+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!
Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!
Fotograf: Privat

Livlinan Betesbyggare mot cancer 2020 - I år ska vi slå nytt rekord!

Nu är det snart dags för auktionerna i Livlinan – Betesbyggare mot cancer 2020! En insamling till förmån för Barncancerfonden sedan 2017 Livlinan startades av Janne Knutsson, själv betesbyggare under namnet BS Lures tillsammans med sonen Jonathan.

I år startar Livlinan 2020 i början av november på Tradera. Oavsett om man är en känd/okänd betesbyggare, fiskeprofil, guide, sportfisketeam, sportfiskebutik eller företag så kan man delta. Även som privatperson kan man bidra! Man kan ställa upp med vad som helst som är fiskerelaterat, litet som stort, många bäckar små och det gör det till en stor sak tillsammans. Alla bidrag läggs upp på Tradera för en auktion & alla pengar som auktionerna drar in går oavkortat till Barncancerfonden.
Var inte rädd för att bidra med en auktion, det du gör är positivt & gör en stor skillnad för Barncancerfonden.

Om du inte kan eller vill bidra med en auktion så kan du alltid delta genom att buda på en pågående auktion. Så håll i pengarna gott folk och var redo att buda på auktionerna i början av november på Tradera! Glöm inte att varenda krona räknas, liten som stor. Tillsammans kan vi göra en väldigt god sak!

Låt oss slå rekord i år igen!

Kontakta livlinan 2020 genom antingen:
- Jakob Lindahl, som håller i Livlinan 2020.

Dela & sprid inlägget så att det når ut till fler!


Kort om Barncancerfonden:

- Som ideell förening sprungen ur drabbade familjers gemensamma engagemang har vi på Barncancerfonden skapat vår egna roll i samhället. Vårt uppdrag och vårt existensberättigande är dock tydligt – vi ska hjälpa till att bekämpa barncancer. Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige länge fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. Vi spelar en central roll i att bekämpa sjukdomen, och har nästan uteslutande finansierats av stöd från privata givare och företag, både stora och små. När ett barn drabbas av cancer är ensam inte stark. Vi på Barncancerfonden är och ska vara öppna för att samarbeta med andra. Särskilt dem som delar vårt uppdrag eller på annat sätt vill verka för en bättre verklighet för barn med cancer.I Barncancerfondens uppdrag ingår också att finnas till för alla som behöver oss. Att finnas till för de drabbade, för deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom och för de som vill föra vårt budskap vidare. Och naturligtvis för den som vill bidra.


Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaNya fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Nya fiskar godkända i Swedish Ice Pike Open!

Tävling Helgen bjöd på ett antal fina fiskar och vi kan nu konstatera att totalt fem lag har passerat 500 cm! Det ansluter oxå fler tävlande varje vecka...

Inga kommentarer
Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - striping da boat!

Notiser Emil Jonsson fortsätter att bygga och fixa på sin lilla fiskebåt! Här kommer del tre i båtbyggarserien...

Inga kommentarer
Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Sportfiskarna söker restaureringsexpert till Mörrumsån!

Eko/ Miljö Sportfiskarna Region Syd söker aktör för att genomföra vattenvårds- och restaureringsarbete i Mörrumsån inom projektet LIFE CONNECTS...

Inga kommentarer
Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Ny multiartstävling - 24H Gäddborren!

Tävling Runt om i Europa är det ganska vanligt med predatortävlingar där flera arter ger poäng, tyvärr inte så vanligt i Sverige! Nu blir det ändring...

Inga kommentarer
Ny succé för Nyårsgäddan!

Ny succé för Nyårsgäddan!

Eko/ Miljö För åttonde året i rad arrangerades Nyårsgäddan i Västervik under parollen "fiska för bättre fiskevård".

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.