Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Sugen på lite sköna sommarkläder att kläder att fiska i? Jag har testat Pinewoods nya Piratbyxa och Pikettröja för fiske och outdoor. Det finns få saker som är så skönt som sommarfiske i lätta kläder.

Pinewood Pike tröja Bamboo

Piketröjan är gjord att miljövänlig bambu, den är naturligt fukttransporterande och snabbtorkande.

Tröjan är väldigt skön det känns nästan inte att man har den på sig dessutom slipper man oftast att hålla på med ett strykjärn perfekt som sommar plagg. Jag upplever bambu kläder som varmare än vanliga kläder, så jag har använt tröjan även som ett förstärknings plagg när det regnar och är lite kyligare i luften. Den blir nästan lite för varma när det är riktigt varmt och solsken. Men för fiske är den otroligt skön att ha på sig och att ha med sig när man fiskar och vill ha något som värmer. Bambu kläder skiljer sig från vanliga tyger, vanliga tyger känns nästa omoderna efter att man har haft på sig kläder av bambu.

Rekommenderas

Finns i grönt och svart.

Rekpris 249

Pinewood Piratbyxa City

Vad är skönast att gå i om inte piratbyxor om sommaren ? Och Piratbyxa City är inget undantag. Byxan är skuren lite snyggare i snittet (typ som ett par chinos) och passar lika bra på stan som att fiska i. Liten benficka med dragkedja. Byxorna är sydda i TC lite och belagda med teflon. Otroligt luftigt och väldigt skönt att fiska i.

Rekommenderas

Finns i kaki , grönt och svart.

Rekpis 399

//Bobo+FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!