+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jobba hos Mojoboats!
Vill du jobba med dom här sköna killarna?
Fotograf: Privat

Jobba hos Mojoboats!

Mojoboats AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärkning i vår verkstad. Mojoboats är idag Sveriges ledande företag inom sportfiskebåtar och vi är nu 9 st medarbetare. Vi är ett riktigt sammansvetsat team som brinner för vårat företag och våra produkter. 

Nu söker vi en medarbetare till vår verkstad. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med inriktning på nymontering av båtar och dess kringutrustning, rekonditionering av både nya och begagnade båtar. Arbetsuppgifterna kommer också omfatta vara i butiken, hämta båtar och trailers, leveranser, service och reparationer.

Du bör vara båtvan och motorintresserad, tekniskt lagd, noggrann, stresstålig och ha hög servicenivå, samt en bra lagspelare. Du måste ha som minst b-körkort men E eller utökad b-kort är meriterande likaså teknisk utbildning/erfarenhet.

Tjänsten vi söker är fast och tills vidare anställning med individuell lönesättning och vi tillämpar provanställning. Vår båthall, butik och verkstad är beläget i Pålsboda utanför Örebro. Ansökan med löneanspråk och cv skickas till mig Patrik Löfgren, som är verkstadschef här på Mojoboats (patrik@mojoboats.se.)

Vill du veta mera om tjänsten går det också bra att kontakta mig på telefon. Ring då 0582/688800 och välj verkstad samt fråga efter Patrik.
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 162 Nästa SistaSpännande utveckling - Fiskodlingarnas avfall blir vaccin?

Spännande utveckling - Fiskodlingarnas avfall blir vaccin?

Eko/ Miljö I takt med att fiskodlingar flyttas upp på land istället för att förorena sjöar och hav blir också idéerna kring hur man ska hantera odlingarnas avfall mer och mer kreativa!

Inga kommentarer
Mörrums Kronolaxfiske restaurerar Mörrumsån efter vinnande anbud!

Mörrums Kronolaxfiske restaurerar Mörrumsån efter vinnande anbud!

Eko/ Miljö Sveriges mest kända laxvatten ska bli bättre. Mörrums Kronolaxfiske restaurerar Mörrumsån efter vinnande anbud...

Inga kommentarer
Nya sportfiskebåtar hemma hos Borgs Motor!

Nya sportfiskebåtar hemma hos Borgs Motor!

Press/ reklam Sportfiskebåtar är en bristvara denna säsong men här kommer glädjande nyheter från Borgs Motor. Starcraft Patriot båtar på lager...

Inga kommentarer
Sportfiskarna står upp för karpmete i remissvar!

Sportfiskarna står upp för karpmete i remissvar!

Eko/ Miljö Sportfiskarna säger nej till HaV:s förslag om att införa nytt förbud för nya karpvatten...

Inga kommentarer
Flugfiske med John Kärki!

Flugfiske med John Kärki!

Press/ reklam Den kände flugfiskaren och entreprenören John Kärki har jagat många arter med sina flugspön. Nu kan alla ta del av Johns kunskaper...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.