+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Jobba hos Mojoboats!
Vill du jobba med dom här sköna killarna?
Fotograf: Privat

Jobba hos Mojoboats!

Mojoboats AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärkning i vår verkstad. Mojoboats är idag Sveriges ledande företag inom sportfiskebåtar och vi är nu 9 st medarbetare. Vi är ett riktigt sammansvetsat team som brinner för vårat företag och våra produkter. 

Nu söker vi en medarbetare till vår verkstad. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med inriktning på nymontering av båtar och dess kringutrustning, rekonditionering av både nya och begagnade båtar. Arbetsuppgifterna kommer också omfatta vara i butiken, hämta båtar och trailers, leveranser, service och reparationer.

Du bör vara båtvan och motorintresserad, tekniskt lagd, noggrann, stresstålig och ha hög servicenivå, samt en bra lagspelare. Du måste ha som minst b-körkort men E eller utökad b-kort är meriterande likaså teknisk utbildning/erfarenhet.

Tjänsten vi söker är fast och tills vidare anställning med individuell lönesättning och vi tillämpar provanställning. Vår båthall, butik och verkstad är beläget i Pålsboda utanför Örebro. Ansökan med löneanspråk och cv skickas till mig Patrik Löfgren, som är verkstadschef här på Mojoboats (patrik@mojoboats.se.)

Vill du veta mera om tjänsten går det också bra att kontakta mig på telefon. Ring då 0582/688800 och välj verkstad samt fråga efter Patrik.
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaNya fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Nya fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Tävling Helgen bjöd på ett antal fina fiskar och vi kan nu konstatera att totalt fem lag har passerat 500 cm! Det ansluter oxå fler tävlande varje vecka...

Inga kommentarer
Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Notiser Emil Jonsson fortsätter att bygga och fixa på sin lilla fiskebåt! Här kommer del tre i båtbyggarserien...

Inga kommentarer
Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Eko/ Miljö Sportfiskarna Region Syd söker aktör för att genomföra vattenvårds- och restaureringsarbete i Mörrumsån inom projektet LIFE CONNECTS...

Inga kommentarer
Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Tävling Runt om i Europa är det ganska vanligt med predatortävlingar där flera arter ger poäng, tyvärr inte så vanligt i Sverige! Nu blir det ändring...

Inga kommentarer
Ny succé för Nyårsgäddan!

Ny succé för Nyårsgäddan!

Eko/ Miljö För åttonde året i rad arrangerades Nyårsgäddan i Västervik under parollen "fiska för bättre fiskevård".

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.