+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!
Nya Hummibird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!
Fotograf: Comstedt

Nya Humminbird APEX - exceptionell ekolodsprestanda!

Humminbird tar nu steget att erbjuda avancerade multifunktionsskärmar med siktet inställt på nätverksfunktioner och exceptionell ekolodsprestanda. Nya APEX serien finns i tre storlekar 13, 16 och 19 som är Humminbirds största skärm någonsin. De har kristallklara 1920x1080 full HD skärmar och Dual Core processorer som ger en upplevelse med hög detaljrikedom och snabb respons.

Cross Touch interface med både touchskärm och knappsats ger användaren bästa möjliga kontroll och användarvänlighet. APEX kraftfulla processor ger snabbhet i varje kommando och styrs direkt på touch skärmen eller med knapparna, samtliga funktioner kan styras med touch eller knapp. Möjligheterna att anpassa skärmen är många, att skapa egna vyer och anpassa data som visas är enkelt och ger användaren en översikt på det som är viktigt för varje situation.

Full-HD skärmarna med 1920x1080 upplösning i 16:9 format och 1500nit ger en ljusstark och kristallklar bild med hög detaljrikedom. APEX kan monteras på bygel eller infälld i panel, infällning kräver ingen infällningssats då det finns skruvmonteringshål i varje hörn med täckbricka för att dölja skruvarna.

APEX är det mest avancerade ekolod som Humminbird någonsin presenterat och har dubbla anslutningar för ekolodsgivare:

  • En port är dedikerad för 2D chirp med Airmar ID och upp till 2kW effekt utan användning av separat blackbox. APEX justerar och anpassar sig efter ansluten givare automatiskt. Idealiskt för havs fiskare som vill ut på de stora djupen.
  • Den andra porten är för Dual Spectrum Chirp ekolod, Mega Down Imaging+ och Mega Side Imaging+ samt Mega 360. Humminbirds Mega Imaging+ teknologi är känd för sin höga detaljrikedom och ett populärt verktyg för att hitta fisk och identifiera strukturer på botten.

Nätverks- och One-Boat network möjligheterna i APEX multifunktionsskärmar är många:

  • Dubbla Ethernet portar för nätverk med APEX och SOLIX samt Humminbird Chirp radar och Minn Kota i-Pilot Link trollingmotorer samt framtida ekolodsteknologier.
  • NMEA 0183 port för extern GPS antenn och NMEA 0183 utrustning som till exempel autopilot, VHF och AIS.
  • NMEA 2000 nätverk med Fusion stereo, Czone digital switching, autopilot, VHF och AIS samt presentation av all NMEA 2000 data tillgängligt i nätverket.
  • Bluetooth för kommunikation med trådlösfjärrkontroll, Minn Kota Talon och Raptor grundvattenankare, Cannon Optimum djupriggar samt telefoner för att visa notiser och kommunikation med Humminbird FishSmart app.
  • WiFi för Navionics plotter sync.
  • HDMI in och ut för anslutning till videoinput och externa skärmar.

APEX är kompatibel med Navionics sjökort och har Autochart Live för att skapa egna djupkartor för att kunna kartlägga botten mer detaljerat i både hav och sjöar. Skapade djupkartor i sjöar kan delas med andra användare genom Autochart Live share där man även kan få tillgång till andras loggningar.

APEX kommer till Sverige i januari 2021 och kan köpas inklusive eller exklusive ekolodsgivare.

Humminbird APEX
Ca.pris från 49 995,- till 73 995,- inkl.moms

Läs mer om APEX
https://www.comstedt.se/innovativ-teknik/humminbird/apex

 

Om företaget Comstedt:
Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 110 miljoner med 20 anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som:
Dometic (tidigare Seastar Solutions), Lewmar, Jabsco, Rule, Maestrini, Lectrotab, CombiLock, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, Fell Marine, Shakespeare, Veethree, TBS electronics, SmartPlug, Oceanflex och Vesper Marine.

 

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt

e-mail: mats@comstedt.se

+46 31 775 65 21

+46 708 42 03 90

 

Jan Comstedt AB

Traneredsvägen 112

SE-426 53 Västra Frölunda

+46 31 775 65 30

+46 31 24 53 17

www.comstedt.se
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaTre kvällar om fiske- och naturturism - En del av förstudieprojektet Naturturism Rönne å och Ringsjöarna!

Tre kvällar om fiske- och naturturism - En del av förstudieprojektet Naturturism Rönne å och Ringsjöarna!

Notiser Under tre måndagskvällar i januari och februari bjuds på digitala föreläsningar där vi tillsammans får inspireras och lära oss mer om natur-och fisketurism...

Inga kommentarer
Isfisket lockar - men ta inga risker på isen!

Isfisket lockar - men ta inga risker på isen!

Vinter När isen kommer, förbered dig för fiske på ett säkert sätt! Här finns råd från Sportfiskarna för säkert isfiske...

Inga kommentarer
Årets SPL-liga närmar sig - nitton tävlingar klara!

Årets SPL-liga närmar sig - nitton tävlingar klara!

Tävling Uppdatering av läget! I skrivande stund har vi totalt 19 deltävlingar klara för SPL och SM-kval 2021. Målet är minst 20...

Inga kommentarer
Hjälmargösen kartläggas i unikt projekt!

Hjälmargösen kartläggas i unikt projekt!

Eko/ Miljö Gösen får forskarnas uppmärksamhet i nytt märkningsprojekt! Totalt 90 gösar märks i Hjälmaren för ökade kunskaper kring förvaltning av arten...

Inga kommentarer
One Year 2 Muskies - avsnitt fem och sex!

One Year 2 Muskies - avsnitt fem och sex!

Notiser Då var det dax för de två sista avsnitten i One Year 2 Muskies, Svartzonker i USA på jakt efter gröna urstarka muskies...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.