+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sveriges största utomhusmässa inom jakt och outdoor flyttar till Skokloster!
Sveriges största utomhusmässa inom jakt och outdoor flyttar till Skokloster!
Fotograf: Privat

Sveriges största utomhusmässa inom jakt och outdoor flyttar till Skokloster!

Swedish Game Fair är Sveriges största utomhusmässa inom jakt, fiske och outdoor. Tullgarns Slott har varit värd för Swedish Game Fair under 18 år, men nu är det dags att ta nästa steg och flytta till en ny slottsmiljö – Skokloster i Håbo kommun.

- För varje år har mässan växt och nu behöver vi större utrymmen med bättre infrastruktur. Därför flyttar vi till Skokloster, säger Torbjörn Larsson.

Tullgarns slott gav oss stora möjligheter att under lång tid både starta och utveckla vår Game Fair i rätt miljö och med rätt förutsättningar. Skokloster befinner sig mitt i Sveriges mässkluster där t ex både Kista, det nya mässområdet Scandinavian Xpo och Arlanda finns inom 30 minuter. Med Skokloster kommer Swedish Game Fair att kunna utveckla mässans aktiviteter och shower – vilket ska göra mässan än mer attraktiv för besökarna.

- Vi är stolta över att Swedish Game Fair har valt att etablera sin mässa i Håbo. Mässan kommer att bidra positivt till vårt näringsliv och det kommer vi att stötta säger Liselott Grahn Elg, Kommunalråd och Mattias Jonsgården, kommundirektör, Håbo kommun.

Med sin unika anläggning, i hjärtat av Mälardalen, har Skokloster stora möjligheter att skapa evenemang utöver det vanliga. Med camping, hotell, restauranger och ett av Europas främsta barockslott i direkt anslutning till Mälaren är Skokloster en exceptionellt bra plats för ett arrangemang av Swedish Game Fairs storlek.

- Satsningen tillsammans med Swedish Game Fair ligger precis i linje med vår ambitiösa utveckling av Skokloster. Vi har skapat en unik evenmangsplattform som få har och är enormt stolta över samarbetet med Swedish Game Fair, säger Fredrik von Essen, ägare av Skokloster Gods.

Kontakt Torbjörn Larsson
torbjorn.larsson@nortuna.se
0708-18 81 00

Mattias Jonsgården
mattias.jonsgarden@habo.se
0171-464 375

Fredrik von Essen
fredrik@skokloster.se
073-688 92 21

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaSportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Sportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Mässor Tillsammans med Sportfiskarna i Jämtland-Härjedalen anordnar Studiefrämjandet Mitt två digitala föreläsningar för dig som är fiskeintresserad...

Inga kommentarer
Leker abborren i Malmö hamn?

Leker abborren i Malmö hamn?

Eko/ Miljö Den frågan har Sportfiskarna tillsammans med Marint Kunskapscenter i Malmö försökt få svar på genom att lägga ut julgranar i en av Malmös hamnar...

Inga kommentarer
Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Spinn Gösar är vackra! Den här flotta SuperSizegösen har kanske lite extra vackra proportioner och färg! Fångad på pelagiskt spinnfiske av Marcus Olsson från Falkenberg!

Inga kommentarer
Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Notiser Under påsklovet arrangerade Sportfiskarna i ett nära samarbete med Jaktia Visby, Vision Fly Fishing och Abu Garcia en havsöringsdag för barn och ungdomar på Gotland...

Inga kommentarer
Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Press/ reklam Inte missa avsnitt tre av Predator Fight! Tävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra team i gädda, gös och abborre! Ett riktigt spännande avsnitt!!!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.