+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Sportfiskeprofil tar över Beason Båtar!
Sportfiskeprofil tar över svenska Beason Båtar!
Fotograf: Privat

Sportfiskeprofil tar över Beason Båtar!

Sportfiskeprofil tar över Beason Båtar! Peter Hedqvist som sedan 2006 framgångsrikt drivit och utvecklat Beason är kvar i företaget – nya modeller är på gång!! 

Det är trollingveteranen Andreas Hagström som tar över rodret på Beason Båtar efter köpet av 100% av det välkända båtföretaget. Hagström driver sedan 2018 Mariestads Marina.
Beason Båtar är kort och gott ”svenskbyggda sportfiskebåtar som tål ett nordiskt klimat”. Beason Båtar har idag en rad modeller från gäddräcern Beason 550 PIKE upp till kabinbåten Beason 800 PILOT och mer är på gång!

Peter kommer jobba vidare i företaget, dels med att bygga båtar men Peter kommer också ta fram nya båtmodeller tillsammans med Andreas.

-Inom kort kommer vi presentera en modell som fyller ett hålrum i det nordiska sportfisket, säger Andreas Hagström

Intresset för välbyggda sportfiskebåtar som tål det nordiska klimatet är stort och Beason är många sportfiskares ”drömbåt”. I Mariestad kommer du kunna kika och klämma på de stentuffa sportfiskebåtarna, Hagström kör själv en Beason 800 PILOT, en trollingmaskin som är fullutrustad med det senaste inom marinelektronik och det sanslösa styrsystemet ”Helm Master EX” som bland annat innebär att de dubbla 300 hästarna på akterspegeln har ankringsfunktion – perfekt för vrakfiske på Västkusten eller abborrjiggning på Vänern!

Beasons grymma sportfiskebåtar kommer även fortsättningsvis säljas med valfritt fabrikat på utombordaren.Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 165 Nästa SistaSportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Sportfiskarna - Utveckla ditt fiske häng med på våra föreläsningar!

Mässor Tillsammans med Sportfiskarna i Jämtland-Härjedalen anordnar Studiefrämjandet Mitt två digitala föreläsningar för dig som är fiskeintresserad...

Inga kommentarer
Leker abborren i Malmö hamn?

Leker abborren i Malmö hamn?

Eko/ Miljö Den frågan har Sportfiskarna tillsammans med Marint Kunskapscenter i Malmö försökt få svar på genom att lägga ut julgranar i en av Malmös hamnar...

Inga kommentarer
Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Riktigt flott SuperSizegös för Marcus Olsson!

Spinn Gösar är vackra! Den här flotta SuperSizegösen har kanske lite extra vackra proportioner och färg! Fångad på pelagiskt spinnfiske av Marcus Olsson från Falkenberg!

Inga kommentarer
Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Succé för havsöringsfiske för juniorer på Gotland!

Notiser Under påsklovet arrangerade Sportfiskarna i ett nära samarbete med Jaktia Visby, Vision Fly Fishing och Abu Garcia en havsöringsdag för barn och ungdomar på Gotland...

Inga kommentarer
Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Predator Fight avsnitt tre - Nu pratar vi gösfiske!!!

Press/ reklam Inte missa avsnitt tre av Predator Fight! Tävlingen där Söder Sportfiske utmanar andra team i gädda, gös och abborre! Ett riktigt spännande avsnitt!!!

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.