+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Normark rekryterar Social Media- och Marketing Manager!
Normark rekryterar Social Media- och Marketing Manager!
Fotograf: Privat

Normark rekryterar Social Media- och Marketing Manager!

Från årsskiftet förstärker Normark Scandinavia AB sin svenska organisation med en Social Media- och Marketing Manager.

Detta som ett led i att öka kommunikationen med både butiker och slutkonsumenter.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Morgan ”Mogge” Lewin som Social Media och Marketing Manager. Mogge har en mycket lång och gedigen erfarenhet både när det kommer till marknadsföring, och sportfiske, säger Jesper Norell, Division Manager för sportfisket på Normark.
Morgan kommer närmast från en tjänst som marknadschef i bokbranschen, och har under de senaste åren varit en del av det svenska Rapala Proguide-teamet.

– Jag är oerhört stolt och glad att få arbeta med de absolut bästa och mest respekterade varumärkena i branschen, säger Mogge.

– Det ska bli otroligt kul att få vara med och driva kommunikation och marknadsföring Framåt, och samtidigt ha tät kontakt med både butiker och slutkunder. Att få chansen att kombinera arbetet med min stora passion i livet, sportfisket, känns fantastiskt.

Mogge Lewin tillträder sin tjänst i januari 2021.

För mer information kontakta: Jesper Norell, Division Manager, Normark Scandinavia AB jesper@normark.se +46 70 6389889

Om Normark och Rapala-koncernen Normark Scandinavia AB är en ledande distributör av sportfiske och utelivsprodukter. Vi arbetar med flera av världens mest kända varumärken inom dessa segment t.ex. Rapala, Storm, Sufix, VMC, 13 Fishing, Plano med flera. Rapala VMC är en ledande tillverkare och distributör av fiskebeten och krok. Koncernen distribuerar egna samt andras produkter genom egna distributionsnät i USA och Kanada, Europa, Japan och Sydamerika.

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 155 Nästa SistaSå fiskar du Buster Jerk - Jan O tipsar!

Så fiskar du Buster Jerk - Jan O tipsar!

Magazinet Jan Olsson är FishEcos och MagazineFishEcos chefredaktör, hängiven gäddfiskare och har alltid med sig en eller flera Buster Jerks på fiske. Här tipsar Jan O om hur han når framgång med Bustern, favoritfärger...

Inga kommentarer
Upp till 12.000 i böter för catch and release bild?

Upp till 12.000 i böter för catch and release bild?

Notiser Det händer grejer i vårt grannland Norge! För inte så länge sedan antogs en ny lag i Stortinget som avsiktligt eller oavsiktligt gör det lite vanskligt för norska sportfiskare...

1 kommentar
Black Week erbjudanden hos Borgs Motor!

Black Week erbjudanden hos Borgs Motor!

Press/ reklam Dax för Black week erbjudanden hos Borgs Motor mellan den 23-29 november! Kanonerbjudande på Meritsun lithium LIfePo4 batterier...

Inga kommentarer
Historien om ett av världens bästa gäddbeten!

Historien om ett av världens bästa gäddbeten!

Magazinet Buster Jerk! Ett av världens bästa gäddbeten! Här hittar du hela historien om hur det blev till, hur du fiskar det och vad proffsen väljer för färger och mycket mycket mer!

Inga kommentarer
Oskar Wilnersson gör det igen - abborre över båda drömgränserna!

Oskar Wilnersson gör det igen - abborre över båda drömgränserna!

Spinn Oskar Wilnersson är utan tvivel en av Sveriges skickligaste abborrfiskare! Nu kan han bocka av ännu en drömabborre över båda drömgränserna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.