+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Betesnytt från Bobo...
Betesnytt från Bobo...
Fotograf: Bo Gunnars

Betesnytt från Bobo...

Ibland hittar man beten som man bara måste testa. Jag såg en produktvideo på Youtube med reklam för betena Dahlberg Diver Frog och River2sea Wopper Plopper. Det ena är en dykgroda för att fiska på grunt vatten och det andra är ett ploppande ytbete.

Jag har sällan skrattat så mycket som när jag testade dessa. Båda betena kommer från en relativt nya leverantör på marknaden som heter Outdoor Edge. Om jag börjar med grodan den finns i två storlekar 17 och 28 gram grodorna är vasskyddade med ett plast skydd och det ingår ett par extra ben i köpet. Wopper Plopper kommer i 77 och 38 gram och 10 olika färger.

Grodan kan du få att dyka i vattnet eller simma straxt under ytan, gången är grym det ser verkligen ut som en groda om man trixar och jerkar den. Dom stora grodorna skulle jag rekommendera att köra mot gädda på grunt vatten eller bara för att retas med gäddorna, dom mindre kommer jag att fortsätta att testa mot abborre och öring. Tänk dig att kasta en groda mot öring i fjällen, det måste bara testas.

Wopper Plopper går på ytan och åstadkommer ett ploppande ljud. Sjukt roligt. Dessutom kan dom nog vara effektivt på efterleksfiske eller mot ytjagande abborre eller asp. Rekommenderas som annorlunda och roliga beten eller som present till fiskaren som har allt. Båda betena är inköpta hos Stockholm Fiske & Fritid.

//Bobo +FishEco

Dela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 147 Nästa SistaKustfiske måste prioriteras före industritrålarnas foderfiske!

Kustfiske måste prioriteras före industritrålarnas foderfiske!

Eko/ Miljö Företrädare för småskaligt yrkesfiske och kommuner uppmanar myndigheterna att prioritera det småskaliga kustfisket...

Inga kommentarer
Borgs Motor - En sportfiskares Tomteverkstad!

Borgs Motor - En sportfiskares Tomteverkstad!

Magazinet Häng med till Borgs Motor, en av Sveriges största försäljare av sportfiskebåtar! Med start 1918, personal som sportfiskar och mååånga sålda båtar vet man vad man gör...

Inga kommentarer
Böter och betalning till brottsofferfonden för tjuvfiske!

Böter och betalning till brottsofferfonden för tjuvfiske!

Notiser Det här tjuvfisket lönade sig inte! Tingsrätten i Växjö dömde två tjuvfiskare för brott mot fiskelagen till böter och ersättning till brottsofferfonden...

Inga kommentarer
Olagligt åfiske undersöks - igen!

Olagligt åfiske undersöks - igen!

Eko/ Miljö Under förra veckan anmäldes ett misstänkt olagligt ålfiske på Öland. Redskapen har beslagtagits...

Inga kommentarer
Tjuvfiskare går inte i karantän, de plundrar i mörkret!

Tjuvfiskare går inte i karantän, de plundrar i mörkret!

Eko/ Miljö Då den globala pandemin tvingar världens länder att stänga ner många verksamheter, så utnyttjar nu industriella fiskefartyg denna brist på tillsyn för att ytterligare plundra havet ytterligare...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.