+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Superklipp på Ambassadeur hos Happy Angler...
Superklipp på Ambassadeur hos Happy Angler...
Fotograf: Happy Angler

Superklipp på Ambassadeur hos Happy Angler...

Åren går men Abu Ambassadeur 7000i multirulle består. Nu är den tillbaka efter ytterligare förbättringar!

Det sägs att det inte finns en enda ”riktig” fiskare som inte känner till klassikern från Abu, Ambassadeur 7000i. Under många år har den hjälpt åtskilliga män och kvinnor till fantastiska fångster, och nu är multirullen åter på den stora scenen för att fortsätta sprida skräck bland havens fiskar.

Denna legend bland fiskeintresserade har förbättrats genom bl.a. förstärkningar av spolens konstruktion och rullens yttre gavlar för att de ska tåla det extrema slitage som Abu Ambassadeur 7000i multirulle stundtals utsätts för. Dessutom har den utrustats med IAR och Dual Stopper (dubbel backspärr) vilket ytterligare bidrar till dess genuina styrka.

För att försäkra dig som kund om att Abu Ambassadeur 7000i har tänkt fortsätta vara i topp bland fiskerullar erbjuder vi, utöver dess magnifika historia, en 10-årsgaranti som bevis på dess framtida kapacitet.

Du har idag chansen att införskaffa ditt exemplar för endast 799 kr. Är du dessutom medlem i Happy Angler Club, vars medlemskap är helt gratis, är multirullen din för fantastiska 599 kr.

Kilcka här och beställ  Abu Ambassadeur 7000i multirulle direkt via nätbutiken!

//Happy AnglerDela denna artikel...

   


Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 150 Nästa SistaSuccékampanj mot skräp i naturen fortsätter 2021!

Succékampanj mot skräp i naturen fortsätter 2021!

Eko/ Miljö Håll Sverige Rent har under 2020 genomfört framgångsrika kampanjer mot nedskräpning i naturen i projektet Rena Fjäll. Till exempel minskade nedskräpningen med 80 procent vid STF Storulvåns fjällstation. Nu har Håll Sverige Rent fått 550 000 kronor från Naturkompaniet för att fortsätta arbeta för en skräpfri natur under nästa år...

Inga kommentarer
Kung Tommy Blomander spinnfiskar drömgös!

Kung Tommy Blomander spinnfiskar drömgös!

Spinn Inte ofta vi får höra att Tommy Blomander bättrar på ett PB! När man fiskar på en sån hög nivå som han gör blir det allt svårare att slå dom tidigare magiska fiskarna men nu har det delvis hänt...

Inga kommentarer
Välkomna på DM i Gädda i Stockholm!

Välkomna på DM i Gädda i Stockholm!

Tävling Distriktet i Stockholm bjuder härmed in till DM i Gädda lördag 17 oktober i Bålsta. Tävlingen är även kval till SM i Gädda 2021...

Inga kommentarer
 Nyköpingsån torrlagd vid underhåll av kraftverk - Sportfiskarna polisanmäler!

Nyköpingsån torrlagd vid underhåll av kraftverk - Sportfiskarna polisanmäler!

Eko/ Miljö Nyköping Vattenkraft AB har i veckan sänkt vattennivån i Nyköpingsån så mycket att mängder av fisk och musslor dog! Nu polisanmäler Sportfiskarna kraftbolaget!

Inga kommentarer
En SuperSizegädda på tävling är inte helt fel!

En SuperSizegädda på tävling är inte helt fel!

Spinn På tävling är det inte ofta man tar en SuperSizefisk, men det finns såklart undantag! Under DM i Uppsala fångade Benjamin Gidevall den här grymma gäddan...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.