+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Predatorträff i Göteborg 27-28 april
Passa på att träffa predatorprofiler som Claes "Svartzonker", David Lundqvist, Joel och Mille från kultrullen "Gädda – The movie", Torbjörn "Buster" Odén med flera...
Fotograf: Joel Abrahamsson

Predatorträff i Göteborg 27-28 april

Predatorfisket i Göteborgstrakten kommer snart att få en knuff framåt då en predatorträff anordnas 27-28 april. Träffen kommer att vara som ett smörgåsbord för den som är intresserad av predatorfiske, och med på denna tillställning kommer det finnas stora namn inom svenskt predatorfiske. Jag lämnar ordet till Joel Abrahamsson från "Gädda - The movie" som arrangerar predatorträffen:

Den 27-28 april så slår vi upp portarna för det som kommer bli Västsveriges fetaste träff för er som gillar fiske efter predatorer. Allt fokus kommer att ligga på gädda, abborre och gös. Flera av Sveriges hetaste fiskare kommer att vara på plats för att visa årets nyheter.
Oavsett ”style” och fiskemetod så hittar ni allt denna helg, vertikalfiske, dropshot, spinnerbaits, jerk, flugfiske, ja allt man kan tänka sig.

Det kommer att finnas någonting för alla: testa beten i bassängen, kolla in betesbyggare, snacka med gäddproffs, imponeras av flugbindare eller bara träffa helt vanliga ”galningar” som brinner för sitt predatorfiske.

Här följer några av träffens mer väkända namn:

Joel och Mille från kultrullen "Gädda – The movie" Träffa våra lokala hjältar som under många år slagits för predatorfiskets position i Sverige. Dessa killar har fiskat det mesta på de flesta ställen. Bara det handlar om firrar med vassa tänder. De tipsar om allt från fiskemetoder, produktval, tackel, betesval m.m.

David Lundqvist. Med lite tur så kikar David in under helgen och snackar gäddfiske.

Svenska gäddklubben.
Vill man ha ett hållbart gäddfiske så är detta klubben som gäller! Passa på att bli medlem under predatorträffen och hör dig för om klubbens verksamhet.

Kent Sundin
. Grym betesbyggare på plats i butiken med några av de mest fångstsäkra beten som går att få tag på. Kent kommer att visa stekheta beten för både gös och gädda.

Claes ”Svartzonker” - ABU. Mannen bakom en mängd succébeten. Vi kan nog redan kalla hans beten legendariska. Passa på att träffa honom ”live” och ta reda på hur han har tänkt när han tog fram alla dessa fångstgivande beten. McCelly, McMy tailbeten, McMio tailbeten, Mörrum giant spinnerbaits, Mörrum spinnerbaits m.m.

Hasse - ABU. Abu:s egna ”gös-kung” demonstrerar märken som Sebile, Gulp, Berkley, Powerbait m.m.

Torbjörn "Buster" Odén - Bios.
Buster är mannen som använt sin enorma fiskekunskap till att plocka fram en mängd predatorprodukter till oss andra ”predator freak”. Allt från beten till spön. Passa på att träffa honom denna helg, en aldrig sinande kunskapskälla. Buster representerar Daiwa, I-fish, Nils master, Dragon, Salmo m.m.

Per Stenberg - Splash international.
Per finns på plats i butiken och visar upp Gunki, Pezon&Michel, Illex, AMS och Biwaa. Varumärken som främst vände sig till predatorfiskare som ägnar sig åt vertikalfiske eller dropshot. Per har specialiserat sig på gösfiske samt jakt på riktigt grov abborre. Tipsar om metoder, betesval, tackel m.m.

Bosse Hall. Skall du få ut det mest och det bästa av ditt vertikalfiske så skall du behärska ditt ekolod på bästa sätt. Få människor kan ”ratta” ett ekolod som Bosse.

Outdoor Edge.
Prova dessa grymma beten i bassängen. Några exempel ni inte får missa är Dahlberg Diver Frog, Whopper plopper samt DOA.

Alumacraft - Westgear.se kommer med en grym båt specialanpassad för sportfiske. Vi snackar infällda beteslådor, fisksump med mera. Killarna kommer ha ett par olika båtar med sig som man kommer få chansen att riktigt kolla in.

Läs här för mer info -> El-Ge:s

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 136 Nästa SistaKustkommunerna kraftsamlar - för att komma undan sillfiskestoppet!

Kustkommunerna kraftsamlar - för att komma undan sillfiskestoppet!

Eko/ Miljö Det kommande sillfiskestoppet för att skydda torsken är hårt kritiserat av yrkesfisket och turismintressen...

Inga kommentarer
Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj!

Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj!

Notiser Detta år satsar Sportfiskarna på två nationella ungdomsledarutbildningar. Den första av dessa går av stapeln i metemeckat Älvkarleby i maj. Ni kan redan nu anmäla er!

Inga kommentarer
Danska forskare - Fiskolja ger större kulor!

Danska forskare - Fiskolja ger större kulor!

Notiser Fisk är gott och nyttigt men att fiskolja var en sådan fantastisk produkt för just män är det inte alla som känner till...

Inga kommentarer
Välkomna på tillsynskurs i Nyköping!

Välkomna på tillsynskurs i Nyköping!

Notiser Något för fiskeklubben? Sportfiskarna Region Mitt anordnar kurs i fisketillsyn!

Inga kommentarer
Vi söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss!

Vi söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss!

Notiser Sjöräddningssällskapet RS Stockholm söker händiga personer som vill hjälpa folk i sjönöd utan att gå till sjöss...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.