+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Fiskesugen - Boka premiärpaketet i Mörrumsån!
Stor fisk går tillbaka i magiska Mörrumsån!
Fotograf: Privat

Fiskesugen - Boka premiärpaketet i Mörrumsån!

Två månader kvar till säsongen startar den 27 mars, vi vet att nu börjar det krypa i fingrarna av fiskesug hos många. Att fiska på en premiär i Mörrumsån är en klassiker och ett fint sätt att starta lax och havsöringssäsongen på. Varför inte göra det tillsammans med oss under premiärhelgen. Det finns fortfarande kvar platser det populära fiskepaketet ” Fiskepremiär i Mörrumsån” 

På paketet finns det totalt 6 platser. För att detta ska kunna genomföras på ett säkert sätt under pågående pandemi har vi vidtaget ett antal åtgärder. Alla deltagare har sitt eget rum, handsprit finns att tillgå på varje rum. Alla måltider äter vi tillsammans gör vi med det avstånd som krävs av våra myndigheter. Munskydd kommer att finns på plats till den som önskar. Alla deltagare kommer även att få en mindre behållare med handsprit som kan medföras under hela helgen. Vi kommer till största delen vistas utomhus förutom under måltiderna. Guiderna som finns med under helgen kommer att säkerställa att er vistelse blir så säker som möjligt. Paket har dessutom fri avbokning.

Ni anländer redan dagen innan premiären. Vi äter en god middag tillsammans på Restaurang Kronolaxen under kvällen. Här blir det mycket snack om helgens fiske och en och annan mer eller mindre sann fiskehistoria. Trevligt är bara förnamnet på denna kväll.

Premiärdagen börjar vi med en lyxig frukost i Laxens Hus utställning med en panoramavy ut mot ån som utsikt. Klockan 09.00 skjuts det traditionsenliga kanonskottet som markerar att säsongen 2021 är i gång. Självklart får alla deltagarna i detta paket tillgång till ”dom bästa ställena” när skottet skjuts.

Ni fiskar tillsammans med guiderna under hela lördagen och söndagen. Det är framförallt utvandrande fisk vi fiskar på men det finns stora chanser att även fånga nystigen havsöring, framförallt på dom södra bitarna i ”poolområdet”

Vad ingår? Boende, fiskekort på samtliga av Kronolaxfiskets sträckor, alla måltider och fika, 2 guider bistår från morgon till kväll. Dessutom ser vi till att det blir en minnesvärd helg med många skratt och förhoppningsvis en fisk på kroken också. 

För bokning och mer information, klicka härDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaKung Tommy Blomander med ny plussare!

Kung Tommy Blomander med ny plussare!

Vertikalfiske Vår egen kung av gösfisket, Tommy Blomander, har lagt ännu en "plussare" till sin redan grymma svit SuperSizegösar!

Inga kommentarer
Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Förstudie om att restaurera utdikad sjö!

Eko/ Miljö Sportfiskarna region syd har nyligen beviljats LOVA-medel från Länsstyrelsen Kronoberg för att undersöka förutsättningarna att återskapa en utdikad grund sjö i Helgeås avrinningsområde...

Inga kommentarer
Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Över båda drömgränserna för Steve McVey!

Spinn Betesbyggaren och redskapsutvecklaren Steve McVey slår till med en magnifik abborre! Hela 50 cm och 2430 gram tung...

Inga kommentarer
Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Pedagogisk fiskevård förbättrade för kustgäddan!

Eko/ Miljö Under en vecka i höstas trotsade skolklasserna på Öregrunds skola både regn och snålblåst för att röja vass vid Kavaröbro i Öregrund. Målet var att skapa en blå bård där gäddorna kan leka under våren...

Inga kommentarer
Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Webinarium om skarv visar på allvarlig situation!

Eko/ Miljö 23 mars arrangerade Sportfiskarna ett digitalt skarvseminarium med särskilt fokus på skarvens predation av havsöring och lax i södra Bottenhavet. Exakt hur stor påverkan skarven har är oklart men lågt räknat försvinner årligen tusentals öring- och laxsmolt ner i skarvmagarna...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.