+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Gäddpodden - Gädda the movie och ismetetåget över Bält!
Gäddpodden - Gädda the movie och ismetetåget över Bält!
Fotograf: Privat

Gäddpodden - Gädda the movie och ismetetåget över Bält!

Gäddpodden – Nytt avsnitt och även extramaterial. Gäddpodden tillåter sig en förbehållslös hyllning av den främsta svenska fiskefilm som någonsin gjorts – ”Gädda the movie”.

En av filmens upphovsmän – den medieskygge Emil ”Mille” Hjertberg – gästar studion och uppmanas minnas allt det där fina som filmen står för.

Oscar och John reflekterar över en ismetesäsong i vardande och presenterar en framtidslösning av Gäddpodden.

Obs!
Nu kan man stötta Gäddpodden OCH få tillgång till exklusivt extramaterial genom att bli vår Patron via Podbean. För Hela 2 dollar i månaden (cirka 17 kr) utlovar vi varje  månad material för just er Patronsupporters. Ladda ner Podbeanappen eller följ länk i vår bio på Insta.

Extramaterial: Volvo-10:an och svenskismetehistoria (en timme långt avsnitt)
En mix av personlig ismetenostalgi och en tolkning av svensk ismetehistoria. Från en banbrytande artikel av Jörgen Larsson, via 00-talets största svenska ismetegäddor, bonanza på Hornborgasjön och bondska värmländska fiskeäventyr från 745:ans baksäte.

Extramaterial: Outtakes från intervjun med Mille i avsnitt 8. Mille berättar om filmartikeln som skrevs om i en annan tidning, om vänskapen kring filminspelningen och om det mediaföretag som Mille och Joel bildade – världens sämsta. Hör allt här!
Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaSportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Sportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Mässor Tillsammans med Sportfiskarna i Jämtland-Härjedalen anordnar Studiefrämjandet Mitt två digitala föreläsningar för dig som är fiskeintresserad...

Inga kommentarer
Leker abborren i Malmö hamn?

Leker abborren i Malmö hamn?

Eko/ Miljö Den frågan har Sportfiskarna tillsammans med Marint Kunskapscenter i Malmö försökt få svar på genom att lägga ut julgranar i en av Malmös hamnar...

Inga kommentarer
Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Spinn Gösar är vackra! Den här flotta SuperSizegösen har kanske lite extra vackra proportioner och färg! Fångad på pelagiskt spinnfiske av Marcus Olsson från Falkenberg!

Inga kommentarer
Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Notiser Under påsklovet arrangerade Sportfiskarna i ett nära samarbete med Jaktia Visby, Vision Fly Fishing och Abu Garcia en havsöringsdag för barn och ungdomar på Gotland...

Inga kommentarer
Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Press/ reklam Inte missa avsnitt tre av Predator Fight! Tävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra team i gädda, gös och abborre! Ett riktigt spännande avsnitt!!!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.