+FishEco
Magazinefisheco.se
Följ oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram

Pressmeddelande, Fishit byter namn och ägare...

Sveriges största detaljist inom sportfiske ändrar skepnad Spotlite Outdoor AB. 

Fishit Outdoor Products med sju butiker inkluderande Fiskekompaniet, Berras Sportfiske, M&M sportfiske, www.fishit.com och BeOutdoor och lika många e-handelsplatser ändrar skepnad. I december fick moderbolaget Spotlite Outdoor AB nya huvudägare i ett konsortium under ledning av Rolf Hallencreutz. Nytt kapital och kunnande har tillförts för att ta bolaget vidare.

I ett första steg i en expansion lanseras ett nytt gemensamt butiksnamn: BeOutdoors och ny grafisk profil, men framförallt ett nytt butikskoncept präglat av kunnande och upplevelse. Rolf Hallencreutz är även ny ordförande i moderbolaget Spotlite Outdoor och som ny ledamot finns även Mattias Hallencreutz, en av grundarna och tillika marknadschef i streetfashion-företaget WeSC.

Johan Rolander, VD på BeOutdoors, berättar; "Vi kan nu stoltsera med Sveriges bredaste och djupaste erbjudande inom sportfiske och vildmarksliv kopplat till sportfiske. Fredagen den 25 mars slås portarna upp för en helt ny butiksupplevelse i den 1800 kvm stora butiken på Segersbyvägen 15 i Botkyrka. Där kan våra kunder förutom ett starkt erbjudande exempelvis få testa flugfiske i den 24 meter långa inomhusbassängen. " Johan berättar vidare; "Våra kunder består av allt från den inbitne fiske-nörden, som jag själv, till nybörjaren. Vi kan ge alla vägledning och kunnande oavsett nivå. Om vår kund sedan vill ut i vildmarken och fiska och campa så har vi all utrustning tillhands. Successivt ändrar alla våra butiker skepnad samtidigt som vi börjar studera nya butikslägen för vår expansion."

För mer information kontakta Johan Rolander johan.rolander@beoutdoors.se eller 0709-998414.

Spotlite Outdoor AB - ledande inom retail inom sportfiske och vildmark Spotlite äger BeOutdoors som är en ny kedja som består av föredetta: Berras Sportfiske, Fiskekompaniet, Fishit.com, BeOutdoor och M&M sportfiske. BeOutdoors största butik som är den nya kedjans flagship-store ligger i södra Stockholm. Totalt har bolaget 7 butiker, med lika många e-handelssiter.

Spotlite äger även varumärkesbolaget Tackle design by BromanOdell AB, som har ett flertal agenturer och 4 egna varumärken.

BeOutdoors är ledande inom sportfiske i Sverige. BeOutdoors skall accelerera sin expansion, samt ta en ledande roll att utveckla marknaden gällande sportfiske, i första hand i Sverige. Kontaktperson: Johan Rolander VD. Mail: johan.rolander@beoutdoors.se Mobil: 0709-998414 


Dela denna artikel...

   


Kommentarer

4 kommentarer...
helt otroligt skrev...
gnäll gnäll och åter gnäll
Kan hålla med om att de varit si och så med senaste tiden med Be outdoor.. och med konceptet i sig.. dock är jag inte alls lika säker att iden är dum alls.. om man håller sig till fiske och låter fyrhjulingar mm vara.. man lyckades inte första försöket.. där kan vi enas. och det med all säkerhet av både skäl som vi känner till och skäl vi inte har en aning om. lite tråkigt är att man i svensk anda så vältars det i misslyckandet och kör jämte lags klyschan.. -Vad va det jag sa..? Sen kan du jag och alla andra välja om man vill följa strömmen av negativa skit och gnälla Oavsätt så måste man konstatera fakta.. och det är att Be outdoor ÄR den största sportfiske kedjan i landet och norra Europa.. Be outdoor xl är den tveklöst största sportfiske butiken i Sverige.. Hur vida den är bäst? Nja.. möjligen personligt tyckande och kan mycket väl förstå att det finns en charm med en lite personlig butik där man är igen känd.. jag var själv inne under premiären och var den okunniga personalen befann sig undrade jag? Vet att några det finns mycket kompetent personal på fluga, mete och spin, jerk och vertikal. Och det jag möttes av när jag klev in var en butik som hade fullt på hyllorna. (och dom va inte få) och allt från exklusivt till budget produkter. Kast bana och en helt ny och snygg inramning. OCH personal som gav ett mycket kompetent och proffsigt intryck. Kanske det är så att vi får sluta att titta på det som varit och i stället se på det som är?
Klockan 02:41, 29 Mars 2011

Instämmer med föregående talare! skrev...
Inget trovärdigt
Håller med föregående skribenter. Man har varit med och sett förändringar och olika ägarförhållande i flera år nu, det verkar vara ett sjunkande skepp. Att vara störst bäst och vackrast passar inte ihop med kvalitet och service. Tacka vet jag små grossister som har lite känsla för oss sportfiskare. Skitfiske på er
Klockan 21:04, 21 Mars 2011

Hahaha skrev...
Ledande butik i vad???
Hur kul som helst att läsa att de kallar sig ledande i Sverige!! På vad? Efter en rekordlång rekonstruktion så skrevs deras mångmiljonskulder till leverantörer av med 75%!! Efter det gick de in med nya pengar... Jätteframgångsrikt och vad stolta de ska vara.
Klockan 20:08, 21 Mars 2011

Suck skrev...
Suck suck suck
Dom förstör ju hela branchen när dom säljer och lurar på folk prylar som inte håller måttet. Man kan inte göra som i usa vi är ett för litet land. Samma personal och ledning, ett par passiva delägare med stålar kommer ju inte ändra kvaliteten eller tillföra någon kunskap. Skänk pengarna till fiskevården istället och kånka skiten istället. Eller fortsätt kasta stålar i sjön. Morons.
Klockan 19:59, 21 Mars 2011

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på +FishEco får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. +FishEco förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:Sida: [1] 2 3 4 ... 136 Nästa SistaSuccéfiske i Malmö kanal under sportlovet!

Succéfiske i Malmö kanal under sportlovet!

Notiser Under Sportfiskarnas sportlovfiske förra veckan deltog över 100 barn på tre orter i regionen. I Malmö testade runt 50 barn på att fiska och tillsammans lyckades de fånga över 200 abborrar!

Inga kommentarer
Hatet mot Girjas efter jakt- och fiskedomen når nya nivåer...

Hatet mot Girjas efter jakt- och fiskedomen når nya nivåer...

Notiser Flera av Girjas samebys renar har hittats ihjälskjutna i vad som verkar vara en reaktion på domen i högsta domstolen där samebyn får rätten till jakt och fiske på sina områden...

Inga kommentarer
Svenska elbåtsbyggaren Candela bland de 25 hetaste innovationsbolagen i Norden!

Svenska elbåtsbyggaren Candela bland de 25 hetaste innovationsbolagen i Norden!

Notiser Eldrift verkar vara framtiden även för båtar! Svenska Candela ligger i framkant och kanske ser vi snart svenskbyggda elsportfiskebåtar!

Inga kommentarer
Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!

Inte missa - Svenska Meteträffen 7-8 mars!

Mässor Om mete är di grej får du inte missa Svenska Meteträffen! Träffen vill främja och sprida intresset för metet i Sverige...

Inga kommentarer
Tropisk fisk ska odlas i Aspa bruk - och säljas till matbutiker!

Tropisk fisk ska odlas i Aspa bruk - och säljas till matbutiker!

Eko/ Miljö I sommar kommer man att starta ett pilotprojekt med odling av fisken Tilapia i bassänger som värms med spillvärme från massabruket i Aspa...

Inga kommentarer

Senaste nytt  Mest lästa

Nyhetsbrev / +MagazineFishEco

Nyhetsbrev


Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året. Avprenumerera på Fiske24/7.