+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Humminbird SOLIX G3 - Snabbare och skarpare uppdaterad processor och ekolod!
Humminbird Solix - Snabbare och skarpare uppdaterad processor och ekolod.
Fotograf: Comstedt

Humminbird SOLIX G3 - Snabbare och skarpare uppdaterad processor och ekolod!

Snabbare och skarpare med uppdaterad processor och ekolod. Tredje generationen SOLIX är en vidareutveckling som ger snabbare respons tack vare en ny kraftfull dubbelkärnig processor och uppdaterat ekolod som är skarpare med längre räckvidd.

Cross Touch användarinterface ger möjlighet att anpassa SOLIX för varje användare så att det som är viktigt för användaren är lätt åtkomligt. Det är mycket enkelt att skapa favoritvyer och anpassa synliga data samt att snabbt få åtkomst till de vanligaste justeringarna.

SOLIX G3 finns i tre storlekar 10,1”, 12,1” och 15,4”. Samtliga enheter är utrustade med Dual Spectrum Chirp ekolod, Mega Down Imaging+ och Mega Side Imaging+. Humminbirds Mega Imaging+ teknologi är känd för sin höga detaljrikedom och ett populärt verktyg för att hitta fisk och identifiera strukturer på botten. På SOLIX G3 serien har Mega Side Imaging+ räckvidden uppgraderats och är nu upp till 75m åt sidorna (totalt 150m) och Mega Down Imaging+ är djupet upp till 75m. SOLIX G3 kan även kompletteras med Mega 360 Imaging givare som likt en undervattensradar ger en klar bild på 70m runt båten, ett perfekt hjälpmedel för spinnfiskare. För djuphavsfiske är SOLIX G3 kompatibel med Airmar Chirp givare och har nu Airmar transducer ID support vilket gör inställningen enkel och säkrar bästa möjliga resultat.

SOLIX G3 serien är även utrustad med GPS kartplotter som är kompatibel med Navionics sjökort samt avancerade funktioner som Dock-to-dock autorouting, Plotter sync, SonarChart Shading m.m. Möjlighet finns även att skapa egna djupkartor direkt på skärmen när båten körs med AutoChart Live. Djupkurvor med flera färgval samt hårdhet och vegetations kartor kan skapas. Djupkartorna är anpassningsbara och kan läggas som ett lager över Navionics sjökortet med justerbar transparens. Dessa kartor kan delas med andra genom AutoChart Live Share och man kan då även få tillgång till andras uppladdningar.

SOLIX G3 har många nätverksmöjligheter som ger möjlighet att skapa One-Boat Network. Ethernet för att kommunicera med andra SOLIX enheter och Minn Kota trollingmotorer med iPilot-Link. Bluetooth för att kommunicera med smarta telefoner samt FishSmart app och Minn Kota Talon/Raptor grundvattenankare samt Cannon Optimum djupriggar. NMEA 2000 för att presentera motordata och annan information som finns i nätverket. SOLIX G3 har även inbyggd WiFi för bland annat Navionics Plotter sync och framtida funktioner.

Humminbird SOLIX G3

Ca.pris från 29 995,- till 52 995,- inkl.moms


Läs mer om SOLIX G3
https://www.comstedt.se/innovativ-teknik/humminbird/solix

 

Om företaget Comstedt:
Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 110 miljoner med 20 anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som:
Dometic (tidigare Seastar Solutions), Lewmar, Jabsco, Rule, Maestrini, Lectrotab, CombiLock, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, Fell Marine, Shakespeare, Veethree, TBS electronics, SmartPlug, Oceanflex och Vesper Marine.

 

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt

e-mail: mats@comstedt.se

+46 31 775 65 21

+46 708 42 03 90

 

Jan Comstedt AB

Traneredsvägen 112

SE-426 53 Västra Frölunda

+46 31 775 65 30

+46 31 24 53 17

www.comstedt.se
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaNya fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Nya fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Tävling Helgen bjöd på ett antal fina fiskar och vi kan nu konstatera att totalt fem lag har passerat 500 cm! Det ansluter oxå fler tävlande varje vecka...

Inga kommentarer
Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Notiser Emil Jonsson fortsätter att bygga och fixa på sin lilla fiskebåt! Här kommer del tre i båtbyggarserien...

Inga kommentarer
Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Eko/ Miljö Sportfiskarna Region Syd söker aktör för att genomföra vattenvårds- och restaureringsarbete i Mörrumsån inom projektet LIFE CONNECTS...

Inga kommentarer
Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Tävling Runt om i Europa är det ganska vanligt med predatortävlingar där flera arter ger poäng, tyvärr inte så vanligt i Sverige! Nu blir det ändring...

Inga kommentarer
Ny succé för Nyårsgäddan!

Ny succé för Nyårsgäddan!

Eko/ Miljö För åttonde året i rad arrangerades Nyårsgäddan i Västervik under parollen "fiska för bättre fiskevård".

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.