+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Pinewood stöttar cancerforskningen!
Pinewood stöttar cancerforskningen!
Fotograf: pinewood

Pinewood stöttar cancerforskningen!

Vi på Pinewood vill med vårt initiativ #pinewoodmotcancer bidra till att driva cancerforskningen framåt. Under hösten erbjuder vi därför ett urval av produkter där hela intäkten oavkortat skänks till cancerforskningen.

En av tre människor får cancer. Men alla drabbas. Ett cancerbesked kastar omkull tillvaron både för den som drabbas och dess anhöriga. Ord kan inte beskriva den ofattbara känslan av maktlöshet. Vi i team Pinewood är inget undantag från statistiken.

Även vi har drabbats hårt av cancerns framfart. Flera i teamet har kämpat och kämpar mot sjukdomen, både med egen cancerdiagnos men även som nära anhörig. Därför ligger det oss väldigt nära hjärtat att göra en insats i kampen mot cancer. Pinewood har sedan flera år tillbaka engagerat sig i kampen mot cancer genom att stödja Barncancerfonden, samt varit med i startandet av konceptet Rosa Jakt till förmån för cancerforskningen, för att nämna några.

- Att tvingas inse att cancer inte bara drabbar andra har varit en viktig lärdom för livet och det är en självklarhet för oss på Pinewood att göra en aktiv handling i kampen mot cancer. För ord räcker inte till, säger Rainer Rüssel VD och grundare.

Genom att bidra till cancerforskningen investerar vi i någons morgondag. Tillsammans kan vi säkerställa att färre drabbas och att fler överlever cancer.

-Jag har besegrat cancer och haft turen att få leva vidare. Jag lever i nuet och tar inte morgondagen för given. Det finns så mycket hopp, men det behövs mer. Forskningen måste fortsätta att drivas framåt, säger Carina från team Pinewood.

Läs mer om vårt engagemang och vårt bidrag till att driva den så livsviktiga cancerforskningen framåt på vår hemsida www.pinewood.eu

Kontaktperson: Charlotta Malmberg charlotta.malmberg@pinewood.se 076-4925371 Marknadschef Pinewood AB
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 156 Nästa SistaBlack Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Black Weekend - Årets största rea hos EL-GE Sportfiske!

Press/ reklam Vid tolvslaget i natt startar Black Weekend på EL-GE Sportfiske. Det innebär mängder av erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor. Så passa på att fynda nu...

Inga kommentarer
Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Press/ reklam Med nya APEX-serien lanserar Humminbird sin största skärm någonsin, exceptionell ekolodsprestanda och med fokus på nätverksfunktioner utlovas något alldeles extra...

Inga kommentarer
Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Miljödom skapar fria vandringsvägar till Hornsjön på Öland!

Eko/ Miljö Ölands största sjö, Hornsjön, kommer nu att få en faunapassage så att fisk kan vandra upp och leka i sjön.

Inga kommentarer
Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Ekosystem och hållbarhet i fokus på Östersjöfiske 2020!

Eko/ Miljö Det fanns en bred enighet om ekosystemets betydelse bland talare och medverkande vid sista upplagan av Östersjöfiske 2020...

Inga kommentarer
Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Illegala ålfisket minskar säger HaV!

Notiser Ny teknik och fler kontroller har fått ner tjuvfisket efter den rödlistade ålen. Bland annat startade övervakning med drönare under 2018.

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.