+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Nytt från Comstedt, Uppgraderad i-Pilot...
Fotograf: Comstedt

Nytt från Comstedt, Uppgraderad i-Pilot...

Sedan lanseringen av MinnKota i-Pilot till de front monterade elmotorerna PowerDrive V2 och Terrova har efterfrågan varit mycket stor och produkten har blivit väldigt populär i USA. Även i Sverige har det skapat en ny marknad där många sportfiskare nu monterar en front monterad elmotor. Många beskriver i-Pilot som sin "nya fiskekompis" tack vare de unika funktionerna som Spotlock, Autopilot, CoPilot och inspelning av spår.

Nyheten 2012 är en ny uppdaterad fjärrkontroll med en förbättrad belyst knappsats, 20% större skärm samt att batteribytet kan göras utan att skruva isär fjärrkontrollen. Funktionerna Spotlock (ankringsplatser) och lagring av spår utökas till 6, tidigare 3. Fjärrkontrollen är kompatibel med tidigare i-Pilot mottagare som sitter på toppen av motorn. Dock kan inte de utökade lagringsplatserna för ankring och spår användas på äldre mottagare.  

Ca pris:

- Komplett i-Pilot system till PowerDrive V2 och Terrova 6985,- inkl.moms
- Endast nya i-Pilot fjärrkontrollen 2295,- inkl.moms                      
- Pris exempel komplett PowerDrive V2 55 med i-Pilot 15495,- inkl.moms                        

Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 50 miljoner med tretton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Teleflex Marine, Kobelt, Jabsco, Rule, Calix, TBS electronics, CombiLock, Bomar, Humminbird, MinnKota, Cannon, Geonav, Fusion och Shakespeare.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21 +46 708 42 03 90  
Jan Comstedt AB
Box 12022 SE-402 41 Göteborg
+46 31 775 65 30
+46 31 24 53 17 www.comstedt.se

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

3 kommentarer...
Roger skrev...
Bra där Anders!
Tar du och plockar hem en container med minnkota och säljer för 50 -100 % bättre pris så kommer jag att handla hos dig.
Klockan 09:23, 27 Jan 2012

Anders skrev...
Comstet rånar köpare med 50 -100%
Titta på vad en motor kostar i usa, betänk att den kostar några hundra att skeppa i en container, och fundera på vad comstat gör för atr förtjäna mellanskillnaden. Inte mycket. Kanske det är dags att avveckla agenterna till förmån för en modernare affärsmodell.
Klockan 19:59, 23 Jan 2012

Gös jonas skrev...
Ha ha
Ja det känns trovärdigt att de endast skulle larat av 3 lagringar innan och nu hela 6. Men ett jävligt bra sätt att tjäna pengar på små uppgraderingar istället för använda tekniken fullt ut, finns nog ett betaex med 500 lagringar. Skall ju förvisso inte Comstedt klandras för. och jag som inte ens har dito skall ju fan inte gnälla heller, men ändå. p.s jag godkänner inte avtalet nedan i vanlig ordning och kan därför inte vara juridisk bindande till samma avtal.
Klockan 14:42, 23 Jan 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 134 Nästa SistaIsland - en flugfiskares dröm!

Island - en flugfiskares dröm!

Fluga Säg Island till en flugfiskare och han får gåshud direkt! Peter Svensson har varit där, kolla in bloggen Gälgreppet!

Inga kommentarer
Om fusket inom sportfisket 2.0 - Manipulation och fuskande profiler!!

Om fusket inom sportfisket 2.0 - Manipulation och fuskande profiler!!

Eko/ Miljö Här presenterar vi andra delen i serien om fusket inom sportfisket! Den här gången får ni bland annat en hel instruktion om hur man kan vinna rätt många centimeter gädda om man är lite kreativ med kameran...

Inga kommentarer
Brattorpsån i Göta älv har biotopkarterats för framtida fiskevårdsinsatser!

Brattorpsån i Göta älv har biotopkarterats för framtida fiskevårdsinsatser!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har biotopkarterat Göta älvs biflöde Brattorpsån. Förhoppningsvis blir det mer lax och öring framöver...

Inga kommentarer
SM i pimpel i Arvika blir av!

SM i pimpel i Arvika blir av!

Vinter Tävlingsledaren för SM i pimpel 2020 i Arvika meddelar 17 januari att SM kommer att kunna genomföras med Arvika som bas...

Inga kommentarer
Sportfiskarnas verksamhet för barn och unga stöttas med miljonbelopp!

Sportfiskarnas verksamhet för barn och unga stöttas med miljonbelopp!

Notiser Svenskt Friluftsliv som fördelar statsbidrag till friluftslivets organisationer har nyligen beviljat totalt 9 950 000 kronor för Sportfiskarnas verksamhet under 2020...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.