+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Håll i - håll ut!
Vi måste ta till vara det växande intresset för sportfisket uppmanar förbundsordförande Joakim Ollén.
Fotograf: Knuts Conny

Håll i - håll ut!

Det märkliga året 2020 går mot sitt slut. Vissa vill stryka året helt i sin kalender och det kan man ha förståelse för. Men mitt i eländet med pandemin och de ekonomiska problem som den medfört finns ändå ljuspunkter. Läs förbundsordföranden Joakim Olléns ledare från kommande nummer av Svenskt Fiske.

En sådan är ett rekordstort intresse för att sportfiska! Redan tidigt i våras var vi tydliga från Sportfiskarna med att sportfiske verkligen är en av de aktiviteter man kan ägna sig åt, även när man ska hålla avstånd. Att det skulle bli en så kraftig boom för vår sport kunde dock knappast någon ana.

Nu har vi en stor utmaning i att bygga vidare på det intresse och den entusiasm som skapats för sportfiske. I hela vår planering för 2021 måste vi väga in hur vi bäst ska kunna ta vara på engagemanget bland ungdomar och äldre, kvinnor och män, storstadsbor och folk i glesbygd...

Läs mer här -> Sportfiskarna
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaIsarna lägger sig - Många nya fiskar i Swedish Ice Pike Open!

Isarna lägger sig - Många nya fiskar i Swedish Ice Pike Open!

Tävling Det märks att isen sakta men säkert intar våra sjöar, SIPO bara växer! Alla helgens anmälningar har nu gåtts igenom och registrerats...

Inga kommentarer
Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - Montera sjösättningsdäck!

Båtbyggarprojektet Tiny boat Sweden - Montera sjösättningsdäck!

Notiser Emil Jonsson filmar sitt båtbyggarprojekt Tiny Boat Sweden! I del ett på Youtube får båten nya smarta sjösättningsdäck!

Inga kommentarer
Mellansjön stängd för fiske på öppet vatten!

Mellansjön stängd för fiske på öppet vatten!

Vinter Sportfiskarnas put and take-sjö på Värmdö är nu stängd på grund av isläggning. Om isläget tillåter öppnas sjön senare för isfiske...

Inga kommentarer
Kung Tommy allt närmare svenska rekordet!

Kung Tommy allt närmare svenska rekordet!

Vertikalfiske Tommy Blomander öppnade fiskeåret på ett helt fantastiskt sätt! Från kajaken har han fångat ytterligare två otroliga gösar!

Inga kommentarer
Miljömålsberedningen kritisk till fiskeriförvaltningen!

Miljömålsberedningen kritisk till fiskeriförvaltningen!

Eko/ Miljö Miljömålsberedningen presenterar ett ambitiöst och kraftfullt helhetsgrepp om havsmiljöpolitiken i och med sitt betänkande "Havet och människan" säger Sportfiskarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.