+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram

Be Outdoors Nordic i rekonstruktion igen...

Det stora sportfiskeföretaget och redskapsförsäljaren Be Outdoors Nordic AB,  verkar ha påbörjat en sk rekonstruktion enligt sajten Alla Bolag. 

Företaget genomgick en sådan under 2009 och början av 2010, för att efter en uppgörelse med företagets fodringsägare, fortsätta sin verksamhet. 

Under våren 2011 fick företaget nya ägare som tillförde företaget "nytt kapital och kunnande" Läs pressmeddelandet här. Men nu verkar det återigen som om företaget inte har kunnat visa lönsamhet. Ingen vet just nu vad som kommer att ske med den stora sportfiskeaktören. Vi återkommer när vi har mer information.

Läs mer om begreppet rekonstruktion här

//Jan O +FishEco 

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

3 kommentarer...
Martin, Hobby&Fiske i Oskarshamn skrev...
Blåsta
BeOutdoor har blåst oss på varor. Skandal, de borde inte få fortsätta. Trots otaliga påringningar så så vägrar ansvarig stå vid sitt ord.
Klockan 22:27, 09 April 2012

Alexander Alsbäck skrev...
cash is king
sveriges leverantörer skriker efter pengar dom också. Det är nog tyvärr svårt att stå emot att dra ner byxorna för en stor aktör
Klockan 11:37, 09 April 2012

Stefan skrev...
Skandal...
Skandal att dom gång på gång kommer undan på detta sätt... Försätt dom i konkurs.
Klockan 19:00, 08 April 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 134 Nästa SistaNya krav ska låta fisk vandra längre - Största som hänt på hundra år!

Nya krav ska låta fisk vandra längre - Största som hänt på hundra år!

Eko/ Miljö Sportfiskarna hoppas på att fisk i till exempel Nyköpingsån ska kunna vandra så långt som till Örebro och Östergötland...

Inga kommentarer
ELEVATION - green and eco-friendly graphite fly rods!

ELEVATION - green and eco-friendly graphite fly rods!

Press/ reklam Nytt spännande spökoncept från Guideline. Stor möda och tänk har legat på att konstruera spön som i material och byggande påverkar miljö och vatten minimalt!

Inga kommentarer
Eva och Andreas är Sportfiskarnas nya medarbetare i Jämtland!

Eva och Andreas är Sportfiskarnas nya medarbetare i Jämtland!

Notiser Sportfiskarna berättade i höstas att man kommer att öppna ett kontor i Jämtland och påbörjade rekryteringen av personal. Nu är det klart att Eva Nordin Svedlund och Andreas Karlberg fått de två eftertraktade tjänsterna...

Inga kommentarer
Katastrofvinter för pimpeltävlingar i södra Sverige

Katastrofvinter för pimpeltävlingar i södra Sverige

Eko/ Miljö Innevarande mildvinter har hittills varit en av de sämsta någonsin för det organiserade tävlingsfisket på is i södra delen av landet...

Inga kommentarer
Sverige pressar på för skydd av världshaven!

Sverige pressar på för skydd av världshaven!

Eko/ Miljö Rädda haven, rädda fisken! I Stockholms skärgård har ett projekt som fiskerikonsulenten Henrik C. Andersson arbetat med lyfts fram som lyckat exempel...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.