+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Predatorträff i Göteborg 27-28 april
Passa på att träffa predatorprofiler som Claes "Svartzonker", David Lundqvist, Joel och Mille från kultrullen "Gädda – The movie", Torbjörn "Buster" Odén med flera...
Fotograf: Joel Abrahamsson

Predatorträff i Göteborg 27-28 april

Predatorfisket i Göteborgstrakten kommer snart att få en knuff framåt då en predatorträff anordnas 27-28 april. Träffen kommer att vara som ett smörgåsbord för den som är intresserad av predatorfiske, och med på denna tillställning kommer det finnas stora namn inom svenskt predatorfiske. Jag lämnar ordet till Joel Abrahamsson från "Gädda - The movie" som arrangerar predatorträffen:

Den 27-28 april så slår vi upp portarna för det som kommer bli Västsveriges fetaste träff för er som gillar fiske efter predatorer. Allt fokus kommer att ligga på gädda, abborre och gös. Flera av Sveriges hetaste fiskare kommer att vara på plats för att visa årets nyheter.
Oavsett ”style” och fiskemetod så hittar ni allt denna helg, vertikalfiske, dropshot, spinnerbaits, jerk, flugfiske, ja allt man kan tänka sig.

Det kommer att finnas någonting för alla: testa beten i bassängen, kolla in betesbyggare, snacka med gäddproffs, imponeras av flugbindare eller bara träffa helt vanliga ”galningar” som brinner för sitt predatorfiske.

Här följer några av träffens mer väkända namn:

Joel och Mille från kultrullen "Gädda – The movie" Träffa våra lokala hjältar som under många år slagits för predatorfiskets position i Sverige. Dessa killar har fiskat det mesta på de flesta ställen. Bara det handlar om firrar med vassa tänder. De tipsar om allt från fiskemetoder, produktval, tackel, betesval m.m.

David Lundqvist. Med lite tur så kikar David in under helgen och snackar gäddfiske.

Svenska gäddklubben.
Vill man ha ett hållbart gäddfiske så är detta klubben som gäller! Passa på att bli medlem under predatorträffen och hör dig för om klubbens verksamhet.

Kent Sundin
. Grym betesbyggare på plats i butiken med några av de mest fångstsäkra beten som går att få tag på. Kent kommer att visa stekheta beten för både gös och gädda.

Claes ”Svartzonker” - ABU. Mannen bakom en mängd succébeten. Vi kan nog redan kalla hans beten legendariska. Passa på att träffa honom ”live” och ta reda på hur han har tänkt när han tog fram alla dessa fångstgivande beten. McCelly, McMy tailbeten, McMio tailbeten, Mörrum giant spinnerbaits, Mörrum spinnerbaits m.m.

Hasse - ABU. Abu:s egna ”gös-kung” demonstrerar märken som Sebile, Gulp, Berkley, Powerbait m.m.

Torbjörn "Buster" Odén - Bios.
Buster är mannen som använt sin enorma fiskekunskap till att plocka fram en mängd predatorprodukter till oss andra ”predator freak”. Allt från beten till spön. Passa på att träffa honom denna helg, en aldrig sinande kunskapskälla. Buster representerar Daiwa, I-fish, Nils master, Dragon, Salmo m.m.

Per Stenberg - Splash international.
Per finns på plats i butiken och visar upp Gunki, Pezon&Michel, Illex, AMS och Biwaa. Varumärken som främst vände sig till predatorfiskare som ägnar sig åt vertikalfiske eller dropshot. Per har specialiserat sig på gösfiske samt jakt på riktigt grov abborre. Tipsar om metoder, betesval, tackel m.m.

Bosse Hall. Skall du få ut det mest och det bästa av ditt vertikalfiske så skall du behärska ditt ekolod på bästa sätt. Få människor kan ”ratta” ett ekolod som Bosse.

Outdoor Edge.
Prova dessa grymma beten i bassängen. Några exempel ni inte får missa är Dahlberg Diver Frog, Whopper plopper samt DOA.

Alumacraft - Westgear.se kommer med en grym båt specialanpassad för sportfiske. Vi snackar infällda beteslådor, fisksump med mera. Killarna kommer ha ett par olika båtar med sig som man kommer få chansen att riktigt kolla in.

Läs här för mer info -> El-Ge:s

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 147 Nästa SistaÅrets första kräfttjuvfiskare i Vättern tagen!

Årets första kräfttjuvfiskare i Vättern tagen!

Notiser Igår larmades polisen till Vättern för att kontrollera en misstänkt tjuvfiskare! Mycket riktigt kunde en kräftfiskandes man i 75:års åldern uppbringas...

Inga kommentarer
Strömmen gick i kraftverket - laxen vandrade fel!

Strömmen gick i kraftverket - laxen vandrade fel!

Eko/ Miljö Åskan fick strömmen att försvinna i Vattenfalls kraftverk i Älvkarleby, då öppnades automatiskt en lucka som lockade mängder med lax och öring att stiga för att sedan fastna...

Inga kommentarer
Flugfiska gädda på sommaren!

Flugfiska gädda på sommaren!

Fluga Om flugfiske eftergädda på sommaren och ett smart sätt att förtynga gäddflugor! Senaste nytt på bloggen Gälgreppet...

Inga kommentarer
Flott SuperSizeabborre för Jakob Andersson!

Flott SuperSizeabborre för Jakob Andersson!

Spinn Vi gratulerar Jakob Andersson från Karlstad till den här flotta SuperSizeabborren!

Inga kommentarer
Tombas krönika Juli 2020

Tombas krönika Juli 2020

Mete Dax för ny krönika signerad Tomba, eller Tommi Meriläinen som han också heter! Som vanligt är det inte riktigt säkert vad det handlar om... men smått bisarr humor kan man räkna med...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.