+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
MiljonAbborren - En miljon kronor till den som tar nytt svenskt rekord på abborre!
Miljonabborren - En miljon kronor till den som tar nytt svenska rekord på abborre!
Fotograf: Privat

MiljonAbborren - En miljon kronor till den som tar nytt svenskt rekord på abborre!

Sportfiskekedjan Interfiske utlyser under 2021 sin utmaning Miljonrekordet. Miljonrekordet innebär att den sportfiskare som under 2021 sätter ett nytt godkänt svenskt rekord på abborre där fisken är fångad på bete från Armada Tackle erhåller EN MILJON KRONOR från Interfiske-/Interjaktkedjan.

Jens Olsson är verksamhetschef för kedjan och han är stolt över att presentera tävlingen;

- Abborfisket har aldrig varit hetare än nu. Det är så kul att få berätta om tävlingen som är något helt nytt för vår bransch. Att som sportfiskare veta att möjligheten finns till en miljonvinst är ju jättehäftigt. Det har aldrig fångats så många +2 kg abborrar som nu, så en rekordfångst under det kommande året känns inte helt omöjligt.

Det nuvarande rekordet innehas av Gary Wickins, 3 150 gram 1985. För att godkännas som svenskt rekord skall fisken styrkas enligt Sportfiskarnas regelverk och rekordet även godkännas av Sportfiskarna.

Jens berättar att fullständiga regler kommer presenteras på kedjans hemsida och hoppas att hela sportfiske-Sverige väljer att testa lyckan med Armada Tackle-beten.

Sportfisket har exploderat i Sverige de senaste åren. Enligt HaV / SCBs statistik ägnade sig 1,6 miljoner personer åt fritidsfiske under 2019 och antalet fiskedagar var hela 12,7 miljoner. Armada Tackle erbjuder abborrebeten som passar de flesta fiskemetoder.

Oavsett om du vill trolla upp din rekordfisk, spinfiska med jigg, spinnare eller använda moderna abborrewobbler så hittar du kvalitetsbeten som ger möjlighet till abborre-rekordet. Regler till utmaningen Miljonabborren och vart den äger rum finns på www.interfiske.com/miljonabborren

Armada Tackle produkter hittar du hos din Interfiske- eller Interjaktbutik. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För mer information kontakta:
Jens Olsson, Verksamhetschef Interfiske jens.o@interjakt.com +46 76 136 06 70 F


Manfred Isberg, Kommunikationsansvarig Interjakt Group Scandinavia manfred.isberg@interjakt.com +46 70 716 13 31


Om Interjakt Interjakt Group Scandinavia är Nordens största fackhandelskedja inom jakt och fiske med butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget drivs av passionerade medarbetare som vet vilken utrustning som krävs för att din jakt- och fiskedag ska bli lyckad.
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

2 kommentarer...
Olof skrev...
Mm
Finnar på ryggfenan kan vara en indikation på anaborra steroider.
Klockan 10:06, 24 Dec 2020

Stefan skrev...
Suck..
En sån jättesumma kommer bara att leda till fusk. Folk skitar ju ner sig för betydligt mindre pengar.
Klockan 15:39, 23 Dec 2020

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 159 Nästa SistaTre kvällar om fiske- och naturturism - En del av förstudieprojektet Naturturism Rönne å och Ringsjöarna!

Tre kvällar om fiske- och naturturism - En del av förstudieprojektet Naturturism Rönne å och Ringsjöarna!

Notiser Under tre måndagskvällar i januari och februari bjuds på digitala föreläsningar där vi tillsammans får inspireras och lära oss mer om natur-och fisketurism...

Inga kommentarer
Isfisket lockar - men ta inga risker på isen!

Isfisket lockar - men ta inga risker på isen!

Vinter När isen kommer, förbered dig för fiske på ett säkert sätt! Här finns råd från Sportfiskarna för säkert isfiske...

Inga kommentarer
Årets SPL-liga närmar sig - nitton tävlingar klara!

Årets SPL-liga närmar sig - nitton tävlingar klara!

Tävling Uppdatering av läget! I skrivande stund har vi totalt 19 deltävlingar klara för SPL och SM-kval 2021. Målet är minst 20...

Inga kommentarer
Hjälmargösen kartläggas i unikt projekt!

Hjälmargösen kartläggas i unikt projekt!

Eko/ Miljö Gösen får forskarnas uppmärksamhet i nytt märkningsprojekt! Totalt 90 gösar märks i Hjälmaren för ökade kunskaper kring förvaltning av arten...

Inga kommentarer
One Year 2 Muskies - avsnitt fem och sex!

One Year 2 Muskies - avsnitt fem och sex!

Notiser Då var det dax för de två sista avsnitten i One Year 2 Muskies, Svartzonker i USA på jakt efter gröna urstarka muskies...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.