+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Shallow Svartzonker Tail i plast...
Fotograf: Svartzonker

Shallow Svartzonker Tail i plast...

Nu kommer det en grundgående version av det populära tailbetet i plast från Svartzonker. Det har redan börjat dyka upp i vissa butiker, lagom till att önskelistorna ska postas till tomten. Sedan tidigare så finns det två utförande av plasttailen, en sjunkande som fiskar på 1,5-4 meter och en sakta sjunkande som fiskar 0,5-1,5 meter. Claes annonserade redan när dessa kom ut på marknaden att det skulle komma en grundgående variant senare och nu är den alltså här. Beroende på hemtagning så går den mellan 0,2 till 1 meter djupt. Den kommer i samma fem färger som redan finns för de befintliga tailarna. I februari så kommer det dock att komma tre helt nya färger.

Kolla även in paddlarna som man kan köpa till detta bete för att få en annan gång. Mer information om dessa kan man hitta i denna artikel.

//Fredrik Johansson

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

4 kommentarer...
Fredrik Johansson skrev...
Lacken
Ett tillägg, det har alltså inte varit dålig lack på alla plastmctailar men tydligen har det varit någon sändning där lacken inte har suttit helt som den ska. Alltså har vissa upplevt problem när andra inte har det
Klockan 08:19, 14 Dec 2011

Fredrik Johansson skrev...
Lacken sitter
Claes berättade att tidigare problem med dålig lack nu ska vara åtgärdade och lacken ska sitta. Det går ju bra att reklamera som du säger Mattias men nu ska man förhoppningsvis inte behöva detta.
Klockan 08:17, 14 Dec 2011

Anders skrev...
Inte dåligt på alla
Den plast mctail som inhandades på mässan har inte visat några tacken på dålig lack trotts flitig misshandel, så alla är inte kass.
Klockan 19:15, 08 Dec 2011

Mattias skrev...
Lacken,då?!
Hoppas att han lyckats få till lacken på de nya plastdragen. Mest för hans egen skull! Jag har reklamerat 7st i år. Ur olika "badgar". Hopplöst dåliga! Jag lär tyvärr inte våga köpa fler i plast. Jag älskar Zonker dragen i övrigt och får nog spara ihop till orginalen i stället. Jag har testat de flesta olika färger och fenomenet verkar vara det samma på alla i plast. Färgen släpper i stora flagor efter bara nån timmes användande. Ibland ens utan att man fått fisk på!?! Reklamationsrutinerna är generösa och jag har ju fått byta hela tiden, men jag vill inte ha fler dåliga!
Klockan 11:02, 07 Dec 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 111 Nästa SistaGlad Midsommar alla vänner önskar redaktionen!

Glad Midsommar alla vänner önskar redaktionen!

Notiser Vid morgonkaffet kunde 10,6 grader celsius konstateras på termometern. En helt normal midsommar eller varför inte en varm nyårsafton!

Inga kommentarer
De fiskar för miljöns skull!

De fiskar för miljöns skull!

Notiser Nu pågår ett miljö- och integrationsprojekt i Svartbyträsket där tonvis av vitfisk fiskas upp. Syftet är att minska algblomningen och samtidigt hjälpa nyanlända att komma in i samhället...

Inga kommentarer
Abborre över båda drömgränserna för Erik Berglöf!

Abborre över båda drömgränserna för Erik Berglöf!

Spinn Innan lek sökte Erik Berglöf dom riktigt stora abborrarna i Dalarna. Resultatet blev ett fantastiskt fiske med denna makalösa SuperSizeabborre på topp!

Inga kommentarer
World Fishing Day - Sportfiske filmat live i 24 timmar!

World Fishing Day - Sportfiske filmat live i 24 timmar!

Notiser World Fishing Day för första gången någonsin nu på midsommardagen! LIVE i 24 timmar från 24 länder och hela trettio destinationer nu på lördag! Sverige representeras av Matilda Leijon och Louise Arvidsson...

Inga kommentarer
SR - Fiskeskola lär ut hållbart fiske!

SR - Fiskeskola lär ut hållbart fiske!

Eko/ Miljö Fiske är en favorithobby för många. Idag startar Sportfiskarna sin årliga fiskeskola vid Delsjöområdet...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.