+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram

Bedrövligt agerande kring Arjeplogsströmmarna...


Nättidningen
The Arjeplog Times har kritiserat utbyggnaden av Arjeplogsströmmarna. Nu vill Arjeplogs allmänning, vattenägarna som vill tjäna en hacka på att exploatera strömmarna, att kommunen ska agera mot Arjeplog Times. Ett av skälen till att Arjeplogs Allmänning vill att kommunen ska agera, tex avsluta sitt finanisella stöd till nättidningen, är att kritik mot utbyggnadsprojektet "kan ge badwill för kommunen". 

Ett häpnadsväckande agerande. Det säger sig själv att det är Arjeplogs Allmännings smått vedervärdiga syn på biologisk mångfald och sin totala missbedömning av hur engagerade miljövänner, sportfiskare mfl idag ser på vattenkraftsutbyggnad som kan ge kommunen "badwill". Läs mer om dessa absurda uttalanden via länkarna nedan.

Piteå Tidning

Piteå Tidning

Piteå Tidning

//Jan O +FishEco 


Dela denna artikel...

   


Kommentarer

1 kommentarer...
Matte skrev...
Sörlänning eller inte..
Hej Det spelar väl ingen roll var man är i från..det som är det väsentliga här är att man gör våldtäkt på naturen....naturen ska vi värna om..framför allt Arjeplog där vi är beroende av turisterna.....annars dör kommunen...tack för ordet.
Klockan 07:40, 08 Mars 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 134 Nästa SistaIsland - en flugfiskares dröm!

Island - en flugfiskares dröm!

Fluga Säg Island till en flugfiskare och han får gåshud direkt! Peter Svensson har varit där, kolla in bloggen Gälgreppet!

Inga kommentarer
Om fusket inom sportfisket 2.0 - Manipulation och fuskande profiler!!

Om fusket inom sportfisket 2.0 - Manipulation och fuskande profiler!!

Eko/ Miljö Här presenterar vi andra delen i serien om fusket inom sportfisket! Den här gången får ni bland annat en hel instruktion om hur man kan vinna rätt många centimeter gädda om man är lite kreativ med kameran...

Inga kommentarer
Brattorpsån i Göta älv har biotopkarterats för framtida fiskevårdsinsatser!

Brattorpsån i Göta älv har biotopkarterats för framtida fiskevårdsinsatser!

Eko/ Miljö Sportfiskarna har biotopkarterat Göta älvs biflöde Brattorpsån. Förhoppningsvis blir det mer lax och öring framöver...

Inga kommentarer
SM i pimpel i Arvika blir av!

SM i pimpel i Arvika blir av!

Vinter Tävlingsledaren för SM i pimpel 2020 i Arvika meddelar 17 januari att SM kommer att kunna genomföras med Arvika som bas...

Inga kommentarer
Sportfiskarnas verksamhet för barn och unga stöttas med miljonbelopp!

Sportfiskarnas verksamhet för barn och unga stöttas med miljonbelopp!

Notiser Svenskt Friluftsliv som fördelar statsbidrag till friluftslivets organisationer har nyligen beviljat totalt 9 950 000 kronor för Sportfiskarnas verksamhet under 2020...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.