+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Lördagsgäddan - Fulltecknad!!!
Lördagsgäddan - Cashtävling över hela Sverige imorgon den 31:a okt!
Fotograf: Privat

Lördagsgäddan - Fulltecknad!!!

OBS, fulltecknad, följ gärna tävlingen på Fishy.nu mellan kl 10.00-14.00 lördag 31:a oktober!

//Fishy TechVar med i cashtävlingen Lördagsgäddan imorgon 31:a oktober! Vi testar vår nya tävlingsapp och tävlingssystem och vi söker 30 gäddfiskare som ändå ska ut på sjön! Testa att då att tävla med vår nya app, individuellt och var som helst i hela Sverige.

Det kostar 100:- per person att vara med och vinnaren tar allt (3000:- vid 30 deltagare)!
Vill du vara med, vilket vi hoppas, följer du nedanstående instruktioner!

Tävlingsinformation och regler:

https://www.fishy.nu/fishy-tech-live-proof-of-concept

Starta anmälan här genom att klicka på "Betala anmälningsavgift":

https://www.fishy.nu/contest-fishy-tech-live-proof-of-concept

Länken leder till iFiske och betalning sker här:

https://www.ifiske.se/index.php/fiskekort?p=a&page=2&product=3966

Efter erlagd betalning kommer ett kvitto och en plats i tävlingen skapas åt dig och du får en 8-siffrig kod i ett mail från iFiske som du använder för att logga in i appen. Appen laddas ner från App Store (iPhone) eller Play Store (Android). Sök efter "Fishy Live" och ladda hem appen som ges ut av "Fishy Tech Sweden AB". Den är just nu gratis under en testperiod.

Appen och tävlingssystemet heter Fishy LIVE och har utvecklats av Fishytech AB. Ett bolag inriktat på digitala sportfiskeprodukter, samägt av FishEco och iFiske.Dela denna artikel...

   


Kommentarer

7 kommentarer...
Fredrik roddan Radsby skrev...
Tävlingar
Men är de inte Sisse😏.. DU VET.. De vi håller på med i Sverige.. Tävlingar.. Stora som små.. Vem somhelst.. Hit och dit.. CASH eller diplom.. Inga regler.. Vi bara kör?.. Funkade kanske förut.. Ja inte ens då.. Tror de störde fisken kraftigt.. Definitivt på våren.. Men inte ens du kan tro att de kan och kommer hålla med dagens utveckling inom gädd i inte minst abborre fisket!! Trycket är enormt.. De är oreglerade massiva sportfiske tryck och tävlingar konstant ser du inte någon annanstans i Europa... Fullständigt övertygad om att vi försämrar fisket för oss själva och kommande generationer. Hur mår Blekinge? De är miljö sälvklart.. De är yrkesfiske.. Övrigt fisketryck.. men klart att den oreglerade mängden tävlingar och dess storlekar har negativ påverkan på beståndet..
Klockan 13:41, 01 Nov 2020

Fredrik roddan radsby skrev...
Absolut
Visst var jag det..100kr avgift per deltagare.. 15 st var vi första gången 2006..Var ett gott gäng men 2010 när de dök upp sammanlagt 164 Pers så var de bara o lägga ner.. Folk kom ju inte för att fiska.. Var pengar som lockade? Inte Var de bara lägga ner.. 2020 nu och du ser väl hur skiten ser ut..Så jag gnäller av erfarenhet👍
Klockan 11:51, 01 Nov 2020

Christian strand skrev...
Tävling
Fredrik roddan Radsby Du va väl tidig med att styra upp cashtävling i Kalmar! Vet inte om du e rätt person att gnälla😡
Klockan 08:18, 01 Nov 2020

A skrev...
👎
Avskyr fisketävlingar,långt ifrån den verklige naturpersonen, trend som kommer dö när yuppies ifrån sthlm tröttnar vilket blir snart förhoppningsvis så vi slipper folk som skriker "-uppgradering!" Etc, ser ingen verklig kunskap i detta övht.
Klockan 10:52, 31 Okt 2020

Fredrik roddan Radsby skrev...
Suck..
Blev lite stavfel😏 Va vad gör man inte för att exploatera de fria fisket till max.. Locka med pengar o prylar.. Bara en tidsfråga tills myndigheter får upp ögonen för detta och reglering, tillstånd och kontroller av tävlingar kommer.. Är ju inte för intet att man kommer belägga hela ostkusten 2021 med förbud pga av dålig reproduktion och bestånd..
Klockan 17:29, 30 Okt 2020

Fredrik roddan Radsby skrev...
Suck..
Ja vad gör man inte för att exploatera de fria fisket till max.. Locka med pengar o prylar.. Bara en tidsfråga tills myndigheter får upp ögonen för detta och reglerin, tillstånd och kontroller av tävlingar kommer.. Är ju inte för intet att man kommer belägga hela ostkusten 2021 pga av dålig reproduktion och bestånd..
Klockan 17:20, 30 Okt 2020

Robin thysell skrev...
Funkar ej
Hej jag har betalat och följt anvisningarna, jag har fått en kod men den funkar ej? Gör jag nåt fel?
Klockan 13:23, 30 Okt 2020

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 166 Nästa SistaCamp Mayfly Norrefors - ett förstklassigt regnbågsvatten!

Camp Mayfly Norrefors - ett förstklassigt regnbågsvatten!

Fluga Peter Svensson, Gälgreppet, har varit på besök i flugfiskeparadiset Norrefors! Hur det gick och andra tankar finns på bloggen...

Inga kommentarer
Dag två av KinnekulleOnline öppnar bra!

Dag två av KinnekulleOnline öppnar bra!

Tävling Dag två av KinnekulleOnline har börjat och det med besked! Vänern och dess laxar är på bra humör och flera fiskar över 100 cm har landats!

Inga kommentarer
Krönika av Anders Stridh - Nya annorlunda tider

Krönika av Anders Stridh - Nya annorlunda tider

Notiser Ny krönikör på Sportfiskarnas hemsida, Anders Stridh! Anders delar med sig av sitt fiske, tankar kring livet och annat...

Inga kommentarer
Anmäl dig till Norrlandsgäddan 1 och 2 nu!

Anmäl dig till Norrlandsgäddan 1 och 2 nu!

Tävling Nu har portarna öppnat för två nya tävlingar i Swedish Pike League, Norrlandsgäddan 1 & 2. Speciellt framtagna för att öka möjligheten för gäddfiskelag i norra Sverige att få tillgång till fler SM-kval och SPL-tävlingar...

Inga kommentarer
Kayakstore Online Battle - Live just nu!

Kayakstore Online Battle - Live just nu!

Tävling Femtio anmälda kajakfiskare är just nu ute på vattnet och tävlar! Under lördagen sänder Kayakstore live så ni kan följa resultaten från studion och även följa med ut på sjön!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.