+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Förvandla displayen på din Raymarine Element HV Sonar/GPS till den ultimata isfiskemaskinen!
Förvandla displayen på din Raymarine Element HV Sonar/GPS till den ultimata isfiskemaskinen!
Fotograf: Privat

Förvandla displayen på din Raymarine Element HV Sonar/GPS till den ultimata isfiskemaskinen!

Uppdateringen av operativsystemet LightHouse Sport öppnar upp för kraftfulla nya isfiskefunktioner. Med Element isfiskepaket blir det bärbart och allt-i-ett

Isen kanske har stoppat en del fiskare i norr från att nå sina favoritvatten, men inte den skara som gillar isen och tar sig dit till fots, med fyrhjuling eller med snöskoter. Fisket tar aldrig slut för detta seglivade släkte. Och för dem som redan på öppet vatten har upptäckt Raymarines kraftfulla CHIRP ekolod/GPS-displayer från Element HV-serien, behöver det smarta fisket inte upphöra när isen lägger sig.

Tack vare Raymarines senaste kostnadsfria programvaruuppdatering för LightHouse Sport operativsystem (v3.10.10) får Raymarine Element HV-ägare tillgång till särskilda profiler och inställningar som är framtagna för att hjälpa isfiskare till bättre fiskelycka och till ett roligare fiske. Och när programvaran har uppdaterats ger Raymarine Element isfiskepaket allt som behövs för att du ska kunna utnyttja Elements kraftfulla funktioner på isen – eller någon annanstans där en helt bärbar, allt-i-ett ekolod/GPS-lösning är ett måste.

Kraftfulla isfiskefunktioner

LightHouse Sport v3.10.10 låser upp ett specialanpassat användargränssnitt för isfiske som ger snabb tillgång till viktiga isfiskefunktioner, inklusive Radial (flasher), A-Scope, Trail (map) & Radial, och Trail & A-Scope. Naturligtvis finns den högfrekventa CHIRP-ekolodsvyn också.

Tack vare den radiella ekolodsvyn (med blink), en favorit bland både isfiskare och många fritidsfiskare som fiskar med vertikal visning, får man en bild i realtid av hela vattenpelaren, ser bottnen, exakt djup för drag eller bete och exakt djup när fisken korsar ekolodsstrålen, och fiskare kan justera djupet för sitt drag och sin visning för att locka fisken att nappa.

A-Scope visar samma viktiga information i realtid på ett annat sätt, det visar djupet/platsen för ekolodsekon (fisk och bete), liksom den exakta bredden på givarstrålen på bottnen och dess relativa bredd genom hela vattenpelaren. A-Scope-vyn är särskilt användbar när det gäller att avgöra om en fisk befinner sig direkt under hålet eller vid sidan av.

Med Trail (map)-vyer kan fiskaren se sin exakta position i förhållande till djupkonturer, struktur, täckning, waypoints eller andra detaljerade funktioner som det installerade kartkortet ger. Den visar också deras spår, eller förflyttning mellan olika platser.

Element isfiskepaket

Det bärbara paketet med sin vattentäta väska med kraftig bottenplatta, utformad just för 7-tumsdisplayen för Raymarines Element HV ekolod/GPS, klarar de tuffaste förhållanden. Rejäla fickor med gott om plats för fiskegrejer, och de inbyggda spöhållarna gör det lättare för isfiskare att ta med hela utrustningen och hålla ordning på den. I Element isfiskepaket ingår ett laddningsbart 12V/7Ah batteri, laddare och högfrekvent CHIRP CPT-S isfiskegivare med flöte. Det levereras förborrad och redo att förvandla alla 7-tums Element HV till det ultimata, bärbara isfiskepaketet, allt-i-ett.

Element isfiskepaket, funktioner

I paketet ingår en vattentät väska, 12V/7Ah batteri med internationell laddare, bottenplatta, CPT-S isgivare med flöte och klämmor

Den högfrekventa CHIRP CPT-S isgivaren målsöker bete och fisk till ett djup på 274 m

Kraftig vattentät väska med lock som stannar uppe så att skärmen kan ses

Förborrad för montering av 7" Raymarine Element HV (Element HV, ingår ej)

Extra plats för diverse fiskegrejer och inbyggda spöhållare så att all utrustning får plats

Listpris: 2´490kr

Om du redan äger en kraftfull Element HV ekolod/GPS-display kan du nu äga isen också. Här får du veta mer

Uppdatera till den senaste versionen av operativsystemet LightHouse Sport här och lås upp i fiskefunktionerna i Element ekolod/GPS-displayen.

 

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.comDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaSportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Sportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Mässor Tillsammans med Sportfiskarna i Jämtland-Härjedalen anordnar Studiefrämjandet Mitt två digitala föreläsningar för dig som är fiskeintresserad...

Inga kommentarer
Leker abborren i Malmö hamn?

Leker abborren i Malmö hamn?

Eko/ Miljö Den frågan har Sportfiskarna tillsammans med Marint Kunskapscenter i Malmö försökt få svar på genom att lägga ut julgranar i en av Malmös hamnar...

Inga kommentarer
Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Spinn Gösar är vackra! Den här flotta SuperSizegösen har kanske lite extra vackra proportioner och färg! Fångad på pelagiskt spinnfiske av Marcus Olsson från Falkenberg!

Inga kommentarer
Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Notiser Under påsklovet arrangerade Sportfiskarna i ett nära samarbete med Jaktia Visby, Vision Fly Fishing och Abu Garcia en havsöringsdag för barn och ungdomar på Gotland...

Inga kommentarer
Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Press/ reklam Inte missa avsnitt tre av Predator Fight! Tävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra team i gädda, gös och abborre! Ett riktigt spännande avsnitt!!!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.