Annons

 i Notiser

Ibland får man chansen att prova något som man till en början skrattar åt och undrar, hur mycket saker ska dom lura på oss?

Denna gång var det en ”trä på linan i kroken mackapär” som vid första anblicken inte direkt imponerade. Den låg hemma ett tag och jag gick förbi den och fnyste lite. Sedan en dag skulle jag ner och se om jag kunde få lite löja då den hamnade i väskan av bara farten. Väl på bryggan satt jag med sonen och krokarna blev bara mindre och mindre, då löjorna åt upp betet utan att fastna på kroken. Lagom irriterad insåg jag att små krokar och stora fingrar och ett par glasögon som låg hemma på bänken gjorde det där med byte av krok till en plåga.

Min son frågade om han fick prova Threadern och leka lite med och vips så hände kroken på linan. Med rätt storlek på kroken var det inte längre svårt att få på löja på löpande band. Med något skamsen självkänsla så insåg jag att den var helt kanon, min son visade mig hur den fungerade. En magnet håller kroken på rätt ställe sätt linan sedan skjuter man bara in linan i skåran och det är klart. Jag provade framför tv:n med små flugor, små krokar och allt möjligt som jag kunde hitta. Nu finns denna mackapär med i bland mina fiske grejor, dessutom ska det bli skönt att har den när man ska fiska fluga i fjällen när det är lite halvmörkt.

Att en så enkel pryl kan vara så helt underbart bra. Jag rekomenderar.

Rek pris 119 kr

//Bobbo +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!