+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Normark rekryterar Social Media- och Marketing Manager!
Normark rekryterar Social Media- och Marketing Manager!
Fotograf: Privat

Normark rekryterar Social Media- och Marketing Manager!

Från årsskiftet förstärker Normark Scandinavia AB sin svenska organisation med en Social Media- och Marketing Manager.

Detta som ett led i att öka kommunikationen med både butiker och slutkonsumenter.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Morgan ”Mogge” Lewin som Social Media och Marketing Manager. Mogge har en mycket lång och gedigen erfarenhet både när det kommer till marknadsföring, och sportfiske, säger Jesper Norell, Division Manager för sportfisket på Normark.
Morgan kommer närmast från en tjänst som marknadschef i bokbranschen, och har under de senaste åren varit en del av det svenska Rapala Proguide-teamet.

– Jag är oerhört stolt och glad att få arbeta med de absolut bästa och mest respekterade varumärkena i branschen, säger Mogge.

– Det ska bli otroligt kul att få vara med och driva kommunikation och marknadsföring Framåt, och samtidigt ha tät kontakt med både butiker och slutkunder. Att få chansen att kombinera arbetet med min stora passion i livet, sportfisket, känns fantastiskt.

Mogge Lewin tillträder sin tjänst i januari 2021.

För mer information kontakta: Jesper Norell, Division Manager, Normark Scandinavia AB jesper@normark.se +46 70 6389889

Om Normark och Rapala-koncernen Normark Scandinavia AB är en ledande distributör av sportfiske och utelivsprodukter. Vi arbetar med flera av världens mest kända varumärken inom dessa segment t.ex. Rapala, Storm, Sufix, VMC, 13 Fishing, Plano med flera. Rapala VMC är en ledande tillverkare och distributör av fiskebeten och krok. Koncernen distribuerar egna samt andras produkter genom egna distributionsnät i USA och Kanada, Europa, Japan och Sydamerika.

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 166 Nästa SistaCamp Mayfly Norrefors - ett förstklassigt regnbågsvatten!

Camp Mayfly Norrefors - ett förstklassigt regnbågsvatten!

Fluga Peter Svensson, Gälgreppet, har varit på besök i flugfiskeparadiset Norrefors! Hur det gick och andra tankar finns på bloggen...

Inga kommentarer
Dag två av KinnekulleOnline öppnar bra!

Dag två av KinnekulleOnline öppnar bra!

Tävling Dag två av KinnekulleOnline har börjat och det med besked! Vänern och dess laxar är på bra humör och flera fiskar över 100 cm har landats!

Inga kommentarer
Krönika av Anders Stridh - Nya annorlunda tider

Krönika av Anders Stridh - Nya annorlunda tider

Notiser Ny krönikör på Sportfiskarnas hemsida, Anders Stridh! Anders delar med sig av sitt fiske, tankar kring livet och annat...

Inga kommentarer
Anmäl dig till Norrlandsgäddan 1 och 2 nu!

Anmäl dig till Norrlandsgäddan 1 och 2 nu!

Tävling Nu har portarna öppnat för två nya tävlingar i Swedish Pike League, Norrlandsgäddan 1 & 2. Speciellt framtagna för att öka möjligheten för gäddfiskelag i norra Sverige att få tillgång till fler SM-kval och SPL-tävlingar...

Inga kommentarer
Kayakstore Online Battle - Live just nu!

Kayakstore Online Battle - Live just nu!

Tävling Femtio anmälda kajakfiskare är just nu ute på vattnet och tävlar! Under lördagen sänder Kayakstore live så ni kan följa resultaten från studion och även följa med ut på sjön!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.