+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Gunki Street Fishing tournament! Supercool tävling....
Gunki Street Fishing tournament! Supercool tävling....
Fotograf: Splash Fishing

Gunki Street Fishing tournament! Supercool tävling....

Street Fishing denna starkt växande gren i södra Europa har nu kommit till Sverige. Häng med på Gunki street Fishing tournament och du kan bli korad till den coolaste sportfiskaren i Sverige!

Vad är då Street Fishing? Det är precis som det låter! Fiska längs gatorna i staden där du bor utan att behöva hjälpmedel så som båt eller elektronik. Denna gren inom sportfiske uppfanns i Frankrike där sportfiskarna hade alldeles för långt till sjöar och vatten. Bor man mitt inne i en stor stad kan det ta tid att ta sig till sina sjöar. Men med street Fishing räcker det att gå utanför ditt kontor eller hem.

Ta cykeln eller bussen och glid ner till kanalen eller vad som finns inne i staden och fiska i! Många tänkbara tekniker passar väl in för denna typ av fiske. Det beror på vad du är ute efter. Dropshot, Texas, crankbait eller jerkbaits. Helt upp till dig själv! Inget är fel. Detta är mycket enkelt men kräver ändå en del tänk då kanalfiske inte alltid är så lätt som man kan tro. Det kan vara de små detaljerna i form av teknik, taktik och betesval som avgör om du kommer få mer fisk än andra i en hårt fiskad kanal. Denna tävlingsform sätter sportfiskaren på prov.

I denna tour kommer fiske med endast artificiella beten vara godkänt. Fiske efter predatorer men även fiskar så som id, färna m.m. där totallängd räknas. Kom som du är med vad du än har och delta. Alla kan vara med! Vi kommer att ha totalt 3 deltävlingar i Sverige och 2 deltävlingar i Danmark med en gemensam final till hösten i Malmö kanal. Topp fem från varje deltävling kommer att kvalificera sig för att delta i finalen om man vill vara med. Dessa tävlingar kommer att arrangeras med butiker i respektive städer.

Var med och tävla i den första street Fishing touren i Sverige, Gunki Street Fishing Tournament. Coolare än såhär blir det inte!

Mer regler och info om varje deltävling finner du på www.splashfishing.com

Dela denna artikel...

   


Kommentarer

2 kommentarer...
Martin skrev...
Gatufiske
Trodde det var mest torskar på gatorna...
Klockan 22:51, 16 April 2012

Lars skrev...
eng är så bra...
hehe... gatufiske... LOL :-)
Klockan 15:14, 16 April 2012

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 147 Nästa SistaBorgs Motor - En sportfiskares Tomteverkstad!

Borgs Motor - En sportfiskares Tomteverkstad!

Magazinet Häng med till Borgs Motor, en av Sveriges största försäljare av sportfiskebåtar! Med start 1918, personal som sportfiskar och mååånga sålda båtar vet man vad man gör...

Inga kommentarer
Böter och betalning till brottsofferfonden för tjuvfiske!

Böter och betalning till brottsofferfonden för tjuvfiske!

Notiser Det här tjuvfisket lönade sig inte! Tingsrätten i Växjö dömde två tjuvfiskare för brott mot fiskelagen till böter och ersättning till brottsofferfonden...

Inga kommentarer
Olagligt åfiske undersöks - igen!

Olagligt åfiske undersöks - igen!

Eko/ Miljö Under förra veckan anmäldes ett misstänkt olagligt ålfiske på Öland. Redskapen har beslagtagits...

Inga kommentarer
Tjuvfiskare går inte i karantän, de plundrar i mörkret!

Tjuvfiskare går inte i karantän, de plundrar i mörkret!

Eko/ Miljö Då den globala pandemin tvingar världens länder att stänga ner många verksamheter, så utnyttjar nu industriella fiskefartyg denna brist på tillsyn för att ytterligare plundra havet ytterligare...

Inga kommentarer
Testat – Abborrspö Golden Feather PRO  6-28 gram!

Testat – Abborrspö Golden Feather PRO 6-28 gram!

Magazinet Det är kul att stifta bekantskap med nya ”brands”. Under vintern och tills nu har det här spöet från Interfiskes varumärke Armada Tackle fått följa med på fisken både i Sverige och i Holland...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.