förödande för världens hajbestånd där flera arter och bestånd redan är starkt hotade, läs mer i Aftonbladet...

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Anders Svensson skrev...
Det där är dumheter
Squalen tillverkas idag från amarantfrön, ris, vetegroddar och oliver. Några hajar behövs inte. Lite faktakontroll vore bra så ni inte sprider felaktigheter vidare. https://sv.wikipedia.org/wiki/Squalen Hela nyheten är en så kallad falsk nyhet.
Klockan 08:17, 30 Sep 2020

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 151 Nästa SistaPåminnelse - missa inte 08 ABBORREN 31 oktober!

Påminnelse - missa inte 08 ABBORREN 31 oktober!

Tävling Lördag den 31 oktober är det dags för den årliga och mycket prestigefyllda båtfisketävlingen 08 ABBORREN! Anmäl dig nu!

Inga kommentarer
Rönne å ska bli en självklar fiskedestination!

Rönne å ska bli en självklar fiskedestination!

Notiser Rönne å och Ringsjöarna ska bli en självklar och attraktiv destination för laxfiske i Skandinavien. Nu startar sex kommuner en gemensam förstudie som ska kartlägga tänkbara platser för fiske och friluftsliv längs ån och ge underlag för hur naturturismen kan utvecklas...

Inga kommentarer
Sportfiskarna lanserar nytt fiskekort i Uppland!

Sportfiskarna lanserar nytt fiskekort i Uppland!

Notiser Lagom till höstlovet lanseras Sportfiskarnas nya Uppsalakort som ger tillgång till fiske i ett 10-tal sjöar i Uppland. Välkomna att prova fiskelyckan på våra vatten...

Inga kommentarer
Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Nu finns hopp om färre båtmotorstölder!

Press/ reklam Hela Båtsverige jublar över regeringens förslag att ge tullen utökade befogenheter att stoppa misstänkt stöldgods...

1 kommentar
Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Trailer - Searching for Arapaima Gigas in the Amazons!

Notiser Det finns sportfiskare och så finns det sportfiskare utan gränser! Dom som reser 100:tals mil, tar sig över stock å sten, sumpmark och träsk för att förverkliga drömmen om det ultimata fisket!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.