+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Shallow Svartzonker Tail i plast...
Fotograf: Svartzonker

Shallow Svartzonker Tail i plast...

Nu kommer det en grundgående version av det populära tailbetet i plast från Svartzonker. Det har redan börjat dyka upp i vissa butiker, lagom till att önskelistorna ska postas till tomten. Sedan tidigare så finns det två utförande av plasttailen, en sjunkande som fiskar på 1,5-4 meter och en sakta sjunkande som fiskar 0,5-1,5 meter. Claes annonserade redan när dessa kom ut på marknaden att det skulle komma en grundgående variant senare och nu är den alltså här. Beroende på hemtagning så går den mellan 0,2 till 1 meter djupt. Den kommer i samma fem färger som redan finns för de befintliga tailarna. I februari så kommer det dock att komma tre helt nya färger.

Kolla även in paddlarna som man kan köpa till detta bete för att få en annan gång. Mer information om dessa kan man hitta i denna artikel.

//Fredrik Johansson

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

4 kommentarer...
Fredrik Johansson skrev...
Lacken
Ett tillägg, det har alltså inte varit dålig lack på alla plastmctailar men tydligen har det varit någon sändning där lacken inte har suttit helt som den ska. Alltså har vissa upplevt problem när andra inte har det
Klockan 08:19, 14 Dec 2011

Fredrik Johansson skrev...
Lacken sitter
Claes berättade att tidigare problem med dålig lack nu ska vara åtgärdade och lacken ska sitta. Det går ju bra att reklamera som du säger Mattias men nu ska man förhoppningsvis inte behöva detta.
Klockan 08:17, 14 Dec 2011

Anders skrev...
Inte dåligt på alla
Den plast mctail som inhandades på mässan har inte visat några tacken på dålig lack trotts flitig misshandel, så alla är inte kass.
Klockan 19:15, 08 Dec 2011

Mattias skrev...
Lacken,då?!
Hoppas att han lyckats få till lacken på de nya plastdragen. Mest för hans egen skull! Jag har reklamerat 7st i år. Ur olika "badgar". Hopplöst dåliga! Jag lär tyvärr inte våga köpa fler i plast. Jag älskar Zonker dragen i övrigt och får nog spara ihop till orginalen i stället. Jag har testat de flesta olika färger och fenomenet verkar vara det samma på alla i plast. Färgen släpper i stora flagor efter bara nån timmes användande. Ibland ens utan att man fått fisk på!?! Reklamationsrutinerna är generösa och jag har ju fått byta hela tiden, men jag vill inte ha fler dåliga!
Klockan 11:02, 07 Dec 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 109 Nästa SistaSportfiskarna - Konstruktiv och framåtsyftande förbundskongress!

Sportfiskarna - Konstruktiv och framåtsyftande förbundskongress!

Notiser Sportfiskarna höll lördag 17 mars förbundskongress i anslutning till Sportfiskemässan i Älvsjö. Det blev bland annat omval på hela förbundsstyrelsen...

Inga kommentarer
Vill du jobba på Mojoboats!

Vill du jobba på Mojoboats!

Notiser Mojoboats behöver förstärkning! Är du deras nya verkstadskille? Ett mångsidigt arbete utlovas i en skön båt- och sportfiskemiljö...

Inga kommentarer
Publikrekord på Sportfiskemässan!

Publikrekord på Sportfiskemässan!

Mässor Besökarna strömmade in på Sportfiskemässan på Stockholmsmässan under hela helgen. Mässan var fylld till bredden med årets nyheter, aktiviteter för barn och vuxna, båtar, tillbehör, betesbyggare, fiskeprofiler...

Inga kommentarer
Läppfisk på rymmen!!!

Läppfisk på rymmen!!!

Eko/ Miljö Svenska importerade snultror som ska äta löss på norska laxar rymmer från norska laxodlingar och blandar sig med norska snultror och hybridiserar...

1 kommentar
Tillsammans med Patagonia åker Älvräddarna på en turné runt om i Sverige!

Tillsammans med Patagonia åker Älvräddarna på en turné runt om i Sverige!

Eko/ Miljö Tillsammans med Patagonia åker Älvräddarna på en turné runt om i Sverige. Syftet är kristallklart, att informera, upplysa och på andra sätt skapa den opinion som kommer att behövas i det fortsatta arbetet för fria vattendrag!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.