+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Årets första riiiktigt stora gädda kom direkt!
Årets första riiiktigt stora gädda kom direkt!
Fotograf: Privat

Årets första riiiktigt stora gädda kom direkt!

Senad Alkovic från Malmö kommer nog aldrig att glömma den 1:a januari 2021! Under årets första havsöringsfiske fick han ett brutalt hugg!

Efter närmare 40 minuters drillande av vad han först trodde var en laxbesa kom denna fantastiska gädda upp! Hela 16500 gram tung, vägd och sedan returnerad! Det är faktiskt en bedrift att via ett klass 7-spö och 0,28 tafs landa en sådan här fisk! Stort grattis Senad, även om det inte var fisken som skulle nappa!

//FishEco
Dela denna artikel...

   


Kommentarer

3 kommentarer...
Olof Edman skrev...
Har ni frågat fångstmannen?
Hej Jan! Nej men det är en stor snackis i olika forum. Och hanns kompis som (Marcus Lundberg) som tillråga på allt är tillsynsman på platsen fisken fångades var där och många andra som var där har bekräftat att det är en felkrokad fisk. Men men klart ni inte kan veta allt. och ni är ju inte ensamma om att lagt ut den där bilden som en dröm fångst. På en förövrigt jätte tjusig fisk. Men sjukt pinsamt att han som fångat den inte sagt att den var felkrokad.
Klockan 18:22, 04 Jan 2021

Jan Olsson skrev...
Olof
Hej Olof, hur vet vi och än mer intressant, hur vet du, att fisken är felkrokad? Var det du som håvade?
Klockan 09:30, 04 Jan 2021

Olof Edman skrev...
Pinsamt!
Pinsamt att ni lägger upp en bild på en felkrokad fisk och dessutom skriver att den nappade. Men det verkar vara en ny obehaglig trend att folk stoltserar med felkrokad fisk. Ni var dock dem sista jag trodde skulle gå med på sådant skit
Klockan 06:57, 04 Jan 2021

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaSportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Sportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Mässor Tillsammans med Sportfiskarna i Jämtland-Härjedalen anordnar Studiefrämjandet Mitt två digitala föreläsningar för dig som är fiskeintresserad...

Inga kommentarer
Leker abborren i Malmö hamn?

Leker abborren i Malmö hamn?

Eko/ Miljö Den frågan har Sportfiskarna tillsammans med Marint Kunskapscenter i Malmö försökt få svar på genom att lägga ut julgranar i en av Malmös hamnar...

Inga kommentarer
Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Spinn Gösar är vackra! Den här flotta SuperSizegösen har kanske lite extra vackra proportioner och färg! Fångad på pelagiskt spinnfiske av Marcus Olsson från Falkenberg!

Inga kommentarer
Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Notiser Under påsklovet arrangerade Sportfiskarna i ett nära samarbete med Jaktia Visby, Vision Fly Fishing och Abu Garcia en havsöringsdag för barn och ungdomar på Gotland...

Inga kommentarer
Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Press/ reklam Inte missa avsnitt tre av Predator Fight! Tävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra team i gädda, gös och abborre! Ett riktigt spännande avsnitt!!!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.