+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Shallow Svartzonker Tail i plast...
Fotograf: Svartzonker

Shallow Svartzonker Tail i plast...

Nu kommer det en grundgående version av det populära tailbetet i plast från Svartzonker. Det har redan börjat dyka upp i vissa butiker, lagom till att önskelistorna ska postas till tomten. Sedan tidigare så finns det två utförande av plasttailen, en sjunkande som fiskar på 1,5-4 meter och en sakta sjunkande som fiskar 0,5-1,5 meter. Claes annonserade redan när dessa kom ut på marknaden att det skulle komma en grundgående variant senare och nu är den alltså här. Beroende på hemtagning så går den mellan 0,2 till 1 meter djupt. Den kommer i samma fem färger som redan finns för de befintliga tailarna. I februari så kommer det dock att komma tre helt nya färger.

Kolla även in paddlarna som man kan köpa till detta bete för att få en annan gång. Mer information om dessa kan man hitta i denna artikel.

//Fredrik Johansson

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

4 kommentarer...
Fredrik Johansson skrev...
Lacken
Ett tillägg, det har alltså inte varit dålig lack på alla plastmctailar men tydligen har det varit någon sändning där lacken inte har suttit helt som den ska. Alltså har vissa upplevt problem när andra inte har det
Klockan 08:19, 14 Dec 2011

Fredrik Johansson skrev...
Lacken sitter
Claes berättade att tidigare problem med dålig lack nu ska vara åtgärdade och lacken ska sitta. Det går ju bra att reklamera som du säger Mattias men nu ska man förhoppningsvis inte behöva detta.
Klockan 08:17, 14 Dec 2011

Anders skrev...
Inte dåligt på alla
Den plast mctail som inhandades på mässan har inte visat några tacken på dålig lack trotts flitig misshandel, så alla är inte kass.
Klockan 19:15, 08 Dec 2011

Mattias skrev...
Lacken,då?!
Hoppas att han lyckats få till lacken på de nya plastdragen. Mest för hans egen skull! Jag har reklamerat 7st i år. Ur olika "badgar". Hopplöst dåliga! Jag lär tyvärr inte våga köpa fler i plast. Jag älskar Zonker dragen i övrigt och får nog spara ihop till orginalen i stället. Jag har testat de flesta olika färger och fenomenet verkar vara det samma på alla i plast. Färgen släpper i stora flagor efter bara nån timmes användande. Ibland ens utan att man fått fisk på!?! Reklamationsrutinerna är generösa och jag har ju fått byta hela tiden, men jag vill inte ha fler dåliga!
Klockan 11:02, 07 Dec 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 113 Nästa SistaProjekt Skolbäcken igång på Gotland!

Projekt Skolbäcken igång på Gotland!

Eko/ Miljö Sportfiskarnas satsning på fiskevård på skoltid har nu startat även på Gotland där eleverna nu får förbättra för havsöringen i olika åar...

Inga kommentarer
Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Deltävling tre av Gunki Perch Tournament 2018 avgjord!

Tävling Den tredje deltävlingen gick av stapeln i lördags i Nora där Sporting från Örebro var värdbutik. Norasjön visade sig redan från början sin bästa sida när...

Inga kommentarer
Fisketillsynskurs hösten 2018!

Fisketillsynskurs hösten 2018!

Notiser Nu har Österåkers Sportfiskeklubb fastställt hösten omgång av de uppskattade 1-dags fisketillsynskurserna....

Inga kommentarer
Forskningskritiken - Norska laxodlingar hotar räkor!

Forskningskritiken - Norska laxodlingar hotar räkor!

Eko/ Miljö Norsk laxodling i blåsväder igen! Stora mängder blekmedel som används mot laxlus dödar vilda räkor i havet...

Inga kommentarer
Platser kvar på kurs i laxfiske i Forshagaforsen!

Platser kvar på kurs i laxfiske i Forshagaforsen!

Fluga Sportfiskarna tillsammans med Tellis Katsogiannos arrangerar till helgen en exklusiv kurs i laxfiske och flugkastteknik. Anmäl dig snarast!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.